2016. május 2., hétfő

Orvostanhallgató viccek

Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedők bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be. Két orvostanhallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Orvos, doki, rendelő, beteg.


Orvostanhallgató viccek

Egy nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt. A KRESZ-en és az EÜ-n már túl van, a műszaki következik. Mondja, ha tudok olyan találós kérdést feltenni Önnek, amire nem tud válaszolni, akkor elengedi a bírságot? Az egyik gyógyszertárban óriási robbanás történt. Kijöttek a tűzoltók, a mentők, a környékbeliek is odasereglettek.


Az épületből füst és korom szállt ki, az összetört üvegajtón kitámolygott a patikus megfeketedett köpenyében. Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva.


Orvostanhallgató viccek

Egy orvostanhallgató hátramaradt, hogy vigaszt nyújtson a feleségnek és a szívroham előzményeiről kérdezze. Ekkor a feleség előveszi a képeslapot, amin a következő áll: Spagetti, Spahetti, Spagetti, Spagetti - kettő kolbásszal és húsgombóccal, kettő pedig anélkül. Biztos volt benne, hogy ha megtalálja az okot, talán még az orvosi Nobel-díj várományosa is lehet. Rohammentő szállitja az ügyeletre,egy orvostanhallgató hátramara hogy vigaszt nyujtson a feleségnek, és kérdezi az előzményeket.


Fedezd fel erikabiro5„ Viccek és vicces videók” nevű tábláját, amit 1ember követ a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Vicces videók, Vicces és Viccek. Felfedezhetsz recepteket, lakberendezési ötleteket, stílustanácsokat és más tippeket, amelyeket érdemes lehet kipróbálni.


Orvostanhallgató viccek

A mellette álló biciklis döbbenten néz be az autóba. Mivel nem akarja,hogy baja essen,az anyósülésbe ülteti, és biztonsági övvel is beköti. Elővigyázatosság A kórházban egy műtétre váró beteg gondolta, nem bíz semmit a véletlenre, ezért teleragasz.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. A cím elég egyértelműen elmondja mik lesznek ebben a könyvben. Morbid viccek kedvelőinek avagy horror fanoknak ajánlott az olvasása! Lesznek morbid viccek , horror sztorik és morbid dolgok a valo életből! A fiatal orvostanhallgató éppen a kölcsönkért csontvázat szállítja vissza a kórházba.


Egyszer csak egy öregúr jön feléjük, aki nagyon furcsán megy. Nem magyarázná el nekem? A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Hogy hívják a halott csecsemőt?


Miből állapítod meg, hogy hány napos a vízihulla? Szívd meg az orrát, ha takony jön belőle, akkor egy hetes, ha agyvelő, akkor egy hónapos! A többiek jót nevettek, én meg csöndben ültem tovább, teljes döbbenettel.


De azért a sok eltérés ellenére minden orvostanhallgató egyetért egy dologban. A legtöbb nemkívánt terhesség oka a tudatlanság. A humor hívei hírei blogja a Network. Azzal múlatják az időt, hogy megpróbálják az arra tévedők bajait diagnosztizálni, csak simán ránézésre.


Bagi Iván és Nacsa Olivér humorista kapta az idei Karinthy-gyűrűt. A Rádiókabaréban és a közmédia szórakoztató műsoraiban kiemelkedő teljesítményt nyújtó alkotókat és előadókat elismerő díjat kedden adták át Budapesten, a Márványteremben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések