2018. május 7., hétfő

Szűz szerelmi horoszkóp 2018

Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Szembe kell nézned a konkrét tényekkel, a struccpolitika pedig garantáltan hibás döntés. Nem tud megmaradni egy helyben, igénye támad az új felfedezésekre. Mivel a Vénusz az Ikrekben lesz, Ön is több partner mellett találhatja magát.


Szűz szerelmi horoszkóp 2018

A február sok szép pillanatot ígér a párkapcsolatában, néhány szenvedélyes fordulat is várható. A munkahelyén rosszul viseli a monotonitást, pedig egyébként ez nem jellemző önre. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Bátraké a szerencse, de a szerelem is az új esztendőben. Nem éppen könnyű, mégis szerencsés, lehetőségekkel teli év elé nézel.


Változatos, váratlan helyzetekben bővelkedő események színesítik a mindennapjaidat, de ez nem mind pozitív előjelű. A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges!


Szerelmi Horoszkóp Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.) Föld jegy. Kapcsolatait az értelem és a józanság vezérli.


Hűvös és tartózkodó, olyan aki megvizsgálja a dolgokat és megérti. Eleme a föld és bizony elég földhözragadt. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve.


Ha tudni akarod szerelmi téren a csúcs-időidet, íme, tessék: február, április, június 9-ig, július, augusztus 21-től szeptember 13-ig, október és december. Hivatásoddal kapcsolatosan Uránusz szerencsére visszafogja magát, és átengedi a többieknek – Szaturnusznak, Plútónak és Merkúrnak a terepet. Méghozzá az, hogy sokkal jobban kellene tisztelned és becsülnöd a partneredet, és ennek jelét is kellene adno hogy ő is tudja. Légy vele türelmesebb és megértőbb! Ez az éves horoszkóp minden csillagjegyre kitérve nyújt segítséget azoknak, akik bizonytalanok a párkapcsolatukban, szerelmükben, de azoknak is, akik még keresik a szerelmet!


A SZŰZ kapcsolatait az értelem, és a józanság vezérli. Ez lehet vonzó szerénység, de jelenthet túlzott érzékenységet is. A szexuális dolgok érdeklik, de mégsem hagy fel egykönnyen a szűzies viselkedésével, pedig sok benne az elfojtott erotikus vágy. Nehezen lehet majd kihozni a sodrából, főleg a szerelmével szemben. Túl kedves vagy, és könnyen adsz mindig egy második esélyt.


Szűz szerelmi horoszkóp 2018

Ebben az évben egy olyan személlyel találkozol, aki. Ezen ellentét ellenére mégis szép szerelem alakulhat ki közöttük, ha a Szűz teret enged az érzéseinek, és hagyja, hogy rabul ejtse a Halak örök optimista, romantikus lelke. A Halak szereti a Szűz talpraesett személyiségét, a Szűz pedig soha nem tudná olyan gazdagon kifejezésre juttatni érzéseit, mint a Halak. A Szűz nő szerelmi horoszkópja.


Hétvégi szerelmi horoszkóp : Érdemes most egy kicsit lazítani és elutazni Kíváncsi vagy, mit ígérnek a csillagok a szívügyek terén a hétvégére? Olvasd el a hétvégi szerelmi horoszkópot:. Ez a hónap nem ígérkezik túl jónak. Használd ki ezt az időt és kicsit mélyedj magadba, gondold át a jövődet, a terveidet, céljaidat, hogy következő hónaptól teljes erőbedobással állhass neki.


Nagy szerelmi horoszkóp – Ezek a csillagjegyek tökéletesen összeillenek Érdemes átböngészni! Hoztam egy érdekes szerelmi horoszkópot, amelyet átböngészve láthatjuk melyik csillagjegy melyik csillagjeggyel illik össze. A Kosok számára nagyon termékeny hónap következik, a Szűz csillagjegyűek pedig találkozhatnak életük szerelmével! A csillagjegyek júliusi szerelmi horoszkópját itt olvashatjátok.


Mi már nagyon várjuk az új évet, főleg azért, mert a horoszkóp szívügyek terén a lehető legjobbakat ígéri. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Ilyenkor néha már az is sok, hogy valaki mellett fekszel, még akkor is, ha szereted. Akkor ébreszti fel igazán Uránusz a te Skorpió tüskéidet, ha valaki tapogat. Uránusz és Merkúr alatt szerelmed még individualistább lesz: Mindenki azt teszi, amit jónak tart.


Te szerelmi életednek is szüksége van újraindításra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések