2018. május 8., kedd

Bizonytalanság a kapcsolat elején

Bizonytalanság a kapcsolat elején

A kapcsolat elején sokan legyintenek erre: „nem számít, hogy a szülei nem kedvesek, a lényeg, hogy mi itt vagyunk egymásnak! Ideális esetben ezek a bizalmatlanságok egyre elhalványulnak, és valódi biztonságot tudunk találni a másikban. Hiszen ezek a pillanatok lesznek, amelyek a fejleményeket formálják, és alapot adnak a következő éveknek. Pedig a kapcsolat elején természtes az érzelmi káosz. Egyik pillanatban életem szerelmét látom a másikban, de a következőben hirtelen nagyon idegennek tűnik – hiszen az is.


Nagyon tetszik a mosolya, de milyen fura a hangja vagy az orra – tényleg ezzel az orral fogom leélni az egész életem? De azért izgulok, hisz egy kapcsolat elején ez a dolgom. Veszek egy mély levegőt és hosszas mérlegelés után leíroJó volt újra látni, és imádtam a búcsúölelést. Számítanunk kell rá, hogy szóba hozza az ex témát, és ha tiszta lappal szeretnénk indítani, akkor mindent el kell mondani. Ha ez elején viszonylag jól is fogadja, hogy hébe-hóba még mindig összefutunk és levelezünk az ex-szel, egy idő után hatalmas teherként nehezedhet a kapcsolatra.


Vagyis menj el a barátaiddal ugyanúgy, mint azelőtt, és ne mondj le egy hetek óta fix csajos programot csak azért, mert tíz perccel annak időpontja előtt a pasi. Egy bimbózó kapcsolat maga a megtestesült aknamező, az egymással ismerkedő feleknek gyakorlatilag merő kérdőjel az élete. Előbbi megállapítás persze nem kap feltétlenül negatív előjelet, hiszen épp ez a periódus tud lenni a leglázasabb és egyben legizgalmasabb is, egymásra hangolódni mindenesetre nem könnyű. Együtt terveztük el, és már az elején megígértük, hogy nem hagyjuk el egymást, hogy egyikünk sem lép le a szeretőjével, hogy csak nyitott lesz a kapcsolat , de nem megkerülhető.


Bizonytalanság a kapcsolat elején

A kapcsolat során olykor idegesítővé válnak olyan szokások, jelenségek, melyek az ismeretség elején csak kicsit, vagy egyáltalán nem voltak zavaróak. Ha a párod valamilyen alapvető szokása idegesíteni kez érdemes elgondolkodnod azon, hogy hosszú távon meg tudsz-e barátkozni vele. Miért tűnik el a férfi egy jól induló kapcsolat elején ? Címkék: társkeresés férfi nő ghosting eltűnik a férfi. Bzongsar szerint minden kapcsolat elején a felek a legjobb formájukat akarják hozni. Ilyen például az ajtón való előreengedés, vagy a kabát lesegítése.


Szerinte ezek megölik a kapcsolatot, mert ahogy az érzelmek egy idő után lecsendesednek úgy ezek a gesztusok is feledésbe merülnek, és már nem is illünk abba a képbe, amit. Sokan észre sem veszik az elején - Vannak olyan apróságok, melyek már az elején sejtetik, hogy a másik kontrollmániás. Bizonytalanság : Lehet, hogy az emberiség önmagát pusztítja el.


Bizonytalanság a kapcsolat elején

Mi még nem tudunk sokmindent, és amiről azt hisszük, hogy tudjuk, az se biztos, hogy úgy van. A fenti cikkről se tudjuk, hogy valós-e a tartalma, de úgy tűnik sokan elhiszik, mert már megkeseredtek. Ha valaki a kapcsolat elején mosolyogva asszisztál ahhoz, hogy párja, a munkahelyi teendőkre hivatkozva, napokig nem hívja fel, később se számítson többre. Ilyen esetben nem csoda, ha az elhanyagolt kedves előbb-utóbb úgy érzi, hogy nem fontos a partnere számára. A kapcsolat kezdetén még eltompítja a rossz érzéseiket a másik nem érdeklődése és a sok pozitív visszajelzés, de lassan-lassan visszatér a korábbi bizonytalanság.


Ezután csak romlik a helyzet, egyre nehezebb a magabiztos, vonzó nő vagy férfi szerepét vinni. Minden férfi szeretne a kényeztetés mestere lenni, ehhez kétség sem fér. Ugyanakkor sajnos nincs egy globális, mindenre kiterjedő képlet arról hogyan kell örömet okozni a nőknek, valamint azzal sem számolhatunk mindig, hogy partnerünk már a kapcsolat elején megosztja velünk minden vágyát.


Egy kapcsolat elején , mikor a saját érzelmei instabilak valakinek. Mikor friss egy kapcsolat , az ismerkedés során saját elvárasaink és ideáljaink halmazának próbáljuk megfeleltetni a másikat. Az összes volt barátnőjével rosszban van, sőt inkább utálatban. Az elején mindkét fél sok erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban haladjon előre a kapcsolat.


Az első év során azonban előbb-utóbb, akár már néhány hónap elteltével is lehull mindkét fél álarca és kénytelen lesz a valós, esetleg nem minden esetben pozitív oldalát is mutatni. Amikor az emberek kényelmesebben érzik magukat, akkor előkerülhetnek olyan viselkedésminták, amelyeket talán eleinte nem fedtek fel a másik előtt, csak hogy jobb színben tűnjenek fel még a kapcsolat elején. De amikor már biztonságban érzik magukat, egyszeriben előkerülnek ezek az addig elrejtett szokások.


Extrém magas a bizonytalanság, tőzsdei vészhelyzet is lehet a Fed esti döntéséből. Eddig az idén nyáron is beszűkült indexmozgásokat láthattunk az amerikai részvénypiacon. Mindezek mellett a globális gazdaságpolitikai bizonytalanságot mérő index az élete csúcsa közelében áll. Szerinte a bizonytalanság hátterében többek közt a lassabb érési folyamat áll. Az elköteleződés döntés kérdése, annak meghozatalára pedig csak olyan ember képes, aki szilárd személyiséggel vagy legalábbis az életkorának megfelelő érettséggel rendelkezik” – fejtette ki.


Miért vagyok bizonytalan, ha tudom, hogy szeret? Van egy srác, aki szerelmet vallott. Eleinte barátként tekintettem rá.


Nyáron kezdtünk el beszélgetni, én viszont összejöttem egy másik fiúval, aki ki merte mondani, hogy többet érez egyszerű barátságnál. Egy biztató kapcsolat elején hajlamos lehetsz egy kicsit a szebb oldaladat mutatni, több áldozatot hozni a másikért, és elnézni egy-két apróságot, ami egyébként zavar téged. Ez persze teljesen természetes, de ha szeretné hogy ezúttal tényleg minden jól alakuljon kettőtök között, akkor a most következő dolgot inkább. Furcsa és teljesen alaptalan elvárás egy kapcsolat elején , hogy azt várjuk el a másiktól, hogy kész és teljesen tökéletes legyen.


Ide persze sokszor idő eljutni, szóval a kapcsolat elején nem kel aggódni, ha ezt még nem érezzük. Megvan a saját világotok Ahogy legjobb barátnak lenni, úgy az is nagyon fontos, hogy legyen saját életünk is, amiben benne vannak a különbségek, az egyéni gondolatok és ötletek, amivel hozzájárulunk és teljessé tesszük. Hidd el,ha akarna,találna rá lehetőséget,hogy küldjön legalább egy sms- t,vagy felhívna, akkor is ha elfoglalt.


Főleg most, a kapcsolat elején. Olyan elfoglaltság nincs,amitől ne tudjon az ember legalább egy sms- t küldeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések