2018. május 17., csütörtök

Bika férfi ikrek nő

A Vénusz bolygó uralma alatt álló Bika nő szép és nőies, természete rokonszenves és megnyerő. Nem hanyagolja el küllemét, munkahelyén és otthon egyaránt sokat ad a jó megjelenésre, követi a divatot. Háztartását és hivatali ügyeit képes jól összehangolni.


Erős fizikuma arra sarkallja a Bika férfit, hogy ha valamit nem tud békésen megszerezni, parancsoljon. Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni.


Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Gond csak a szexualitásnál. Ebből a kettősségből adódik az is, hogy élete során többféle hivatással is megpróbálkozik. Már pusztán a partner meghódítása is izgalommal és élvezettel tölti el. Képes csinosan öltözködni kevés pénzből is.


Bika férfi ikrek nő

Jó háziasszony, s mert szeret enni, hajlamos az elhízásra. Bika jegy női szülötte nagyon jó barát, de ellenségnek annál veszélyesebb. Férfiként szereti, ha a nő kezelésbe veszi. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.


Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi. Kreatívak, szeretik a változatosságot, ezért elég nagy fantáziával vetik bele magukat az erotikába. Sokat beszél, és bármilyen játékba hajlandó.


Leírom eddig mit tapasztaltam. Bika nő : Nyugodtabb, anyáskodóbb, ő is hűséges, nagyon érdekli az ikrek szertelen, bulizós természete, szeret vele pörögni. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni. Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. Mindegy, hogy férfi vagy nő – nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet.


Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Feltéve, ha nem érzi magát kényelmetlenül. Ugyanis a Bika a domináns nagyképűsködést képtelen elviselni. Ikrek férfi Bika nő kapcsolata? Az érzékenységéből adódóan pedig a legapróbb reakciókat is megérzi.


Illik hozzá: a Bak férfi , akárcsak a Szűz nő igen szelídnek látszik, de az ágyban nagyon is tüzes. Nyughatatlannak és izgágának tarto de ami a legjobban bosszant, hogy megbízhatatlan. Szellemileg a Bakokkal, érzelmileg a Szûzzel jönnek ki leginkább.


Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. SzereleA hozzá hasonló tulajdonságokkal és értékekkel rendelkező Rák a legideálisabb partner számára, aki elég nyugodt ahhoz, hogy jól kezelje a Bika bizalmatlanságát, amit idővel le is tudnak küzdeni. A rendszerető és kissé.


Féltékenységi jelenetek garantálva. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja. A Bika nem szereti a szarvakat, különösen, ha.


Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Egy Szűz nő akár vég nélkül is képes beszélni.


Néha odáig fajulhat, hogy az ember legszívesebben befogná a fülét és ordítani kezdene, hogy végre elhallgasson. Mindkét jegy imád flörtölni. Ha egy férfi megtetszik neki, nem kíméli ostromától, minden eszközt bevet a meghódítására.


Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések