2018. május 29., kedd

Rákosmente majális 2019

Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Október 23-i nemzeti ünnep. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Az ital megmutatta újabb csodás hatását Tibi atya.


Rákoskeresztúri majálison! Like kötelező,Osztást meg nagyon. A zene, a mozgás, a látványos eszközök és az élvezetes játék egyedi és hatásos kombinációja. Ez egy varázslatos babavilág, ahol a szülőkkel együtt teret adunk a mindig cselekedni és.


Our new desktop experience was built to be your music destination. Ferihegyi út forgalomtól elzárt szakasza a Pesti út és a Gyökér utca között Kiemelt programok: 10. Galóc együttes gyerekkoncertje 11. Jó ebédhez szól a nóta” – Fellépnek: Bokor János, Kovács András.


Ismeretterjesztő foglalkozásokon bárki próbára tehette, hogy felismeri a körülöttünk levő fafajokat, a kertjeinkbe lakó madarakat és megismerhették életmódjuk at is. Retró Majális Felsőtárkányban, ahol a hangsúly idén felcsendülnek a táncdalfesztivál nagy slágerei és rockroll dalok egyaránt. Tréfás vetélkedők, táncos bemutatók, retró cuccok felvonultatása, Ikarus buszos túra, egyenruha-kiállítás és persze nem hiányozhat a retró játéksarok sem.


Mindemellett a gyerekeknek. Fogarassy Mihály téren. A két évvel ezelőtti korszerűsítési munkálatokat követően tovább szépült az Elefánt játszótér, amely a területén látható nagyméretű állatszoborról kapta az elnevezését. A buszok számára a tér Pesti út menti szélén gyakorlatilag végig, illetve a másik irányba haladóknak az út átellenes oldalán hasonlóan hosszan alakítottak ki megállókat egy vonalban, egymás elé. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester.


A május elsejei majálist mindenki imádja pezsgő forgatagával, legyen akár kicsi, akár nagy. Budapesti és vidéki majálisokat és családbarát programokat gyűjtöttünk össze a hosszú hétvégére. Egy különleges koncertre invitáljuk a közönséget. Rózsa György gitáros szerző, zenész barátaival, Juhász Gáborral (Gramafon és Artisjus díjas szerző, a Jazz Akadémia vezető gitár tanára) és Fekete. Május 1-én alig várja kicsi és nagy, hogy részt vehessen egy pezsgő hangulatú, vidám forgatagban, a majálison.


A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,BuonaSera stb.) dolgozzák fel, de. Televíziónk adása Budapesten a XVII. Ecseren a Telekom digitális és IPTV, a DIGI TV analóg és digitális, a UPC digitális hálózatán, valamint interneten élőben is nézhető honlapunkon. Messzi Kifalván járunk, ahol a mindig boldog kik laknak. Tőlük nem messze él Grincs, aki egykor jómaga is ki volt, de elmenekült a településről, és kettesben élt boldogtalanul a kutyájával, Max-el.


A szép őszi időben érdemes minél több helyszínre kilátogatni és jobban megismerkedni a közvetlen körülöttünk levő különleges természettel. Itt megtalálod a(z) majális kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XV. A minden évben megrendezésre kerülő budafoki megemlékezés a Cziffra Fesztivál 5. Az esten zenével és anekdotákkal idézzük fel Cziffra György életét és budafoki kötődését. Márton-nap két felvonásban.


A majális többi programja a kerületi mûvelõdési, mûvészeti, egyházi és különbözõ civil összefogásnak köszönhetõ. Helyszín: Budapest XVII. Ferihegyi út Pesti út és Gyökér utca lezárt szakaszán Idén is színes színpadi-, és térprogramokkal vár mindenkit a majális ! Este Ladánybene élő nagykoncert. Sárkányeregetés, népi játékok, íncsiklandozó ételek és italok, bábszínház, zene, mulatozás és játék minden mennyiségben - olyan május elsejei programokat gyűjtöttünk össze, amik kicsik és nagyok számára is szórakoztatóak lehetnek. A Kereplő Színház előadása.


Fazekas Mihály legismertebb művében Ludas Matyi, az egyszeri libapásztorfiú épp háromszor jár túl a faluját sanyargató, kapzsi és zsarnok földesúr, Döbrögi eszén. Idén is mindenkit szeretettel várnak a csepeli retro majálison, május 1-jén, szerdán a Daru-dombon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések