2018. május 18., péntek

Szerelmes rák férfi viselkedése

A szerelmes rák FÉRFI ismérvei: Igazából úgy diszkrét, hogy nem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik. Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos nem a hűség mintapéldánya.


Rák (VI. - VII. 22.) A Rák jegy szülöttei rendkívül kiszámíthatatlanok. Mindent a lelkükre vesznek, ezért, ha igazán szerete ügyesen kell tudnod elviselni a hangulatingadozásait.


Ennek ellenére a Rák férfi rendkívül odaadó, párjával hosszú távra tervez. Ne alázd meg azzal, hogy visszautasíto hisz egy bók vagy figyelmesség elfogadása még nem jelent rögtön házasságot. Ami még jobban feltüzeli: Egy fürdőtől vagy egy masszázstól – melynek során a Rák erogén zónái természetesen nem maradnak érintetlenek – nemcsak kezessé válik, hanem zabolátlanná is. Ezzel együtt ne enged hogy túlságosan messzire menjen, ugyanis a Rák - férfi szereti a partnernőjét idealizálni.


A rákok méltán híresen családközpontú beállítottságukról, mély, odaadó érzelmeikről. De vajon a szerelmi életben is ilyenek, vagy csak szülőként válnak ennyire törődővé? Az alábbiakból kiderül, akárcsak az, hogyan nyerheted el egy rák férfi szerelmét. A Rák - férfi ugyanakkor viselkedésében hűvös, tartózkodó, legalábbis az ismerkedés kezdetén. Olyan nőhöz vonzódik, akik érzelmes, érzékeny és melegséget áraszt.


Az igazi szeretet számára azt jelenti, ha partnere akarja őt, és ha naponta értésére adja, hogy szüksége van a személyére, védelmező karjára. A Rák férfi számára minden az érzelmekről szól. Azonban lehet, hogy nem ezt mutatja, és egy nyugodt, hűvös külsőt ábrázol, de a külső alatt mélyen és intenzíven érez.


Míg az igazi szoknyavadászok kihasználják a szituációt és flörtölni kezdenek a barátnőivel, az igazán szerelmes férfi figyelni fog barátai történeteire, azonban a flörtölésnél csak Ön jöhet szóba. Bármennyire szerelmes egy Bak, mindig rejtve marad a lelkének egy kis része, amelyet az önfegyelme sosem enged felfedni. Gyakran magának való, elszigetelten él a saját kis birodalmában, és olykor még mások együttérzésére vagy segítségére sem tart igényt, ha bajban van, köszöni szépen, ő majd megoldja magának a helyzetet. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés.


Sok férfi szívét megdobogtatja, mint a híres színésznő, akinek számtalan érdekeltsége van a Rákban: Gina Lollobrigida. Mi nők, úgy gondoljuk, ha nem halljuk elégszer, azt a szót hogy “szeretlek”, akkor meg vagyunk róla győződve, hogy társunk nem is szeret minket. Ha a kiszemelt férfi gyakran tesz ilyet, az elárulja, hogy kedvel minket! A haját babrálja Szerelem -szakértők szerint, ha egy férfi gyakran babrálja, fésüli át a haját a kezével, illetve kissé előredönti a fejét, azzal jelzi számunkra, hogy érdekeljük őt. Egy érett férfi olyan dolgokban is ki fogja kérni a véleménye melyek téged személyesen nem is érintenek.


Figyelmes és érzékeny arra, ami veled történik. Minél inkább szerelmes belé annál inkább figyelmes és érzékeny arra, ami veled és körülötted történik. Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban.


A Rák pasi nem tud udvarolni, de legalább ragaszkodó - Romantikus üzenetek, versek és nagy sóhajok: egy Ráktól sokkal hevesebb ostromra nem számíthatunk. Amiért viszont mégis megéri vele járni, az a családcentrikusság, az érzékenység, az odaadás és a ragaszkodás. Egy szerelmes férfi beismeri a hibáit, és képes veszíteni, ám ezt szinte kínzásként éli meg. Tiszteli a barátnője véleményét, s ez bizony nem csak üres ígéret.


Fontos tudni, hogy a Rák férfi valóban szívesen kiveszi a részét a ház körüli tevékenységekből, de nem szeret mindent ő maga végezni. Odaadó társ és férj, érzékeny szerető, de igen féltékeny. A Rák , mint szülő A Rák termékeny jel, a gyermek iránti vágy nagyon erős benne. Ha házasságából gyermek születik, ez házastársához való kötődését még elszakíthatatlanabbá teszi. A pasik ilyenkor levetkőzik férfias külsejüket, és empátiával fordulnak felénk, megmutatják érzékenyebb oldalukat.


Amúgy ha egy férfi igazán szerelmes , az nagyon meglátszik rajta. De nem látok a fejükbe. Nálam a legegyértelműbb jele a szerelem elmúlásának az volt, amikor már nem csókolt meg igazán, csak szájrapuszival. Azóta vagyunk boldogtalanok.


A Rák még egy másik Rák számára is örök rejtély marad. Az állandó sértődés, elvonulás, ami mindkettőtökre jellemző, nem hoz közelebb benneteket egymáshoz. Ne a bezárkózás legyen az első, ami eszetekbe jut, ha valami nem pontosan az elképzelésetek szerint alakul. Miként a Rák szülött női változata, a férfi is a teljességre vágyik: mind a fizikai mind az eszményi szerelmet elvárja a partnerétől, de mindenként ez utóbbi a fontosabb.


De folyton elvárja bizonyságát annak, hogy szeretik. Odaadó élettárs és érzékeny szerető, de meglehetősen féltékeny. Amikor egy férfi szerelmes lesz, a viselkedése is megváltozik, és ezt nemcsak a szavai, hanem a mozdulatai is tükrözik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések