2016. május 5., csütörtök

Érted élek idézetek

Érted élek idézetek

Egy dolog biztos: te vagy a társam, a szerelmem, és a legjobb barátom. A szívem, az én szívem érted dobog, és ezen a napon, az esküvőnk napján egyet ígérhetek: megígérem, hogy a szívemet átnyújtom neke neked adom magam. Ezen az oldalon színözönök,szépik és még sok más van.


Ha tetszik az oldal mindenképpen kövesd be. Sosem tűnődtem azon, hogyan fogok meghalni. De ha már egyszer meg kell halnom, olyas valaki. Harcolok érted amíg élek.


Drága kincsem, galambocskám, Csikóbőrös kulacsocskám! Száz leányért nem cseréllek. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül! Míg élek érted kapkodok!


Aki nekem nem csak egy a sok közül, hanem számomra az egyetlen és rajta kívül nem is kell számomra más. Színjátékkal csak azt lehet átverni, aki lelkileg érzéketlen. Ha ezt tudo másképp ragyog a szemed. Sugárzik az arcodról, hogy magaddal harmóniában vagy-e, vagy sem.


See actions taken by the people who manage and post content. Gyűlölöm az életet, mégis élek ! Hisz Téged várlak, Érted sírok, Érted élek ! Sohasem hittem, hogy így tud fájni, hogy a nevetés könnyeké tud válni. Néha sírok, néha nevetek, az a baj, hogy valakit nagyon szeretek. Fogd már fel, hogy szeretlek te idióta,küzdök érted már mióta.


Ma érted ontják fényüket a csillagok, Hiszen ez: A Te Napod! A sziklás hegyek ma neked díszelegnek, S az itt lebegő sasok érted keringenek. Ma tőlem is a legfinomabb csókot kapo Hiszen ez: A Te Napod! Ma a kalitkába zárt kismadár sírás helyett csicsereg, Az erdő mélyén a kis farkas vidáman hempereg.


Mindig van a világon egy ember, aki a párjára vár, akár a sivatag, akár egy nagyváros közepén. Amikor pedig ezek az emberek találkoznak, és tekintetük egymásra talál, minden múlt és jövő teljesen elveszíti a jelentőségét, s csak az a pillanat és a hihetetlen bizonyosság létezik, hogy ugyanaz a Kéz írt meg mindent a nap alatt. Az esküvői képeslapokban és ajándékkísérő levelekben általában olyan esküvői idézetek szerepelnek, amelyek személyesek, esetleg a menyasszony vagy a vőlegény kedvenc költőjéhez, írójához, együtteséhez köthetőek. Nem vagy egyedül, láto eljöttem hozzá elhoztam szeretetem Kell az őszinte, tiszta, igaz szó, hit, remény igaz, őszinte szeretet!


Érted élek idézetek

Itt vagyok és leszek neked mindig, amíg élek , érted létezem Ha elolvasod kicsit hosszú versemet, érezd annak. Mivel többségében a saját gondolataim és verseim vannak a képekre írva. Szeret lek idézetek Úgy érze belehalsz a szerelembe. Belehalni a szerelembe szép, de még szebb élni benne. Szeretlek Édes, szeretlek Tége szeretni foglak, amíg csak élek.


Szép idézetek , gondolatok , verssorok képeslapra, emlékkönyvbe. Ne sírj, az igaz könny ritka, mosolyogva szenvedni ez az élet titka. Nem az az igaz szenvedés, amitől könnyes lesz a szeme hanem az, amit eltűrsz mosolyogva, csendesen! Szeretném elmondani, hogy szeretlek téged.


Halld meg, nem titkolom az érted égő vágyat. Johann Wolfgang von Goethe 6. Feliratok, idézetek koszorú-szalagra. Néhány a sok-sok év alatt összegyűlt, a koszorú-szalagokra írt idézetek , feliratok gyűjteményéből: Mély fájdalommal búcsúzunk.


Fájó szívvel búcsúzunk. Emléked szívünkben örökké él.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések