2016. május 20., péntek

Ágynemű mosoda

A levendula mosoda megalakulása óta folyamatosan, és kitartó munkával jutott el oda, hogy partnereit állandó, pontos és megbízható minőségű munkával szolgálhassa ki. A Bubbles Magyarország legnagyobb önkiszolgáló mosoda hálózata. Nagyméretű mosó- és szárítógépeinkkel bő óra alatt akár több zsáknyi ruhát, vagy más nagyméretű textilt (pl. takaró, paplan, matrachuzat, párna) tudsz kimosni és megszárítani.


Azon mosodával rendelkező ügyfeleink részére, akik a helyben történő mosás minden előnyét élvezni szeretnék, azonban a működtetés helyett alaptevékenységükre fókuszálnak: mi átvállaljuk a mosoda üzemeltetését! Ez esetben a helyszínen végezzük a textíliák tisztítását és átadását. Vegytisztítás, mosás, vasalás és egyéb szolgáltatások a több mint éves Pro Clean-től! Nálunk nem szükséges előre fizetnie!


Csak akkor fizet, mikor a kitisztított árut kézhez kapja! Tájékoztatjuk Önöket, hogy szőnyegtisztítást technikai okok miatt csak méter hosszig tudunk vállalni és csak az üzletünkben tudjuk átvenni, háztól-házig szolgáltatást a szőnyegekre nem vállalunk. Speciális ruhatisztító szolgáltatásaink. A lakossági mosodai szolgáltatásunk elsősorban háztartási textíliák (asztalterítő, ágynemű , egyéb lakásban megtalálható textiltermék) tisztítására alkalmas.


Természetesen vállaljuk minden ruházati termék mosását is, amelyben a kezelési útmutató erre lehetőséget ad. Nyugatitól, a Szondi u. Nem sikerül otthon illatos, puhára mosni a törülközöket? Ugye rengeteg helyet foglal a száradó ágynemű ? Télen alig szára és a helyiség is befülled? A ruhatisztító erre a feladatra van felkészülve. Az eredmény tökéletes lesz.


PRÓBÁLJ ki a nagy TESCO-nál alig óra alatt kimoshatod és meg is szárítod a behozott textíliákat, legyen az takaró, ágynemű , po. Kérjen árajánlatot Budaörs közelében található mosoda területen dolgozó válallkozásoktól. A frottír törölköző lágy, az ágynemű ropogós – ha ezt igényli az ügyfél – a függöny lágy esésű, a fehérnemű selymes, a tollkabát habos.


Odafigyelünk, hogy a speciális kezelést igénylő sportruházathoz speciális mosószereket, adalékanyagokat használjunk, használati értékük megőrzése érdekében. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.


Felsőruházat tisztítást, vasalást, éttermeknek, szállodáknak, panzióknak vállalunk mosást, vasalást. Budapest, bértextília, éttermi textíliák mosása. Gyenesdiás Hámán Kató utca 11. Mint sokan tudják éve jött létre a NIKO MOSODA név illetve cég. A tisztaságért való rajongást nem lehet elég korán kezdeni #128521; Szorgos kis segítők érkeztek Pécsről a Niko Mosodába, a Dugonics utcai Koch Valéria Óvodából.


Ágynemű mosoda

A Diamondo nagyüzemi mosoda szállodvezetői tapasztalattal rendelkező tulajdonosa tisztában van azzal, hogy hiába nyújt bármely területen kiváló szolgáltatást, hiába dolgozik ügyesen a recepciós vagy eszik egy jó reggelit a vendég esetleg egy kellemes lazulásban részesül a wellness részlegen, ha durva hatású a. A mosoda ünnepélyes átadását szeptember 28-án tartottuk több meghívott vendég, köztük Schwartz Béla polgármester részvételével. Dani Zoltán , tulajdonos, az Alfadot Kft. Cégünk a Splash Mosoda Kft azzal a céllal jött létre, hogy a mosodai szolgáltatások terén maximálisan kielégítse az olyan ügyfelek, mint a szállodák, hostelek, diákszállók, napjaikban közkedvelt apartmanok valamint éttermek, wellness központok, sportegyesületek és minden olyan piaci szerepelő igényeit ahol a textília. Gondot okoz a textíliák tisztítása?


Szeretné szakemberekre bízni ezt a feladatot? Segítünk megoldani problémáját! Legyen akár cég, hotel, étterem vagy magánszemély, magas minőségű textilmosási szolgáltatásunkkal többé senkinek nem jelent majd problémát a textíliák mosása, szárítása, vasalása.


Ágynemű mosoda

Az ágynemű igen kellemes illatú lesz, ha a napon szárítjuk, de sokkal puhább és kezelhetőbb, ha szárítógépet használunk a mosás után. A szárítógép ráadásul még a mosás után megmaradt baktériumok nagy részét is elpusztítja, Ha a szárítógépből kiszedés után azonnal hajtogatja a frissen szárított ágyneműjét. Ruhatisztító Szalonunk. Mosoda ★ Magyarország ★ Korona Mosoda és Vegytisztító ★ Angyal Ákos ★ Hlavina Kft. Ez a fantasztikus megoldás arra is választ a hogy miként lehet kiküszöbölni az állandó konfliktust a szálloda és a mosoda között, amikor nem stimmel a textil-elszámolás.


Nagy szállodáknál alkalmanként több ezer darab textíliát szállítanak el, amit a mosoda képtelen ott helyben megszámolni. Minimum kéthetente Az ágyneműt és a lepedőt gyakran kell kimosni, hogy eltávolítsuk belőle a port, az izzadságot, a bőrdarabokat, a haj- és szőrszálakat. Használjunk meleg vizet, fokon mossuk, hogy megöljük az összes baktériumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések