2016. május 12., csütörtök

Ha egy férfi több nőt tart

Több nőt is ismerek, aki amikor egy ilyen típusú kapcsolat után magára mara teljesen életképtelen és bajba kerül. A nők és a férfiak igencsak különböző módon mutatják ki szeretetüket, amiből nem ritkán adódik félreértés. Ha azonban egy férfi ezeket a dolgokat megteszi érte nem kell tovább azon gondolkozno hogy vajon fontos vagy-e neki, mert egyértelmű lesz a válasz. A nő a férfit, a férfi meg a nőt.


Milyen nőt akarnak a férfiak? Viselni tudja a nőiességét, aki nevetéssel, színnel, női energiákkal tölti meg napjaikat, aki nem egy férfitól várja lelkének kitavaszodását, és aki akkor is ragyog, ha teljesen egyedül ül egy szobában. A Nőiesség Intenzíven hosszú órákon át mutatom be, hogyan lát egy férfi egy nőt , ha ránéz. Most legyen elég annyi, hogy rád néz, vagy ránéz a képedre a Tinderen és 0. Egy erős nő tudja, mit akar, hogyan éri el, és emlékszik mi mindent tett azért, hogy eljusson oda, ahol most tart.


Ha tetszik neki egy férfi , tesz azért, hogy megszerezze. Nem fog várni, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Teljes szívből szeret, és készen áll arra, hogy felfedezze a világot egy férfival – vagy nélküle. Lényeg az, hogy egy férfi és egy nő megtalálja a közös hangot, a harmóniát és összecsiszolódjanak egymással. Szerintem erről van szó.


Vadászatnak ehhez semmi köze. Persze aki abban gondolkodik, hogy az a dicsőség, hogy minél több nőt , vagy férfit megszerez annál persze más a helyzet. Ha esetleg megemlíted neki, hogy szereted a Walking dead-et, ő pedig egy napon belül már két évadot is megnéz, csak hogy beszélgethessen veled róla, az biztosan egy elég jó jel. Meg akar csókolni – ha folyamatosan a szádat nézi, miközben beszélsz hozzá, az bizony azt jelenti, hogy meg akar csókolni.


Ezen nincs mit ragozni. Egy a biztos: az igazi férfi nem csupán elcsábítani, de szerelemben megtartani is képes a lányt. Abba pedig nemigen fér bele, hogy becsapom, csak mert az ember szerszáma, mint a sugárzásmérő mutatója Csernobilban, úgy leng ki, ha tavasszal nekibimbódzik a női mell. Ha az urad szeretőt tart , akkor valamit nagyon elnéztél, lányom.


Előre szólok, ne m minden férfi ilyen vagy olyan. Ez ne m egy használati utasítás, hane m ez egyszerűen egy körkép ahhoz, hogy jobban értsd a férfit, a párodat, a kapcsolataidat! Azt hinné hogy ha a férfi akar valamit, akkor azért tűzön-vízen átkel. A bűntudat után lassan jön a felis merés, hogy kevés az energiája egyszerre mind a két kapcsolatra.


Nem csoda, hiszen egyetlen szavadról sem szeretne lemaradni. A férfi egyre jobban sodródik egy csapda felé. Ez a testhelyzet keresztbe tett lábakkal is párosulhat, amennyiben egy asztalnál ültök. Ha nem is tart észveszejtően erotikusnak a pasi, ne becsüld le a kíváncsiságot, hiszen, ha a férfi agyát ejted rabul, az a biztos második randi záloga lehet. A gyors szex is lehet jó és kielégítő, de ha egy férfi olyan, mint egy légkalapács, azt valószínűleg nem sok nő élvezi.


Ha egy férfi több nőt tart

Ráadásul az ilyen típusoknak nem is tart túl sokáig egy menet, hiszen az intenzív ingerlés miatt gyorsan elmennek. A nőnek ettől nem kell szenvednie, egy egyszerű pózváltás is segíthet. Ha negatív dolgokat mond egy nő a férfi barátairól, szeretteiről, hazudik róluk és elárulja őket, az mindennél rosszabb. Egy idő után fel fog merülni a férfiben, hogy vele is ugyanezt teszi. Egy hűséges nőt , aki bizalmat ébreszt a viselkedésén és a szavain keresztül, mindig nagyra értékelnek.


Odaadó, kicsit idióta, bevállalós, kezesbáránnyá válik? Bármelyik, sőt akár mindegyik a felsoroltak közül, és valószínűleg te is találkoztál már valamelyikkel. Nekem az elején szintén felkeltik az érdeklődésemet, jól érzem magam velük, és jön egy fordulópont, és onnan kezdve visszájára fordul bennem ez a dolog. Vagy hogyan tudnék elfogadóbb lenni mások iránt? A tág pupilla azt jelenti, hogy teljesen nyitott felé mi több , szexuális vágyat érez.


Az arcnál maradva a szemöldökét is érdemes megfigyelni. Ha beszélsz, és közben azt láto hogy fel-felhúzza egy pillanatra a szemöldökét, tudhato hogy érdeklődő, kíváncsi rád és a mondandódra. A fényes, hosszú frizura ugyanis az egészség jelképe volt régen, míg a kemény fizikai munkát végző nők általában a praktikusság végett rövidebb fazonút viseltek. Természetesen a divat térhódításával egyre népszerűbbé vált a rövid haj viselése is, melyet ma már egyre több férfi tart vonzónak. Mögötte érző gyengéd szív dobog, érző és megélt lélekkel.


Ha egy férfi páncélba burkolja magát, akkor jó okkal lehet feltételezni, hogy már megégett. Az élet nem vidám oldalával is találkozott, illetve volt már egy nő aki megtépte szívét lelkét. Unsubscribe from Borsod Online?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések