2016. május 5., csütörtök

Amikor tudod hogy hazudik

A férfi hazudik , a nők, pedig végig rettegik az életüket, azokkal a kérdésekkel, hogy „Ez a férfi hazudik nekem? A füllentőknél könnyen megfigyelhető, hogy a testmozgásuk és az arckifejezésük időben eltolódik (pl. ha valaki felpattan ülő helyzetéből, de az az arca csak egy-két másodperc múlva tükrözi a dühöt). Minden tisztességes ember megérdemli, hogy mások is így bánjanak vele. Azonban van itt egy gond. Azért mert akar tége de nem akarja a szívást.


Amikor tudod hogy hazudik

Magyarán csak az előnyeidet akarja a hátrányaidat nem. Igen is sok nőt átvernek a pasik. De nem azért, mert minden pasi szemét. Milyen sokszor mondjuk azt, hogy ‘semmi gon minden a legnagyobb rendben’, amikor valójában baj van, vagy emésztjük magunk valami miatt. Paul Ekman pszichológus szerint ez a leggyakoribb hazugság.


Először is, van bennünk egyfajta elemi ösztön (persze nem tévedhetetlen), ami azonnal jelez, hogy valaki hazudik. Könnyen előfordulhat, hogy valaki folyamatosan hazudik nekünk, csak mivel ügyesen csinálja, nem is feltételezzük róla. Kutatások igazolják, hogy általában mindig a szokásos jeleket várjuk – például a füllentő lesüti a szemét, piszkálja az arcát vagy idegesen köhécsel. Hazudik a gyermeke Te pedig megdöbbenve, zavarodottan hallgatod a már első hallásra is valótlannak tűnő történetet? A cikk segít megérteni, mi van háttérben.


Amikor tudod hogy hazudik

Sokszor érzed azt, hogy életed nagy szerelme hazudik neke de mégsem tudod biztosan? Most kiderül, hogy bízhatsz-e benne, vagy sem. Két csoportra osztja a hazugságokat: a progresszívra, amikor mindenki tudja, hogy a másik hazudik és tulajdonképpen nincs tétje és destruktívra, “amelyik rombol, amelyik lepleződése esetén szétfeszíti az emberi kapcsolatokat, amelyik szétzilálja a társadalmat. Az önáltatás mélyebben gyökerezik, mint amikor másoknak hazudunk.


Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij. Azt akarod hinni, hogy igazat mond. Tudod , érze de elhessegeted magadtól az érzést. Inkább, mint hogy egyedül maradj, a kétségeiddel, a félelmeiddel. Ha úgy érze hogy nagyobb bizonyosságra van szüksége mint az ő adott szava, van egy tuti fegyver, ami ellen nem tud védekezni - ez pedig a saját teste.


A hazudozóknál gyakran megfigyelhető, hogy a testmozgásuk és az arckifejezésük időben eltolódik (pl. ha valaki azt asztalracsap, de az az arca csak egy másodperc múlva tükröz haragot). Ha bírod a magasságot, a veszélyes (vagy annak tűnő) tájakat, akkor ezt a válogatást imádni fogod. Az emberek százalékának magasabb a hangja, amikor hazudik.


Ebben a gyűjteményben nincsenek elcsépelt, ezerszer látott, biztonságos úticélok. Ezektől egytől eddig feláll a szőr a legtöbbünk hátán. De azért élünk, hogy ilyen nem mindennapi élmények részesei legyünk, nem igaz? Ahhoz azonban, hogy kideríts szándékosan ferdít, egyáltalán nem fontos neked is durva cselekhez folyamodno vagyis nem kell belelesned a mobiljába - bőven elég, ha résen vagy és árgus szemekkel figyeled a testbeszédét. Mai írásunkban hoztunk neked néhány igazán gyanús jelet, amik arra utalhatnak, hogy a pasi bizony hazudik.


Tudod bèbi van, amikor hazudik a szìv Van amikor elbujnal hogy nem lathat meg igy Csak egy alom volt minden nap minden èj utàn 2x. Nem kihívás videó vagy minecraft gameplay. Az előző cikkben odáig jutottunk, hogy a férfi hazudik , ezért fontos dolog lenne a nőknek megtanulni, hogyan lehet megmérni a férfiakat tetteik alapján.


Sok kérdés érkezett, amire most próbálok választ adni. Meg lehet-e érezni, hogy hazudik a férfi? Amikor a szemedbe hazudik a Rockstar Games…. Ha azt tapasztalo hogy a kamasz gyerek hazudik , akkor borulj ki, igyál meg egy felest (vicc), tedd rendbe maga és utána nagyon nyugodtan kérdezd ki a gyereket.


Ha nem akar azonnal válaszolni, akkor beszélj meg vele egy időpontot, ami alkalmas számára. Biztosítsd arról, hogy ez mindenkivel előfordul. Szeretnéd felismerni, ha hazudnak neked?


Figyeld a testbeszéd gesztusát, és könnyedén rájöhetsz, mikor akarnak átverni. A száj eltakarása Ha beszélgetőtársad a száját takargatja vagy folyton a szájához kap, keze elindul a szája felé, de megáll útközben, mintha csak megigazította volna a gallérját vagy nyakláncát, szinte biztos lehetsz benne, hogy hazudik. Jelek, amikből tudhato hogy hazudik neked!


Te is sírtál már szex után? Aranybula, fergetes siker, semmitmondó videó? Az igazság az, hogy néhány elejtett félmondatából, amikor arról mesélt, hogy pl hogy vágott át egy kollégát, meg , miután félig-meddig a szemem előtt még zajlott az elődömmel a kapcsolata, ezekből nagyon szépen össze tudtam rakni az ő módszerét a nők altatására.


Valószínűleg téged is arra tanítottak egykor, hogy aki hazudik, az soha nem néz a szemedbe. Ez igaz is a nyugati és európai kultúrákban felnőtt gyermekekre, akik azt hallották az anyjuktól, hogy amikor füllentenek, a szemük sem áll jól. Nincs az az ember, aki képes volna hazudni, vagy eltitkolni az érzéseit úgy, hogy közben a másik szemébe néz.


Amikor tudod hogy hazudik

Még akkor is, ha ez a szerelem lehetetlennek tűnik, és a legrosszabb helyen, a legrosszabb időben tör a felszínre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések