2018. május 18., péntek

Rák csillagjegy párja

Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. Mert a Rák nő számára a feleség és az anya szerepe a legfontosabb. Hamarosan eljön az Oroszlánok ideje, de addig is érdemes egy kicsit mélyebben utánanézni a Rák jellemének és annak, hogyan befolyásolja mindez a kapcsolatait. A Rák nő szerelmi horoszkópja. Figyelmes és gyengéd természete elsősorban kiszemelt párja lelkét ostromolja, hódítja meg, hogy aztán egészen birtokba vehesse.


Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. Képességei elég sokrétűek, ezért nem kell aggódnia. Problémák a gyermekkorban Mire ügyeljen a szülő, ha gyermekének horoszkópjában hangsúlyos a Rák -jegy. Ennek a jegynek a szülöttei pontosan megérzik, ki lesz az, aki nekik való, és ha megvan, be is hálózzák.


Szüksége van rá, hogy adhasson, hogy függjön. Függ mások rokonszenvétől, szeretetétől és kisebb-nagyobb ravaszsággal, érzelmi manipulációkkal igyekszik magához kötni a másikat. Nagyon kötődik a múlthoz, a gyermekkorához, az otthonához, gyakran vágyódik régi élete után. Rák A jegyek összeillenek , de csak is abban az esetben, ha az Ikrek szülött kezdeményező, irányító, míg a Rák elfogadó.


Más esetben az Ikrek szülött számára érthetetlen lesz a Rák viselkedése , túlzottnak tarja majd dolgait, illetve egy idő után hiteltelenné válik, hiszen egy Rák mindig szól, hogy kössük be az. ITT megtudhatja, mely álomkép jelzi szerelem eljövetelét, ha még nincs párja , ITT pedig tippet talál a kiegyensúlyozott élet eléréséhez! Kos (0– 00.) – Az optimista kos ideális partnere lehet a mérleg és a nyilas, de a rák és a bak kifejezetten rossz választás a számára.


Személyre szabott párkapcsolati. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kicsalogatni a szerelmet. De ez kapcsolat valójában inkább gazdasági, mint érzelmi közösség, ugyanis a Bak soha nem tudja megadni azt a melegséget, amire a Rák élete végéig. Szerelem Egy munkahelyi szerelem, kaland felpezsdítheti a vérét, és miatta szívesebben mehet be a munkahelyére.


Ha mégis belemegy, legalább a diszkrécióra ügyeljen! Milyen egy Halak csillagjegyű nővel randizni? Elérik, hogy egy férfi férfinak érezze magát, mert neki védelmezőre és vezetőre van szüksége. A Halak nők nagyon megnyerőek és lenyűgözőek.


Elbűvölő, gyengéd és nőies. A tökéletesen elbűvölő nő. Ezek a Szűz, a Rák és a Skorpió. Különös módon mindegyikükkel ugyanazon okokból illenek össze.


Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! Ha házasságából gyermek születik, ez házastársához való kötődését még elszakíthatatlanabbá teszi. Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy , ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán. Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. Skorpióként a titokzatosság és a szenvedélyesség jellemez téged.


Mivel egy párkapcsolatban mindent megteszel a másikért, hűséges vagy, és odaadó, nagyon sok csillagjegy illik hozzád. Csillagjegy -Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Ezért a negatív rák az örök gyermek, aki fél, táma elzárkózik, de felelősséget semmiképp nem vállal. A vizes jegyek lehetnek igazán partnerei ebben: Rák , Skorpió, Halak.


Az Oroszlán uralkodó bolygója a Nap, analóg vele az 5. Egy másik Bika is jó választásnak tűnhet, de akkor készüljön fel a cigány életre! Ha már van párja , akkor a hétvégére tervezzenek valami közös programot – szigorúan kettesben. Leginkább a Rák férfiakkal tud kijönni, de a Szűz és a Bika gondolkodásmódját, életstílusát is vonzónak találja. A Nyilas, a Mérleg és az Oroszlán.


Vízöntő (0- 09.) Öntörvényű és lázadó Régi megfigyelés, hogy e jegy szülöttei vannak legkevesebben a föld kerekén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések