2018. május 31., csütörtök

Számítógép javítás árak

Számítógép javítás árak

Amennyiben személyesen látogatna meg minket kérem érdeklődjön az ügyfél fogadásról előzetesen telefonon! Lehetőség szerint Rendszergazdáink a számítógépet helyben javítják, ha a hiba nem hárítható el akkor a számítógépét díjmentesen a szervizünkbe szállítjuk. Hiszünk benne, hogy elégetettsége és az Ön számára nyújtott minőségi munka legalább olyan fontos, mint cégünk fejlődése.


Hibás, de még garanciális laptopját nálunk is leadhatja garanciális javításra. Mi eljuttatjuk a gyártóhoz, tartjuk a kapcsolatot a gyártóval, javítás után ellenőrizzük, hogy sikeres volt-e a javítás. Az laptopon tárolt adatokat elveszítheti. Ha a számítógép javítását nem tudjuk a helyszínen elvégezni, akkor díjmentesen el, majd visszaszállítjuk Önnek. Ebben az esetben természetesen előre tájékoztatjuk a javítás költségéről és időtartamáról.


Tudjuk, hogy a nehéz gazdasági helyzet miatt milyen nehéz anyagi helyzetben vannak az emberek manapság, ezért árainkat úgy alakítottuk, hogy ne terhelje meg ügyfeleink pénztárcáját. Helyszíni számítógép szerviz, azaz a hibák nagy részét az Ön Otthonában is ki tudjuk javítani! A kiszállási díjunk Budapest területén belül: 4. Ft Ha a helyszínen nem tudjuk megjavítani a készüléket, beszállítjuk szervizünkbe, majd miután elkészültünk a javítással, vissza is tudjuk szállítani és újra.


A szolgáltatási lista nem teljes, ha nem találja azt a szolgáltatást, amit velünk szeretne elvégeztetni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Gyors számítógép -laptop javítás , Budapest területén házhoz megyünk ingyenes kiszállással. Hívjon minket, ha hibát tapasztal számítógépe, laptopja működésében, helyszíni kiszállásunk során számtalan problémára tudunk megoldást nyújtani. Kedvező árak , gyors kiszállás, sos hibaelhárítás! Sosem kérünk előre pénzt, fizetni kizárólag a javítás után kell.


Amennyiben szeretné házhoz is ki megyünk a telefonért, ha helyszínen javítható, akkor javítjuk, ha nem, akkor beszállítjuk szervizünkbe. Meghibásodott számítógépe vagy merevlemeze? A pc doktor házhoz megy a hét minden napján. Munkavégzés hétvégén és akár munkaszüneti napon is! Ft, mely tartalmazza a kiszállást és a munkadíjat is.


Számítógép javítás árak

Budapest kerületeiben akár órán belül hozzá látunk a hibás számítógép javításához. Ha szeretné hogy az elromlott számítógép , laptop a lehető legrövidebb időn belül újra hibátlanul működjön, hívj telefonon, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és egy napon belül jelentkezem. A megadott adatokat bizalmasan kezelem, senkinek nem adom ki.


Nálunk nincs óradíj, fix árakon dolgozunk, tehát ön előre kalkulálhatja a javítás árát. Ft-os bruttó egységártól állunk rendelkezésére. További információt szerviz árainkról az árak menüpont alatt talál.


SZOLGÁLTATÁS Tudnia kell, hogy az informatikai rendszereket beleértve a hardvert és a szoftvert azaz a programokat is karbantartani kell. Ha a javítás , a szerviz, a frissítés évente elmarad a teljesítmény folyamatosan csökkenni fog és végül hibát jelez a rendszer vagy megáll (lefagy)! Számítástechnikai szerviz ár-lista.


Szolgáltatás árak : Notebook, Laptop, ( PC, computer ) számítógép javítás és karbantartás, Vírusirtás, adatmentés. Helyszínen javítunk, szervizelünk számítógép , laptop, notebook. Fontos kiemelni, hogy az itt meghírdetett ár kizárólag a helyszíni javításra értendő!


Számítógép javítás árak

A Pc javítás házhoz megy. Hivatkozzon telefonon akciós kuponunkra és a javítás árából kedvezményt adunk! Ft, amely magába foglal fél óra munkát. Nincs gépmozgatás, néhány órán belül újra használhatja PC-jét, és csak azért fizet, ami ténylegesen javításra került! Az itt feltüntetett ár tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattétélnek.


A javítás előtti lomha gép most ismét olyan gyors, mint a vásárlás napján volt. Minden haveromnak ajánlani foglak titeket! Javítás során az első óra mindenképp, ezt követően pedig minden megkezdett félóra kerül számlázásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések