2015. december 21., hétfő

Eladó lakás budapest 13 kerület újlipótváros

Eladó lakás budapest 13 kerület újlipótváros

Havonta több millióan választják az ingatlan. AZONOSÍTÓ: BI-XIII-1XIII. Eladó tégla építésű lakás.


Pannónia utcában emeletes társasház 3. Keressen a legfrissebb eladó lakások között Budapest XIII. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. Jöjjön el személyesen hozzánk, találjuk meg együtt Álmai otthonát. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nagypolgári életérzés, modern életstílusban!


Mór utcában ,újszerű ,nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező nm-es, ERKÉLYES, DUPLA KOMFORTOS,KLÍMÁS,TEHERMENTES,PANORÁMÁS lakás. Az ingatlan lakásnak, irodának, és befektetésnek is kiváló, a Vasúti Park. Duna parttól és Pozsonyi úttól néhány sarokra, eladó két új építésű lakás. Kihagyhatatlan ajánlat!


Dagály utcában egy kilenc emeletes csúszózsalus ház 4. Folyamatosan karban tartott jó állapotú a ház és a lakás is, panel program keretében a. Panel lakás 3M Ft. NAPOS és CSENDES másfél szobás lakás eladó. A legfrissebb eladó lakás hirdetések Budapest XIII. Megvételre kínálunk Budapest 13. Olcsó eladó panel építésű lakás kínálat Budapest XIII.


Böngéssz 1db Budapest XIII. Angyalföldön ÚJ építésű lakásos társasház lakásai eladók! Az Ön által megtekintett eladó Budapest , XIII. A téglalakásról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1m².


Eladó lakás budapest 13 kerület újlipótváros

ELADÓ LAKÁS ÚJLIPÓTVÁROS SZÍVÉBEN ! A környék méltán népszerű és közkedvelt. Városliget közelében található az Avico Group legújabb, idilli elhelyezkedésű lakóprojektje. A lakópark lakásai a kényelmet, környezete pedig a nyugodt, pihentető mindennapokat hivatott szolgálni. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni.


Dráva utca) téglalakás szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba). A felújítás természetesen teljes körű volt, minőségi anyagokkal készült, melynek során a lakás egyedi hangulatú, ízlésesen elegáns megjelenést kapott. Tátra utcában, jó állapotú, folyamatosan. K-i tájolású napfényes. Hegedűs Gyula utcában egy csendes, világos, dupla-komfortos.


Visegrádi utca Budapest XIII. Szent István parkkal szemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések