2016. május 27., péntek

Szerelmi vallomás levél

Szerelmi vallomás levél

Ha eddig azt gondolta hogy a romantikus, rózsaszín felhőkben úszó, nagybetűs szerelem nem létezik, ezek a cuki sorok majd bizonyítják az ellenkezőjét! Szerelmi vallomásnak nem mondanám. Igazából ígéretnek sem.


Szerelmi vallomás levél

Ehhez túl rögtönzött és megfontolatlan gondolatok kerülnek most ide. Egyszerűen csak biztosítékot adok. Nem hittem volna,hogy szabadulhatok egyhamar a múltamtól. A férfiak is tudnak ám romantikusak lenni, pláne, ha olyan tehetséggel vannak megáldva, mellyel ilyen szívet melengetően tudják kifejezni érzéseiket. Ne feled hogy vannak, akik csak azt mondják, hogy őket nem érdeklik a szerelmes mondatok, de a valóságban nekik is jól esik és sokszor gondolnak vissza arra a személyre, akitől ilyet hallanak!


Henrik szerelmi vallomása követi, amit a később lefejeztetett Boleyn Annának címzett. A kísértés csak azon az ajtón jöhet be, amit szándékosan nyitva hagytak! Egy gyenge pontom van az hogy ROHADTUL SZERETLEK!


Ha megkérdeznék tőlem, hogy mit szeretek benne, akkor nem válaszolnék. Megosztás Hozzászólás Egy brit életbiztosítással foglalkozó cég versenyén a közönség minden idők legszebb szerelmeslevelére szavazhatott. A bűvös szó kiejtésére a Valentin-nap a legjobb alkalom. Hozd a pasi tudtára, hogy odáig vagy érte!


Letöltések Ingyenes képek : írás, struktúra, szerelem, vonal, csók, románc, romantikus, örökké, betűtípus, szeretet, ábra, boldog, kapcsolat, kézírás. Szeretlek – az egyik legszebb szó, amit egy ember mondhat egy másiknak. A szerelmi vallomás általában azt jelenti, hogy az illető, aki mondja, képes elköteleződni, komolyan gondolja a továbbiakat. Kivéve, ha az első szex előtt történik a vallomás , mert akkor sok esetben arra lehet következtetni, hogy csak a szex siettetése miatt történt a vallomás.


Közeleg a szeretet ünnepe, nem csoda hát, ha úgy érze a szerelmet is meg kell vallani. Egy őszinte szerelmi vallomás : :) (olvasónk tollából) Kicsim! Sokszor gondolok rá magányos perceimben, mikor két karod szorítása lenne a legjobb menedék a világ bajaitól.


Vagy amikor öröm áradat lepi el sanyarú életemet, egyetlen mikromásodpercre, akkor is inkább örülnék vele mintse egyedül vigadjak. Mond hogy nincs, mi elszakít, mindig lesz egy hí Attól, hogy nem köt össze földrész, hozzád szól egy szív! Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is, én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök se vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot se tűrök el, jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek. Megindító videóra bukkantunk az interneten.


A férfi kedveséről áradozik: a mosolyáról, ahogy reggel felkel és ránéz, amikor durcás, vagy ahogy azt mondja, szeretlek. Te vagy az, akivel lenni akarok, nem? Az egyetlen, akinek a közelében el tudom engedni magam, az egyetlen ember, akinek kiadom magam. Minden időmet a te társaságodban tölteném, ha lehetne. Egy vallomás többet ér egy like-nál!


A leadási határidő május 25-e, a legötletesebb szerzők műveit pedig június 13-án díjazzák. Benne vagy az ébredésben. Az ember úgy hinné, hogy a hidegvérű brit lovag inkább csak közli, mintsem megvallja szerelmét. Egytagú szavakból álló kurta mondatokban.


Vallomás - angolok esetében? Nálunk még ez a fajta tényközlő szerelmi vallomás is legalább kétszer annyi ideig tartana. Maximum 3-hónapra kérj jóslatot, felesleges azt kérdezgetni, mi lesz év múlva.


Ha kíváncsi vagy a kapcsolatod jövőjére, a szerelem Tarot kártya megmutatja, mire számíthatsz. A szerelem Tarot lapjai a kapcsolat hátterében rejlő viszonyokat mutatja meg, azt, ami a színfalak mögött zajlik. Online női magazin, ami róla neked szól!


Szerelmi vallomás levél

Ha a heti horoszkópodra vagy kíváncsi, érdekelnek a gyors receptek, a divatvilág és az egészséges életmó kattints!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések