2016. május 16., hétfő

Feng shui egészség jelképe

A “csi” akkor képes megteremteni az ember jó közérzetét, ha a lakásban vagy házban nyugodtan áramolhat, és a hátsó ajtón vagy ablakon keresztül távozhat a szabadba. A Feng shui tapasztalata szerint házunk, amelyben élünk, saját testünk jelképe. Az egyes szobák, sőt, maguk a nyílászárók, a csövek, s a legapróbb alkatrészek is egy-egy testrésznek feleltethetők meg. A ház négy sarka végtagjainkat szimbolizálja, a bejárati ajtó ajkainkat, az ablakok pedig a szemeket. A fizikai és a szellemi jólét mellett ez a rész felel az újrakezdések sikerességéért, a regenerációért, sőt mi több a kapcsolatok és a. Feng shui és az egészség Lakásunk, akárcsak az emberi szervezet bonyolult és összetett szerkezet.


A hal a szerencse jelképe. Egészséges gyors növekedésű nagy víz igényű növényeket tarthatunk itt amik segíthetnek egészségünk javításában. Helyezzük a bejárat közelébe.


Eleme a fa, ezért a zöld mellett a natúr barna, meleg kellemes árnyalatai is segíti ennek erősödését. A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz társulnak. Tudnod kell, hogy csak a külső környezeted megváltoztatása nem fogja jobbá tenni az életed.


Kinek ne lenne fontos testi-lelki egészsége? Ki ne szeretne boldogságot a magánéletében, sikereket a munkahelyén? Mivel a szerencsebambusz a szerencse jelképe , ezért úgy tartják, hogy jólétet és boldogulást hoz a ház népének. Oktatói Raymond-Lo, Lillian Too, Yap Cheng Hai, William Spear. Bambusz: a legnépszerűbb feng shui növények egyike.


A bambuszban úgy áramlanak a rezgések, mint egy egyenletesen vibráló, kifele gyengülő hatású energiafelhő. Fantasztikus mértékben képes az energiákat közvetíteni. Feng Shui tanácsadással és oktatással foglalkozik. A hosszú élet, a hajlékonyság, az állhatatosság és a kitartás jelképe. Olyan képeket tegyünk erre a területre ahol együtt van a család a barátok.


Feng shui egészség jelképe

Szép tájképeket vagy virág csendéleteket. Használhatunk festményeket vagy fotókat jó hatásuk nem marad el. Csak lapos, kerekded kristályokat vásároljunk, amelyek nem rendelkeznek keskeny élekkel. A ma ismert Feng shui , így a Bágua módszer is annak köszönheti létét, hogy a nagyszámú kínai kivándorló először – a kulturális örökségük részeként, identitásuk kifejezésére – amerikában terjesztette el a Feng shuit (egyfajta térvarázslatként), épített köré kultuszt, egy egyszerűsített, újjáalakított, az. Különböző védekező stratégiák, módszerek alakultak ki, amelyek az otthonok égi oltalmazói lettek.


Az itt nem említett területek. Szerinte az az igazi út a boldogsághoz, ha követjük azokat a szabályokat melyek felszabadíthatják a lakásunkban a pozitív energiákat. A hálószoba berendezésére ezért különösen figyelni kell. Az épületek fekvése, a bennük található helységek elhelyezkedése hatással vannak a benne élük minden életterületére.


Feng shui egészség jelképe

Nézzük, hogy aludhatunk nyugodtabban, és hogyan élénkíthetjük fel a szexuális életünket. Az ember életének egyharmadát a hálóban tölti, ezért fontos, hogy a chi áramlás egészséges legyen. A feng shui ötezer éves gyakorlata az ősi kínai térrendezés tudománya.


Helyezd el lakásod egészség területén, vagy ágyad fej-végénél egészséged megőrzésére. Alkalmazásuknak számtalan módja lehet: a fal színétől a dekorációs tárgyakig, a kárpittól a festményig mind-mind alkalmas az adott terület erősítésére, illetve az öt elem (a tűz, a víz, a fa, a fém és a levegő) egyensúlyának megteremtésére. Magyar forrásokban BHS (Black Hat School) módszer, Black Sect iskola, háromajtós módszer vagy bágua-módszer néven ismert.


A hagyományos feng shui alapelveket ötvözte különféle ezoterikus, tantrikus, konfúciánus, buddhista eszmékkel, valamint népi bölcsességgel és modern pszichológiai elméletekkel. Ismert kínai motívum a darvakat ábrázoló kép, ami a hosszú élet és egészség jelképe. A köztudatban sokféle kristályról is hallani mint a feng shui gyógyító eszközei, de azt már kevesebben tudják, hogy a kövek megmunkálásának is jelentősége van. Korábban a feng shui kizárólag a bölcsesség sarokba utalta a baglyot, ám ma nagy divatja van a tudás megszerzésének, a bölcsesség keresésének.


A helyesen alkalmazott feng shui szabályok különleges szerencsét eredményeznek életünk minden területén,az érzelmi élet,a családi élet boldogsága,az egészség ,a gazdagság és a karrier terén egyaránt. Sok embernek nincs ideje személyesen részt venni tanfolyamokon, ám a technika segít ezen! Megvédenek bennünket a balszerencse,a betegségek és az anyagi veszteségek ellen.


Létrehoztuk ezt a weboldalt, hogy otthonod kényelmében, szinte éloben vehess részt tanfolyamainkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések