2019. június 20., csütörtök

Júliusi horoszkóp 2018

Az év ebben a hónapjában leghosszabbak a nappalok, amit nagy örömmel és élvezettel ki is használunk. Van, aki idejét szívesen aktív munkára fordítja, ellentétben van olyan, aki ezt hosszú romantikus sétára szánja. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Jupiter, a nagy szerencse bolygója jó fényszöget sugároz az ön jegyére, ez az élet minden területén érezteti a hatását.


Júliusi horoszkóp 2018

Januárban a Bakban álló Plútó nagy belső átalakulást eredményez, ön is átértékelheti a helyzetét, a kapcsolatait. Rengeteg területen számíthatnak fordulatra a különböző csillagjegyek. Annyira azért nem súlyos a helyzet, hogy végleg magadra zárd az ajtót. Január 25-től már enyhe javulást érezhetsz, mely lassan, de biztosan vezet ki a gödörből. A horoszkóp szerint Novemberben nem szabad a belső frusztrációját és a feszültségét a partnerén levezetnie.


Ha mégis így tesz, akkor tönkreteheti az ön és a párja közötti nemrégiben kialakult harmóniát. A munkahelyén nem lesznek komolyabb feladatai, ezért nyugodtan töltheti az idejét a karácsony megtervezésével is. Már július első hete is különösen aktívan telik, gondok nélküli napokat élsz át, a siker sem marad el!


A hónap második felétől aktivitásod tovább fokozódik, tele leszel életkedvvel, energiával, új ötletekkel. Neked mi a horoszkópod? Sokszor fogod úgy érezni a hetekben, hogy teljesen magadra maradtál pedig ez nincs így. Nehezebb időszak következik, de próbáld meg jól kiállni az akadályokat, megpróbáltatásokat.


Napi horoszkóp július 17. A Bakok akadályokra, a Rákok nagy igazságra, a Szüzek látogatásra számítsanak és ez még nem minden! Egy nem várt összeg nagy meglepetést okoz. A pénz egyébként is fontos szerepet játszik ebben a hónapban. Uralkodó bolygó a Mars jelenleg a függetlenséget és barátságokat támogató Vízöntő jegyében jár.


Júliusi horoszkóp 2018

A legforróbb hónap minden értelemben a július, ez vitathatatlan. Nem lesz ez idén sem másként: a havi szerelmi horoszkóp csupa izgalmas, eseményekben, flörtben, pozitív változásokban gazdag napot ígér a következőkben. Párban élők és szinglik se lepődjenek meg, ha a levegő. Júliusi szerelmi horoszkóp. A nyár középső hónapja kisebb-nagyobb megpróbálatásokat és kihívásokat ígér szívügyek terén, mindannyian egy kicsit több szabadságra vágyunk, ami kihathat a párkapcsolatainkra.


Mutatjuk, mennyire lesz szerelmes a július! A következő oldalon a havi egészség horoszkóp vár! Vénusz éve sok örömet tartogat önnek!


Júliusi horoszkóp 2018

Hirdetés Januárban olyan sikereket ér el a karrierjében, amelyeket búsásan meg is jutalmaznak, ebből az összegből pedig végre tartalékolni is tud. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek. Ez igaz akkor is, ha egyik-másik Oroszlán olykor többet is szeretne belőle.


Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Horoszkóp napi-heti-havi asztrológia. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a. Csak a strandon heverészni, bulizni vagy sportolni – ez most nem elég: szabadidejében a világot is meg akarja váltani. Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide! Kapcsolódó cikkek, képgalériák.


Ezeket azonban megfelelően kezelheti, ha képes mások helyzetét megérteni. Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak.


Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást! SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések