2018. május 2., szerda

Honnan tudom hogy ő az igazi teszt

Honnan tudom hogy ő az igazi teszt

Lehet, hogy odáig vagy érte, mert elbűvölően jól néz ki, tökéletes az ágyban, lehengerlő az intelligenciája, gáláns úriember, de valójában nem csak ezek a tényezők döntik el, hogy ő lesz-e az igazi. Ha amiatt szorongsz, hogy mikor keres végre újra, vagy úgy érze kevés vagy hozzá, lehet, hogy érdemes elgondolkodnod. Szerelmesnek lenni azt jelenti, hogy találkoztam az Igazival. Ez a hit a szerelem maga. Akárhányszor, akárkivel éled át, ezt érzed.


A tapasztalatomat mondom. Az ELITTÁRS szerkesztősége először a felhasználókat kérdezte: ők honnan tudják, hogy megtalálták az Igazit és a kapcsolat megérett a házasságra? Honnan tudom , hogy ő az Igazi ? Szerelem és szeretet összetart „Nagyon szeretem a társamat, vele tudom elképzelni az életemet. Nem tudom , hogy ő lenne az igazi , vagy engedjem el örökre. Tanácstalan vagyok, vajon honnan ismerhetem fel, hogy ki az igazi , vagy honnan azt, hogy nem ő az.


Talán még össze is házasodunk, gyerekeink születnek, és közben elkezd motoszkálni bennem az a gondolat, hogy lehet, hogy mégsem ő az Igazi. Mit is keresek én emellett a. A barátommal már régóta komoly volt a kapcsolatunk. Onnan hogy ,rá bíznád akár az életed is, csak is vele tudod elképzelni a jövő ugy érzed ha nemlenne, tesem léteznél, ő lett az életed ertelme én valahogy igy éreztem :).


Honnan tudom hogy ő az igazi teszt

Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz. Az lenne az ideális, ha mindenki a lelki társával élhetne. De honnan tudhato hogy a párod egyben az igazi lelki társad is? Persze, a szex nagyszerű, és szinte mindenben passzoltok.


Azt, hogy ki az Igazi számodra, azt egyszerűen érze erre nincs matematikai képlet. Mégis, ha tudatosan ránézel a kapcsolatodra, a nulladik lépést valójában Önmagadnál kell keresni és csak utána a másiknál. Az a tény, hogy hihetetlenül gyorsan beleszerettem Meghan-ba, megerősítette számomra, hogy a csillagaink együtt állnak, egyszerűen minden tökéletes volt. Oké, nem kell, hogy ő legyen a legviccesebb ember a környéken, de jó, ha képes nevetni az élet adta különös helyzeteken, akkor is, ha ez azzal jár, hogy néha nem veszi magát olyan rettenetesen komolyan.


Akkor ő biztos, hogy nem az igazi ! Ha valaki tényleg a másik felünk, akkor bármilyen fura, de még unatkozni is jó vele. Nem érzünk kényszert arra, hogy egyik programról a másikra siessünk, mert vele még az is jó, ha csak szótlanul ülünk egymás mellett, és elmerülhetünk a saját gondolatainkban. Már a kapcsolat kezdete óta úgy érze hogy ő az igazi , és ami köztetek van, az nem mindennapi. Az , hogy vki megtalálta az igazit nem jelenti azt, hogy tökéletes a kapcsolat és nincsenek konfliktusok, de mivel ezek az igazival zajlanak le, megoldódnak, mert tényleg szeretik egymást :) Legalábbis jobb esetben :) Sajnálom, hogy nálad ez a helyzet, de sztem, aki keres az talál, te is fogsz egy olyan pasit találni. Zsukanem elég, hogy jól meglegyetek, fontos tudni, hogy ő -e az igazi ! Kellenek hozzá rózsaszín fellegek?


Mielőtt komolyabban elköteleznéd maga érdemes megvizsgálni néhány dolgot. Az alábbi tíz jel azt mutatja, hogy vagy nem ő az ideális partner, vagy van még min dolgozni, mielőtt megállapodnátok egymás mellett. A te pontszámod: Az az érzése hogy megfogtad az Isten lábát.


Minden tökéletesen működik, úgy tűnik, hogy ő álmaid férfija, aki mindenben kiegészít Téged. Kissé hajlamos vagy rózsaszín szemüvegben látni a világot, és ezzel becsapni saját magad. Talán onnan tudo hogy ő az igazi , hogy tudo valahol egyformák vagytok, tudo ő megvédene tége bármi is történjen vele még akkor is ha tudja, talán nem tud megvédeni, de mégis megpróbálja. Eldönthetem, hogy ez az ember itt mellettem, az a párkapcsolat, amiben élek, az megfelel-e nekem, elköteleződést vállalok-e érte.


Ha a válaszom nem, akkor mindegy is, hogy ő -e az igazi. A gyerek elsődleges célja az lesz, hogy szülei vagy tanára, nevelője vágyát kielégítse, elvárásainak eleget tegyen. Az autonómiát gyakran pusztító világ az élsportoké is.


Ebbe nehezen fér bele az egyén saját érzelmi élete, az , hogy önmagát megélje, hiszen egy cél van, az aranyérem. Szerintem ez nagyban befolyásolja azt, hogy kissé elkényelmesedett: reggel 9-ig alszik, délután is lefekszik aludni, és rengeteget TV-zik. Mi az interneten ismerkedtünk meg. Szóval nem nagyon mozdul ki otthonról.


Egy napon, talán a közeli vagy a távoli jövőben találkozni fogsz azzal a személlyel, akivel mindig is együtt akartál lenni – anélkül, hogy keresnéd. Nem tudhato hogy ő az , mindaddig, míg nem találkozol vele. Az első pillantás mindent elárul, nem kellenek szavak, egyszerűen tudni fogjátok.


Kb perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Mert ez valahogy más lesz. Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi.


A remény, hogy mégis működik, hogy igaz lesz az álom, hogy mégiscsak ő lesz a herceg fehér lovon, annyira erős, hogy sokszor a nők maguk mentegetik, maguk találnak kifogásokat a pasik számára. De mégis a reménybe kapaszkodnak, nehogy összetörjön az üvegpalota.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések