2016. május 25., szerda

Malacka kuckó családi napközi

Zuglói családi napközimbe várom a 5-év közti gyermekeket, kis létszámú csoporttal, a családok egyéni igényeire nyitott szolgáltatással. Zuglóban a Tanya utca szám alatti családi házba várom a gyermekeket egész napra vagy csak akár néhány órára. A gyermekek gondozása nevelése során figyelmbe veszem az egyéni szükségleteket. Imi először a kis csikóval barátkozott össze.


Malacka kuckó családi napközi

Snoopyval is nagyon jót játszottak. A kis boci is nagyon aranyos. Szülinapokat Ünnepeltünk. Fújjuk el a gyertyákat! KUCKÓ Családi Napközi. Gyermekfelügyelet honlapján!


A Nevenincs Kuckó Családi Napközi , barátságos légkörben, egyénre szabott gondoskodással, ölelő karokkal, több évtizedes szakmai gyakorlattal, vár minden kisgyermeket. Várok minden gyerkőcöt és szülőt sok szeretettel éves kortól. Ha kell kedves és engedékeny, bohóckodós, de a rend a lelke mindennek elv bősz védelmezője.


Malacka kuckó családi napközi

Családi napközi működtető, házi gyermekfelügyelő gyermek édesanyja. A Kuckó napközi gyermekfelügyeletet biztosít 2–éves gyermekek számára, családi napközi rendszerrel. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő családot egy ismerkedő látogatásra. Minden családban eljön a pillanat, amikor a kisgyermeknek közösségbe kell lépnie. Nyitvatartási idő: a családi napközi napos munkarenddel üzemel, hétfőtől-péntekig, órától óráig.


A nyitvatartási időtől eltérő igényeket a családi napközi működtetőjével előre kérjük egyeztetni! A családi napközi a nemzeti ünnepnapokon zárva tart. A térítési díj befizetése: minden hónap 05-ig. A Kópé- Kuckó egy színes, vidám gyermekparadicsom, ahol igazán otthon érezhetik magukat a gyerekek.


Dunakeszi, Kisfaludy utca 53. A felvételi adatlap leadásával. Ft foglaló befizetésével. Arra taníts, hogy önálló lehessek, hogy büszke lehessek magamra! A Három Pillangó Családi Napközi Érd Parkvárosban csendes részen található.


Havi térítési díjunk nagyon kedvező, ékezéssel együtt 30. Napközink tágas terekkel és udvarral rendelkezik. Különböző tanfolyamokat, fogalkozásokat indítunk szülőknek, és nem a napközinkbe járó gyermekeknek is.


Csillag Keresztény Családi Napközi. Hozzászólás a tartalomhoz. CSALÁDI INFORMÁCIÓS PORTÁL.


A fentiek miatt merült fel az ötlet, hogy létesítsünk egy családi napközit, ahol szakmai tudásunkat, hivatásunkat is kamatoztatni tudjuk és a családoknak is segíteni tudunk. Ezenkívül a gyerekeknek is jót tesz a társaság, könnyebben szocializálódnak, tartós barátságok alakulhatnak ki (szülők között is), a későbbiekben segíthetjük az óvodai, iskolai beilleszkedést. Varázskuckó Családi Napközi , Budapest, Hungary.


Malacka kuckó családi napközi

Kattints a Budapestimami-ra! Minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Ficergő Családi Bölcsőde, Pomáz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések