2019. június 21., péntek

Mennyivel lehet idősebb a nő

Van, aki a pénz miatt és van, aki szerelemből van együtt egy idősebb férfival – de meséljenek ők! Annyi mindent lehet tanulni egy idősebb nőtől! A generációs különbség megmutatkozhat abban, hogy a már érett, tapasztalt nő számára a csalá a gyerek fontos, de lehet , hogy a fiatalabb fiú nem akar még családot.


Idősebb fél = biztonság. A legtöbb idősebb nőnek már felnőtt gyerekei vannak, akik nem élnek otthon. Lehet , hogy önzés, de sok férfi igényli a nő teljes figyelmét, ahelyett, hogy osztozzon azon egy gyerekkel.


A nő személyisége vonzza, és nem is gondol a korkülönbségre. A FIATALABB FÉRFI, EMBERILEG EGYENRANGÚ LEHET VELÜNK Sokszor kiderül, hogy azok a férfiak, akik idősebb nőt választanak, már eleve egy olyan családból jönnek, ahol az anya vagy a női testvérek is dolgoznak, egyenrangúak a férfiakkal. Ha a halandósági adatokat nézzük, akkor messze nem ideális, sőt fordítva kellene, hogy legyen éppen az lenne az ideális, ha a nő lenne idősebb. Az élet viszont mindig érdekes dolgokat produkál és soha nem lehet azt mondani, hogy ez vagy az az ideális. A szerelem amúgy is vak és vakká és hülyévé teszi az embert.


Mennyivel lehet idősebb a nő

Egy idősebb férfi beletud szeretni egy fiatalabb lányba? Mint nő , vagy mint kislány? Azért keres tehát idősebb nőnél igazolást a félelmeire - lám, ő mennyivel ragaszkodóbb -, mert meg van győződve arról, ha egy hölgynek - talán épp az életkora miatt - kisebbek az esélyei a párkapcsolatok terén, sokkal megbízhatóbbá válik.


Furcsa lehet elsőre, de a megcsalásnak akkor van értelme, ha. Sohasem lehet tudni, hogy alakulnak a dolgok. A szakértő szerint a sikeres és hosszan tartó kapcsolat első számú feltétele egy idősebb -fiatalabb felállás esetében, hogy a párt ne zavarja semmilyen tekintetben a köztük lévő korkülönbség.


Lehet egy idősebb nő fiatalabb lelkű (infantilisabb), mint életkorban fiatalabb társa. Mindez a személyiség működésétől és a karaktervonásoktól függ majd. Az is egy nagy kérdés, ki és hogyan kerül olyan helyzetbe, mikor számára már nem fontosak az életrajzi adatok, csak a másik személye. Amint a kapcsolat túl hosszan tart, esetleg komolyra fordul, a haverok egonövelő hátba veregetését átveszik az ugrató megjegyzések. Nem minden nő keres új férjet, együttélést, sokan csak egy szabadidő-partnert, útitársat, rendszeres, de nem szoros együttlétet akarnak - ilyenkor tökéletes lehet ez a fajta lazább kapcsolat.


Sok nő inkább olyan férfit keres, aki rugalmasabb, kevésbé felelősségteljes beosztásban dolgozik. Sokszor az vonzza az idősebb nőben, hogy az már megtalálta önmaga helyét az életben, és arra kíváncsi, hogy lehet idáig eljutni. Nagy tudásszomjjal akar tanulni az idősebb nő tapasztalataiból, és benne lenni annak kapcsolatrendszerében. Azt hiszem, ezt a témát már az irodalmon kívül a filmiparon át a pletykalapokig számos helyen feldolgozták, sok újat nem lehet írni róla, ezért ennek a helyzetnek az elemzését ki is hagynám, és rátérnék egy ennél számomra jóval érdekesebb jelenségre: arra, amikor a nő az idősebb és a férfi a fiatalabb. Tehát a fiatal nő - idősebb férfi igényei kölcsönösen egymásra találnak.


A pszichógus szerint a pár mindkét tagja mást vesz ki a kapcsolatból. Bölcsesség, türelem, stabilitás van az egyik, fiatalság, pezsgés, az idő múlásának lassítása a másik oldalon. Ha a nő a férfit különösen vonzónak találja, akkor a táskája tartalmát lassú mozdulatokkal elkezdi babrálni, vagy megkéri a férfit, hogy adja oda neki, vagy vegyen ki belőle valamit. Ha a nő úgy teszi le a táskáját, hogy azt a férfi láthassa és megfoghassa, akkor határozottan érdeklődik iránta.


Ugyanakkor egy ilyen kapcsolatban a nő azt is megélheti, hogy a tapasztaltabb partner pontosan tisztábban van azzal, hogy mire van szüksége testi és lelki szinten, amely igazán vonzóvá teheti az idősebb urat. Az ilyen viszony a nő szempontjából éppen a korkülönbség miatt rejthet komoly buktatót magában. Az idősebb nő hajlamos fiatalabb párjával is úgy bánni, akár egy gyerekkel.


Bizony, egyre gyakoribb lesz az idősebb nő , fiatalabb férfi párosítás. Erre nem lehet biztosat mondani. Nyilván ideális, ha korban közelebb állnak egymáshoz, de ha vonzódik egymáshoz egy fiatal nő és egy jóval idősebb férfi, akkor mit lehet tenni?


Ha nem akarnak holtodiglan együtt lenni, vagy pedig számolnak a jövővel, akkor mindegy, mennyi a korkülönbség. A hírességért rengeteg nő rajong, ám nem mindenki éri be egy közös fotóval vagy egy aláírással. Nemrégiben volt egy nála sokkal idősebb nő , aki szerelmével üldözte a színészt. Sándor hiába próbálta eleinte kedvesen jelezni, hogy nem nyitott az udvarlásra, a nő nem értett a szóból. Ha a nő már nem szeretne gyermeket, vagy már kifutott az időből és nem lehet gyermeke, de a férfi még szeretne, szinte elképzelhetetlen a hosszú távú kapcsolat.


Mennyivel lehet idősebb a nő

Előfordulhatnak egyedi megoldások, például örökbefogadás vagy az, hogy a férfi lemond erről a vágyáról, de azért ez utóbbi nehezen várható el tőle. Akor lehetseg hogy csinaltassak kormot vagy nem? Válaszát előre is köszönöm szépen!


Már csak azért sem, mert nem egy esetben már túlvan egy házasságon. Szex egy idősebb párral…ez az a fantazia ami zavarbaejtően fogalalkoztatott,méghozzá nagyon rég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések