2016. május 10., kedd

Férfi érzelmek kimutatása

Férfi érzelmek kimutatása

A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Egy érett férfi pontosan tudja, hogy a gondokkal szembe kell nézni, azt meg kell oldani.


Nem pedig elbújni és a könnyebb megoldást, a sunnyogást választani. Nem gondolja azt, hogy az érzelmek kimutatása a gyengeség jele. A nők esetében más a helyzet: nincsenek ilyen konkrét zónák, az érzelmek feltörésekor az agy egészén megnövekszik az aktivitás.


Ezért aztán egy férfi nem csak mondja, hogy „nem történt köztünk semmi” (már azon túl, hogy azt csinálta, amit csinált), és nem csak ezt gondolja, de őszintén úgy is éli át ezt a. Milyen egy szerelmes bak férfi ? Napjegyen kívül a bolygói nagy rész a bak jegyében áll. Viselkedés, érzelmek kimutatása miben nyilvánul meg stb? A nők igenis vonzónak találják, ha egy férfi tud és mer beszélni arról, hogy mit él át belül. Sok férfi attól fél, hogy az érzelmek kinyilvánítása a gyengeség jele, valójában azonban ez mutatja meg egy férfi erejét, hiszen könnyebb lenne nem beszélni róla, nem?


Mi a különbség a férfi érzelmek és a női érzelmek között? Az Evolution tanította az embereket, hogy megnyugodjanak, amikor a harag vagy az érzelmek sújtják, ahogyan vadászniuk kell az állatokat. Olyan férfira vágyunk, akivel érezzük a nőt önmagunkban, aki képes kommunikálni az érzéseit. Bókoljatok, mutassátok ki, amit éreztek.


Kell a simító kéz, a figyelő tekintet, hogy tudatosítsátok bennünk, jelen vagytok, és ragaszkodtok. Az érzelmek kimutatása az fontos. Olyan ez, mint, amikor azt mondom a másiknak, hogy mennyire szeretem, de soha nem ölelem át. Vagyis mondhatom úgyis, hogy hiába mondom el szóban a társamnak, páromnak, hogy mennyire szeretem, és fontos nekem, ha soha nem ölelem át vagy nem csókolom meg. Párjában a hiányzó részeit keresi.


Férfi érzelmek kimutatása

Ami számára ismeretlen a szerelemben, azzal lehet leginkább meghódítani: a lángoló szenvedély, az érzelmek kimutatása. Derítsd ki, mi érdekli, és légy tájékozott a témában! Ha kedvenc témájáról kezdeményezel beszélgetést, nyert ügyed van.


Párkapcsolataim többsége megsínylette, hogy nem voltam tisztában a saját érzéseimmel – sőt, még büszke is voltam arra, hogy ugyanolyan összeszedett és határozott vagyok, mint egy férfi. Ahogyan az érzelmek kimutatása nehezebb lett, mint valaha, mert a gyengeség jele lehet, ugyanúgy sajnos a gondoskodás, a szeretet, az érzelmi biztonság, intimitás, a bizalom iránti vágy sem jutnak kifejezésre manapság a férfiak részéről, mert úgy gondolják, ez szintén a sebezhetőség ismertetőjele lehet, és a. Nagyon sok férfi páciensemben égnek ezek a vigasztalások, és nagyon sokukban nem túl jó hiedelemként csapódtak le. Ugyanis ezek a hiedelmek valami olyasmit mondanak nekünk tudat alatt, hogy nem szabad érezni, vagy ha érzünk is, akkor sem szabad megmutatni. Egy férfi nem attól lesz férfias, hogy mindig olyan rezzenéstelen arccal bámul, mint Steven Seagal.


Egy bölcs és érett férfi nem fél attól, hogy néha megmutassa az érzelmesebb, romantikus oldalát is. Mivel a férfi meddőség kialakulása mögött számos tényező állhat, a kezelése és megelőzése is szerteágazó lehet. Tévhit, hogy a férfi meddőséget – a női meddőséghez hasonlóan – elsődlegesen hormonálisan kell kezelni. A férfi meddőség kezelése, megelőzése.


Sok férfi számára fontos, hogy bebizonyítsa: el tudja érni a céljait. Gyakran tapasztalható, hogy az apró kudarcok jobban bántják a férfiakat, mint a súlyosabbak. Néha a férfiak azt kifogásolják, hogy szívesen segítenének a párjuknak, de nem tudják, mikor tesznek jót, mikor várnak a nők valódi segítséget, és mikor.


Akár az érzelmek kimutatása , egy csók vagy ölelés után elpiruló férfit imádni valónak találnak a nők. Ez ellen egyébként sem tehetünk sokat! A nők imádják a férfiak természetes illatát, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindig izzadjuk tele a ruháinkat. Vannak olyan férfiak, akik olyan hatást gyakorolnak a nőkre, hogy egyből azt érze kell neked. Egy megmagyarázhatatlan vonzalom köt hozzá és annyira a hatása alá kerülsz, hogy folyton ökölbe szorul a gyomro mikor meglátod.


Mennyire szabad dühösnek lennem? Sokan vannak, akik a házasságukban nem bírják uralni az érzelmeiket. No nem a túlfűtött szerelemre vagy a feltétlen szeretetre gondolok, sokkal inkább a másik végletre: a dühre és az ingerültségre. Sokan nőttek fel olyan családban, ahol nem volt divat az érzelmek kimutatása , az ölelés, az intimitás. Sokszor fordult elő, hogy gyerekként nem kaptunk meg valamit.


Lehet ez a szülői szeretet, de lehet a figyelem, a biztonság, vagy bármi más, amit nagyon szerettünk volna. Legyen úgy, és a férfi cselekszik, visszavonul, ahogyan szíve hölgye parancsolja. Derült égből villámcsapás, ahogy a nő ekkor utána vágja a papucsát, micsoda érzéketlen, nemtörődöm, szívtelen fráter is ő. A párunktól biztonságérzetet, szeretetet és törődést kapunk, tudjuk, hogy bármilyen probléma is üti fel a fejét, a férfi ott lesz bármi történik is, ő ott lesz. Erős és független, mindig tudja, hogy mi a helyes és sosem látsz rajta egy olyan pillanatot sem, ahol ő meginogna.


A gond ott van, hogy a társadalom nemtelenít, elveszi a helyeket és módokat az érzelmek megfelelő, férfias módjának a kezelésére. Sok mindenre kaphatóak, viszont nem túl kreatívak, de ha kitalálsz valamit, abban örömmel benne vannak (általában). Tény, hogy az érzelmek kimutatása nem az erősségük, ez annak függvényében változik, mennyire bíznak meg benned.


Férfi érzelmek kimutatása

Eleinte óvatosan, majd egyre jobban és magabiztosabban kimutatják az érzelmeiket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések