2019. június 3., hétfő

Kiadó lakás déli pályaudvarnál

A lakás részben bútorozott, de az amerikai konyha Teljes Egészében Gépesített, a gáztűzhely mellett mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, mosogatógép, - sőt edényekkel, tányérokkal, evőeszközökkel is – felszerelt. Déli Pályaudvartól percre kiadó szobás, nm-es első emeleti lakás. A jelenlegi kialakítás szerinti helyiségek: üzlettér, irodák, raktár, mosdók. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kiadó albérletet keresel XII.


Költözés akár azonnal lehetséges. Várom párok, családok és egyedülállók jelentkezését egyaránt. Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonló albérletek érdeklik, f. Berendezett a lakás és háztartási gépekkel is felszer.


Az épület recepciója és egyéb közös területei esztétikusak, kényelmesek, szolgáltatási és műszaki paraméterei az A-kategóriás standardoknak felelnek meg. DÉLI PÁLYAUDVARNÁL tér. Oktogonnal kiadó kis garzon nagyon kedvező áron! HÓNAP KAUCIÓVAL bérelhető takaros,olcsó fenntartási költségekkel rendelkező lakás. Szépen berendezett állapotban,világos ,mindennel felszerelve.


Bármikor megtekinthető,illetve költözhető. Adja meg az árat, a rendelkezésre állást, és illessze a kiadást napirendjéhez. Hangulatos, teljesen felszerelt lakás.


Cserépkályhás, szobás polgári lakás felújított házban kiadó ! Eladó Lakás , Budapest, 12. Az ablakból a Budai Várra látni, igazán hangulatos kis ékszerdoboz. A tömegközlekedés kiváló, metró, buszok, villamosok állnak meg percre.


DÉli PÁlyaudvar pár lépésre havi kaucióval és havi bérleti díjjal Azonnal költözhető. Déli pályaudvarnál , kis garzon, m2-es, gáz (cirkó), utca nézetű. Keress pénzt házigazdaként.


Hirdesd szállásod és keress pénzt! Fogadj Airbnb vendégeket pénzért. Közvetlenül a metro bejáratánál. Régebben ékszer zálogház volt. Igény esetén vállaljuk az ingatlan kezelését.


A legtöbb Balaton déli parti kiadó apartman egy helyen! Apartmanok, kiadó szállások Balaton déli parton! Ha albérletet keresel Budapest XII. A Vár alatt , az Attila utcában KIADÓ egy nm-es , 2. Balatonöszödön, kormányüdülõ mellett, új épitésü lakóparkban nm-es, két szobás födszinti, kéterkélyes vizközeli lakás 16. M Ft-ért tulajdonostól eladó.


Vérmező felől új jegyváltó-előcsarnok épült. A Nyugati pályaudvarnál háziállat barát szobás ízléses lakás kiadó ! A WestEnd City Centernél kiadó egy 80m2-es, (különnyíló) szobás, dupla komfortos, teljes körűen felújított és ízlésesen kialakított, bútorozott lakás. Köszönjük az infot Petinek. Tőletek pedig továbbra is várjuk a búvóhely ajánlásokat a blogba.


Tüzér utcában található Tüzér Kert társasházban egy 5. Balatonfüred frekventált helyén kiadó üzlethelyiségek. Egy és egy négyzetméteres. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Azt, hogy mely adatokat tároljuk, és ki férhet hozzájuk, itt tudhatja meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések