2016. május 4., szerda

Kozmetikai fogsor rendelés

A Snap-On Smile egy makulátlan, szabályos fogsor , melyet az eredeti fogakra lehet felhelyezni. A Snap-on Smile nem terjed ki az ínyre, csak a fogakat takarja, így természetesnek tűnik. A nálunk készülő rugalmas fogsor , valplast fogsorok kiemelkedő tapadással rendelkeznek és olyan élethűek, természetesek, hogy garantáltan senki sem veszi észre. Noha az amalgámtömés igen tartós, kevésbé nyújt esztétikus látványt, mint napjaink modern, láthatatlan tömőanyagai.


Az észrevehetetlen pótlásoknak elsősorban a fogsor ún. Ezeknek az ideiglenes koronáknak több funkciója van: a fogak védelme, a fogak szépsége. Végül, de nem utolsósorban szerepük diagnosztikai.


Az ideiglenes koronák tájékoztatást nyújtanak a fogorvosi higiénikusoknak. Szilikon fogsor meglehetősen szeszélyesen gondozás - kell őket rendszeresen eltávolítható és tisztítható speciális eszközök, amelyek erre a célra. Ellenkező esetben a protézis végül színe megváltozik. Egy másik hátránya, szilikon fogsor az ár, mivel a magas költségek a gyártás során felhasznált anyagok. Kozmetikai fogászat Budapest V. Esztétikus mosoly létrehozására specializálódott, barátságos rendelőnkbe szeretettel várjuk szépülni és gyógyulni vágyó pácienseinket a Váci utca 9. Csapatunk a gyönyörű mosoly létrehozására specializálódott.


Ilyenkor a fog belső részének, a dentinnek a sárgás színe sötétebb, sőt van, hogy gyerekkorban szedett gyógyszerek hatására sötétsárgássá változik, vagy már eleve így nő ki. Ha a sárgásabb dentinhez egy vékony típusú zománc társul, akkor a végeredmény sötétebb árnyalatú fogsor lesz. Márkás férfi parfümök és kozmetikumok a notino.


Borotvák, balzsamok samponok, styling készítmények és még sok más. A teljes fogsor olyan kivehető fogpótlás, amelyet teljes foghiány esetében alkalmazunk. A fogak elvesztésének következtében kialakult teljes fogatlanság helyreállításának egyik és jelenleg leggyakoribb módja a teljes kivehető fogsor készítése. A feladata nemcsak a fogak, hanem az íny pótlása is.


Sok esetben, a leggondosabb fogápolás mellett is kialakulhatnak esztétikai hibák, mint az elszíneződés, foghiány, stb. Ebben szerepet játszhatnak akár örökletes hajlamok is és sajnos magukkal hozhatják azt, hogy frusztráltak vagyunk a fogaink állapota miatt. A fix, rögzített fogsor egy olyan kivehető műfogsor, melyet implantátumokkal rögzítünk, hogy a lehető legstabilabb legyen, és ne mozdulhasson el. A fogsort általában alul két - felül implantátummal rögzítjük.


Ezekhez kapcsolódik a fogsor patentszerűen. Rendelőnkben külön dentalhigiéniai rendelés foglalkozik a kozmetikai fogfehérítéssel. A kozmetikai fogfehérítéshez Önnek nem kell fogorvosi vizsgálatot kérnie!


Bejelentkezésekor jelezze munkatársunknak, hogy kozmetikai fogfehérítést, vagy kozmetikai szájhigiéniai csomagot szeretne fogorvosi vizsgálat nélkül. Speciális kozmetikai fogászati kezeléseink során olyan anyagokat és technikákat alkalmazunk, melyek az átlagos, nem esztétikai vagy kozmetikai fogászati kezelésekre specializálódott fogászati rendelőkben nem érhetőek el. Ebben nagy segítségünkre van saját fogtechnikai laborunk, mely az egyéni igények legmesszemenőbb figyelembevételével készíti el a kívánt. Fogászat: A fogászat, a fogorvos a teljes szájüreg, a fogak, a fogíny, az állcsontok, a nyelv, az ajkak, a szájnyálkahártya, a nyálmirigyek, az állkapocsízület betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A Snap-On-Smile egy speciális gyantából készült, esztétikus fogsor , melyet a meglévő fogaidra illeszthetsz.


Mivel az ínyt nem takarja, csak a fogakat, így teljesen természetes hatást érhetsz el vele. Rugalmas, mégis rendkívül erős felépítésű, akár egész nap, evés és ivás közben is viselheted. A kivehető fogszabályozó készülékek hatékonyságát nagyban befolyásolja, hogy a gyermek mennyire motivált a használatban. Fontos, hogy a kivehető készülékek nagy többsége nem elsősorban a fogakra, hanem az állcsontra hat, annak pozícióját változtatja, tágítja. Fog röntgen ár, fogszabályozás ár, kozmetikai fogászat ár, fogpótlás ár, konzerváló fogászat ár, gyerek fogászat ár.


Please enable cookies in your browser settings in order to use the web shop.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések