2018. május 16., szerda

Horgásztavak szállással dunántúlon

Horgásztavak szállással dunántúlon

Immáron egy csokorban az általam felfedezett idilli, közvetlen tóparti, panorámás szálláshely! Csodálatos panoráma, nyugtató vízparti morajlás, élénkítő oxigéndús levegő. Zalaszentgrót és Zalabér között a városi strandtól kb. A legegyszerűbb módon feltöltheti horgászszállását oldalunkra. A szállásadóknak menüpontban minden a szállással , horgászvízzel kapcsolatos mezőt kitöltve, fényképek és térképes adatokat beállításával az Ön szállása már meg is jelent oldalunkon!


Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. BEREK-HORGÁSZPARK várostól távol eső helyszíne ideális választás, ha barátaiddal, családoddal egy aktív pihenésre vágysz. A zalai dombok közt megbúvó Kerka-parti kisváros, Lenti bányatavából alakították ki a Sárberki horgásztavat. A város észak-keleti végén elterülő hektáros horgásztó csodálatos környezetben, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal várja mind a horgászokat, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. Félhalmi Horgásztanyák Pozsgás Vendégház - Szarvas Puszta horgász vendégház Mandula-ház Zánka Álmos apartman Körös-parti horgásznyaraló-Félhalom Napos Tanya Bonnyai Horgásztavak és Apartmanházak Benkő Nyaraló Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom Andrea Horgásztanya Hantosi Horgászcentrum 7db faháza NYÁRFÁS retro.


Helyi rendelkezés a botonként két horog használata, a pergetés korlátozása, ( a tavon pergetni csak október és december közötti időben szabad) valamint a ponty és az amur fajlagos fogási tilalom alóli mentessége. Tisztelt látogatók, kérem, az adott szállásadót keressék közvetlenül érdeklődés, ajánlatkérés céljából. A tó a város bajaszentistváni részén található, a Baján végig vezető 51-es számú főút Dózsa György úti szakaszáról nyíló Koppány utca végén (a bajaszentistváni Duna-völgyi Főcsatorna hídon áthaladva, attól méterre bal oldalon). Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: Klíma(hűtő-fűtő), LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha, melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított.


Fussa át a szálláshelyek értékeléseit, és győződjön meg róla, hogy garantáltan a legjobb árú szálláshelyek várják, minden kategóriában. Hétfői érkezéssel és pénteki távozással vagy vasárnapi érkezéssel és csütörtöki távozással kedvezményes csomagajánlattal várjuk a kikapcsolódni vágyókat. HorgászNyaraló a Balatontól 15m-re Fenyvesen horgászstéggel csónakkal. Shortcut to pikeperch aquaculture Üdvözöljük! Családi vállalkozásunk arra törekszik, hogy Nálunk megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatást, és terméket.


Az I-es, alsó tó hektár. Felső része sekély, náddal, sással tagolt. A gát előtti 5-m mély víz szinte akadómentes. A tó ha nagyon tiszta forrás vízek táplálják. Halfajban és halban gazdag vízterület.


Pontyból több mint harminc darab tíz kiló feletti került a tóba, közztük három darab kg-os. Ragadjon horgászbotot a kezébe és hódoljon a pecázás élményének hazánk legnagyobb horgászparadicsomában! A Tisza-tó vízivilágában halfaj várja a harcsára, süllőre vadászni kívánókat, míg a téli csukaszezon igazi csemege horgászmestereink számára! Balatonszárszón, a Balaton déli partján saját stéggel, napozóval külön szobánként vagy egyben kiadó.


Az Ön böngészője nem támogatja a keretek kezelését. Javasoljuk, frissítse böngészőjét. Your browser does not support frames. We recommend upgrading your.


A leendő üzletfele is így talált ránk! Amikor kicsi voltam, rengeteget jártunk le a családi nyaralónkhoz. Eladó horgásztavat keres vagy kínál? Egy erdő közepén van egy hatalmas faház, több szobával, mint amennyit kicsiként meg tudtam volna jegyezni. Magyar Turisztikai Ügynökség Minden jog fenntartva!


Maradj képben, kövess minket! A nyaraló felszereltsége: db hálószoba franciaággyal, fenyő ággyal, felszerelt konyha, étkező és nappali kihúzható személyes ággyal, wc –fürdő, fedett terasz kerti bútorokkal, zárt udvar parkolási. Berek Horgászparkban a kempinggel szemközti oldalon, közvetlen vízparton helyezkedik el teljesen elkülönítve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések