2019. június 10., hétfő

Netes ismerkedés szabályai

A netes ismerkedés egyik szabálya, hogy felesleges húzni az időt, hosszú hetekig levelezni, ezért ha mindkét fél szándéka komoly, akkor ajánlott néhány levélváltás után megbeszélni az első randit, és belevágni. Szintén a mikor kérdéshez tartozik az is, hogy mely napszakban találkoztok. A leggyakrabban felrótt hibái a netes ismerkedő oldalaknak a szabadosság, a trágárság és esetenként a perverz viselkedés. Hiába szedsz össze ötszáz potenciális jelöltet, ha nem írsz senkinek.


Világos, hogy marha jól nézel ki, de hidd el, rajtad kívül a száz kilométeres körzetedben még legalább ezer felhasználó gondolja ugyanezt magáról, a lányok pedig a legritkább esetben kezdeményeznek beszélgetést a kiszemelttel. Mik az online ismerkedés veszélyei? De olyan is van, akinek neten könnyebben megy a dolog, és olyan is aka akinek meg élőben egyszerűbb.


A netes társkereső pasik nagy része nem ilyet akar, de a siker reményében mégis ezt állítja magáról. Tisztelet a kivételnek. Ne higgy el mindent, de ne is légy bizalmatlan találd meg az arany közép utat.


Netes ismerkedés szabályai

A hazug embert hamarabb. Csak az igazat állítsd magadról. Szánalmas dolog, valakit illúziókban ringatni. A biztonságos párkeresés alapvető szabályai : Személyes adatokat (lakcím, munkahely, kereset) az online ismerkedés során egyáltalán ne, a randizásnál is lehetőleg inkább csak a többedik alkalommal adj ki magadról. Netes randevú szinte új fogalom a köztudatban, de azért a netes randinak is vannak szabályai.


Talán jobban ki merünk bontakozni az incognitóban lévő énünkből a neten, de ettől függetlenül fontos, hogy betartsunk néhány alapvető szabályt. Az internetes társkeresés nagyon egyszerűnek tűnik. Legalábbis nekünk, nőknek. Van, aki a Nagy Őt látja mindenkiben, aki mosolyogva szembe jön az utcán, és van, aki szigorú mércével méri, ki jöhet számításba.


Egy felmérés szerint sokat változtak az első randis szokások: tilos késni, nem kell a virág és elég egy-két nap ismerkedés a személyes találkozó előtt. Köztük sok olyasmit is, amit bár ne láttam volna, de ez egy másik poszt témája lehet egyszer. De valóban működik a random netes társkeresés, vagy humbug az egész? Erre kerestem én is a választ. Mivel korábban még sosem próbáltam ki az ismerkedés ezen formáját, félelemmel vegyes izgalommal vágtam bele az internetes pártalálás világába.


Manapság egyre többen és többen vannak azok, akik online találnak rá életük szerelmére – vagy legjobb kalandjára. Bármilyen céllal is közelíted meg a másik nemet, az internetes társkeresőket lassan nem tudod megkerülni. Magyarországon elérhető szerelem- és párvadász honlapot.


Egy társkereső oldal nyári felmérés szerint sokat változtak az első randis szokások: tilos késni, nem kell a virág és elég egy-két nap ismerkedés a személyes találkozó előtt. Ilyenek például a netes ismerkedés szabályai : a gyerekek sokszor örülnek, ha netes közösségekben új barátra lelnek, az viszont már közhely, hogy sosem tudhatjuk, az van-e egy felhasználónév mögött, akinek állítja magát. Majd pár héttel ezelőtt, a folyamatos magánéleti zsákutcák után valami elpattant bennem és vérben forgó szemekkel kézbe vettem a dugóhúzót, azzal a szándékkal, hogy most nagyon össze fogok barátkozni egy üveg borral. Az ismerkedés jól sikerült, pláne mivel ritkán iszom alkoholt, nagyot ütött.


Netes ismerkedés szabályai nagyban megkönnyítettek egy két dolgot az életemben, és már az önbizalmam is sokkal jobb e téren. Sokat lehet tanulni belőle. Az online társkeresők világa jelentős segítség bármely egyedülálló számára a pártalálásban.


Netes ismerkedés szabályai

Fedezzük fel most kifejezetten a férfiak perspektívájából az ismerkedés ezen formáját, lehetőségeit, és határait. Női és férfi olvasóink számára is sok hasznos információt tartalmazhatnak a következő sorok. A visszaélések elkerülése végett vannak szabályai (mert önismerethiányos populációban jött létre, és ennek a szövődményei egy idő után feltűntek az embereknek, pl. hogy a házastársak megcsalták, elárulták egymást), de eredetileg nem szerződés, hanem a végső közös vallomás.


Az online felületen folytatott ismerkedés sokkal személyesebb, és gördülékenyebb, mint bármely más lehetőség. Emellett nagyobb sikerarányban lesz része mintha egy bárban, vagy az utcán leszólítva kezdenél beszélgetésbe. A CUPYDO-n bárkit leszólíthatsz, és bárkinek válaszolhatsz, ha szimpatikus számodra.


Lazítani kell hát az előzetes kívánalmakon a netes ismerkedés során is! Szerelmi háromszög: a férj, a feleség, és a valaki a netről Minden bizonnyal nem, mert a pszichológusok szerint létezik a „ netes hűtlenség” kategóriája. On May 1 the Le Quy Don Secondary School in Ho Chi Minh City organized an event to promote innovative teaching methods in Vietnam with a lesson, called Atoms - Journey Through Time, attended not only by teachers and students, but heads of education centres, principals, and parents. A cyberszex egyfajta szerepjáték, aminek célja a szexuális élvezet, ez pontosabban szóbeli vagy képi izgatást jelent, ami erotikus élményt adhat. Ismerkedés az informatikai környezettel.


A számítógéppel való interaktív kapcsolattartás, programok futtatása. Az informatika-terem használatának szabályai , a számítógép üzemeltetése, balesetvédelmi tudnivalók. Manapság legalább akkora esélye van a jól végződő netes ismerkedés nek, mint ha az ember baráti körben vagy bárhol másutt ismer meg valakit.


Bár a netes ismerkedés kényelmes és célravezető, egyik lehetséges negatívuma, hogy a személyes találkozásnál hiányzik a kémia, de az is problémát jelenthet, ha az illető neked tetszik ugyan, de a partnerednek nem – vagy fordítva. Leszel a párunk ma estére? Ezért én feltöltöttem kipótlásul, hiszen mielőtt törölték volna a -ról, én letöltöttem m.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések