2016. május 26., csütörtök

Dísznövénykertész szakközépiskola

A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. Aranykalászos gazda tanfolyam. A kapcsolódó műszaki, vállalkozási, kereskedelmi ismeretek alkalmazása a gyakorlatban.


Szakképzéseink esti tanrendben 8. Az OKJ szakmacsoportjában, több mint szakképesítésre vállalunk vizsgaszervezést. Az elmúlt évtizedek alatt az ország egyik legnagyobb szakképző intézményévé vált, ahol kertészek, kertépítők és virágkötők generációi szereztek szakképesítést. Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Óvoda, Ált. Díszfaiskolai kertész, dísznövénykertész , dísznövény-szaporító, faiskolai kertész, faiskolai szaporítóanyag-előállító.


Friss hírek Világ gyaloglói gyülekező! Ezen az oldalon tekintheti meg iskolánk által kínált képzési lehetőségeket. Intézményünkben főként mezőgazdasági szakmacsoportba tartozó szakmák találhatóak, mind a szakképzést és a technikusi képzést illetően. Beleegyezem,hogy a személyes adataimat a képzésekre való felvételhez, támogatáshoz,a jokepzes.


Dísznövénykertész szakközépiskola

Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium. Szakgimnáziumban (korábbi néven szakközépiskolában): Érettségit adó képzéseket kínálunk agrár, élelmiszeripari és mezőgazdasági ágazatokban. Nappali, iskolarendszerű képzései mellett számos iskolarendszeren kívüli, felnőttképzési tanfolyamok, és egyéb hobbi tanfolyamok szerepelnek a képzési palettáján, és emellett vizsgaszervezői jogosultsága is van. Nálunk tanulható szakmák.


Tanulóink minden évben kiemelkedő eredményeket érnek el különböző szakmai versenyeken. Dísznövénykertész , Virágkötő és. Iskolánk története Iskolánk jogelődje a Győri Magyar Királyi Téli Gazdasági Iskola és Mezőgazdasági Szaktanácsadó Állomás volt. MENU Toggle navigation.


Rangsor: Tanulói azonosító. Tisztelt Szülők, Kedves Diákok! Kérem, hogy mindenki az osztályfőnökét keresse meg, mert új osztálytermek lesznek. A dísznövénykertész feladata: az egynyári, kétnyári, évelő dísznövények, díszfák és díszcserjék, növényházi levél- és virágos dísznövények termesztése, a kapcsolódó műszaki, vállalkozási, kereskedelmi ismeretek alkalmazása a gyakorlatban. A nálunk végzett szakemberek 1éve részei a gazdasági életnek.


Iskolánk az ország első és egyik legnagyobb mezőgazdasági gépész iskolája. Postai úton, a pályázatnak a Dr. Tanintézményünk a munkaerő-piaci kereslethez igazodva gazda, mezőgazdasági gépész, lovász, mezőgazdasági gazdaasszony, falusi vendéglátó, kertész, dísznövénykertész és szakács képzésekre szakosodott, valamint mezőgazdasági és vendéglátás-turisztika szakirányokban érettségit biztosító oktatási intézmény.


Dísznövénykertész szakközépiskola

Az egynyári, kétnyári, évelő dísznövények, díszfák és díszcserjék, növényházi levél- és virágos dísznövények termesztése. A szakközépiskola 9-11. Online listát az összes magyarországi iskola. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. Ezt követően a tanulóknak lehetőségük van arra, hogy tehetségüknek és érdeklődésüknek megfelelően iskolánk szakgimnáziumi (új típusú szakközépiskola ) vagy szakközépiskolai (új típusú szakiskolai) képzésén vagy egy másik középiskola 9. Ft közötti ösztöndíjban részesülhetnek tanulmányi eredmény alapján.


Sajátos nevelési igényű diákoknak ajánlott szakmáink: kertész, dísznövénykertész , pék. Az iskolába jelentkezők az alábbi szakmák közül választhatnak: dísznövénykertész , dísznövény- és zöldségtermesztő, kertész, virágkötő-berendező, kertépítő és-fenntartó, kertész- növényvédő technikus, parképítő és fenntartó technikus, természetvédelmi (környezetvédelmi) technikus. OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések