2016. május 17., kedd

Albérlet 1 2 hónapra budapest

Albérlet hónapokra keresel? Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kertre néző kilátással és távfűtéssel. A társasházban lift üzemel valamint erkély tartozik az ingatlanhoz.


Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval. Lowest Rates Guaranteed. Jól megközelíthető, a Hévmegálló kb. Parkolás a ház előtt gépkocsi részére biztosított, kamerákkal védve.


We are very happy we can live in a freedom country for the last years. To celebrate the freedom we grant you today a special discount on the service fee. Tudna valaki ebben segíteni kicsit? Liszt Ferenc tér szép parkos részén nm -es Lakás ! A lakás emeleten van ,biztonsági zárral ellátott.


Autóbeállási lehetőség az udvarban. Villamos,buszmegálló pár percre. Budapest bérlet is elegendő. Ingatlan helye: Pápa, Belváros Veszprém megyében, Pápán a belvárosban, újépítésű, impozáns társasházban, a második emeleten kiadó egy teljesen bebútorozott szoba nappalis lakás. Pest megyei albérlet az ingatlan.


Palotakerten, felújított, 7. Nem dohányzó bérlő jelentkezését várom. A közelben HÉV-állomás, buszpályaudvar, vasútállomás, bölcsőde, óvoda, élelmiszerboltok találhatóak. Felújított panel lakás kiadó Kelenföldi lakótelepen teljesen felújított gépesitett, bútorozott panel lakás kiadó.


Házban lift és órás portaszolgálat biztosítja a. A kivilágított Duna part és a Parlament perc séta (2méter). A lényege, hogy napi bontásban kell fizetni, tehát napi x ezer forintot. Konkrétan albérletbe egy hónapra nem fogsz találni lakást.


Még esetleg a hosteleket érdemes megpróbálni. Bérbeadó budapesti és környéki lakását, ingatlanát hirdesse nálunk, mert egyszerre ingatlan hirdetési portálon kínálhatja ingatlanát! Pécs-belvárosi családi ház kűlőn bejárattal 3. Szeptembertől,kizárolag diákoknak, kiadó a lakás!


A Flatio tulajdonosoknak nem kell kauciót fizetni. Váci utca és a Vörsmarty tér közellében egy nm-es mini lakás, fő részére, hosszútávu szerződéssel, teljes rezsivel. Találjon otthont néhány hónapra. Kicsi és szerény lakásról van szó.


A szabályok nem ismerete kizárással jár! Budakeszi úton kétemeletes, (téglaépítésű) társasház 2. Kiadó albérletet keresel X.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések