2016. május 2., hétfő

Februari szerelmi horoszkop

Februari szerelmi horoszkop

Az újév kezdete már nem első számú téma, így Ön teljes odaadással összpontosíthat céljaira. A február a vibrálás, az erő és a szenvedély hónapja. Jó lesz kihasználni ezeket a pozitív energiákat! Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot! A hosszú január után semmi perc alatt elröppen majd a február, de nem hagy itt minket nyomtalanul.


Februari szerelmi horoszkop

Sokak szerelmi életében következik el hosszú távra szóló változás, melyet egy váratlan fordulat vezet be. A szinglikre és a párokra egyaránt igaz lehet mindez, ahogy az is, hogy a. Az év második hónapja várva várt fordulatot vetít előre a szívügyekben. Meglévő pároddal egész új helyzetekben találhatjátok magatokat, ahol a te ragyogáso az ő érzelmes, gondoskodó szeretete még inkább megerősíti kapcsolatotokat. Párkapcsolata esetleg veszélybe kerülhet egy harmadik személy miatt. Gondolja át, mit is szeretne!


De vajon számunkra mit tartogat? Boldogság és szerelmes éjszakák várnak-e ránk a tálutón, vagy éppen múltunkká válik a jelenünk, s bizonytalanná a jövőnk? Elárulja a nagy, február havi szerelmi horoszkóp! Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Bővített párkapcsolati elemzésünk megmutatja mennyire passzoltok. A kártya a jövőt mutatja meg. Nyilas: Ha van párunk, akkor nem kell félnünk az egyhangúságtól, mert a csillagok izgalmas dolgokkal dobják fel a szerelmi életünket.


Váratlan és nagyon különleges találkozások teszik izgalmassá szerelmi életedet, hódolóid az interneten keresztül is érkezhetnek. Ha lesznek vitáink, akkor utána édes lesz a békülés. A horoszkóp segítségedre lehet abban, hogy a csillagok közreműködésével megszelídítsd a hétköznapjaidat. Tény, hogy sokszor még évek múltán is képes az ember görcsösen ügyelni arra, hogy párja mindig a legjobb oldalát lássa, még akkor is, ha maga alatt van, ez azonban nagy hiba, ugyanis alapjaiban vet gátat a teljes őszinteségnek, ami a legnagyobb erőssége egy szerelmi kapcsolatnak. Szerelmi téren sem árt az óvatosság, sőt.


Vigyázzon, ki mellett köteleződik el, mert könnyen csalódás lehet a vége, még akkor is, ha az illetőt már régóta ismeri. Igazi érzelmi-aknamezőre tévedhet. Sokkal hasznosabb lenne a februárt a családjával, barátaival, rég nem látott ismerőseivel töltenie.


A jegyében járó Jupiter a Vénusszal kerül fényszögbe, ami szerencsét hozhat önnek, habár ezért a szerencséért valószínűleg meg is kell dolgoznia. A munka azonban ma nem jelent nehézséget az ön számára, hiszen örömet és sikerélményeket találhat benne. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A lehető legszélsőségesebb állapotok között ingadozik, ami a szerelmi szenvedélyességnek kifejezetten jót tesz. A szerelmi életében is kedvező fordulatra számíthat.


Tehát ha ön és a kedvese lángolón szeretik egymást, akkor ez a Plútó-Hold kvadrát okozhat ugyan érzelmi zavarokat, de még ettől is csak élvezetesebb lesz a kapcsolatuk. Máskülönben marad a puszta hadakozás. A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra.


Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Február havi szerelmi horoszkóp. Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Keresed a szerelmet vagy szeretnéd tudni, mi vár rád szívügyekben ebben a hónapban?


KOS Még mindig motoszkál benned az érzés, hogy változásra van szüksége a szerelmi életednek. Sokan úgy látják, hogy kiegyensúlyozott vagy, de ez csak a látszat. Ne csüggedj, kitartással minden helyzetből kilábalhattok, vagy éppen még jobbá tehetitek. Az új párkapcsolat alaposan meg fogja bolygatni az addigi nyugodt életünket. Ha egyedül élsz, ne feled hogy néha érdemes neked megtenned az első lépést ahhoz, hogy rátalálj a szerelemre.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések