2015. december 24., csütörtök

18 Hónapos baba fejlesztő játékok

Hónapos Kortól, Korcsoport, Bigjigs Toys Európában és világszerte jól ismert név a fajátékok piacán. Kiváló minőség, megbízhatóság, kreativitás. Favonat és miden ami a favonatokhoz kell.


Pálya, sínelemek, hidak, állomás, viadukt, vonatmosó és sok-sok vonat és mozdony. Miután a baba így vagy úgy elindul – elkezd kúszni, mászni, bútorokba kapaszkodva lépegetni – az egész lakás játék-térré válik. Igyekezzünk baba -biztossá alakítani a lakást, de hagyjunk meg a kicsinek egy-két fiókot, és polcot, amikben szabadon pakolhat. Fejlesztő játékok , tippek a hónapos védőnői státusz előtt.


Gyermeked mindent megfigyel, talán már észrevette hogy időnként utánozza jellegzetes mozdulataid vagy hanglejtésed. Amikor hagyo hogy tipegőd utánozza a cselekedeteidet, segíted abban, hogy megismerje bizonyos helyzetekben az emberi viselkedést. Magasabb hejekre is kepes felmaszni es ugyan ugy ugyesen is legyonni,csak sajnos a jatekaival nemigazan akar jatcani inkabb targyakkal,mint pldaul tarviranyito vagy malnas uvegekkel szivesebben eljatcik.


18 Hónapos baba fejlesztő játékok

Ha jatekot kap es nem targyakat egy ido utan kifejezi nemtetszeset. Készségfejlesztő babajátékok, kreatív baba játékok újszülötteknek, pár hónapos vagy egyéves gyermekeknek. Mozgásfejlesztés, érzékelésfejlesztés fejlesztő baba játékok segítségével. Kapcsolódó cikkeink fejlesztő játékok témában: Játsszunk okosan a babával!


A Maximilian Families egy kedves vidám építőjáték termékcsalád. Engedd szabadjára a fantáziád és fejleszd kézügyességed és mozgás koordinációd egy szuper építőjáték keretein belül. A macicsalád csak arra vár, hogy felépítsd szeretett otthonukat és mókával és kacagással teli időt töltsd el társaságukban. Először csak felöltözve simogassuk, és fokozatosan térjünk át a. A 16- hónapos gyermek már egyre ügyesebben közlekedik a lépcsőn is, mire másfél éves lesz, kis segítséggel gond nélkül fellépked rajta. Felfelé mindig könnyen megy, de lefelé csak segítséggel képes haladni, ezért vigyázni kell rá.


18 Hónapos baba fejlesztő játékok

Minden bútorra és megmászható dologra fel tud mászni. Amiket eddig vettem neki, hidegen hagyja, vagy mert túl egyszerű (pl csörgők), vagy még korai (az apja vett egy gyerek szintetizátort). Ami a korának megfelelő, azokat unja. Szívesen dönt romba mindent, és mindenhova odakúszik, csak éppen a játszószönyegen nem marad meg.


Kibújnak a felső középső metszőfogak (éves korig) és ez alsó szélsők (hónapos korig). A fog áttörését megelőző 2-napon a baba nyugtalan, fokozottan nyáladzik, éjszaka felriadhat és hőemelkedése is lehet, a fogínyen egy kis gyulladt udvar képződik és egy kékes-átlátszó hólyag jelenik meg. Az Életkor szerint termékkategóriában egyebek mellett a Wow Toys, T. A baba fejlődése a 17- 18. Ennek következtében vitamin és ásványi anyag igénye is megnő, a fehérjék szerepe pedig továbbra is fontos a baba fejlődésében. A 17- hónapos baba már egy igazi kis felfedező, egész nap mozgásban van, ezért nagyobb mennyiségű energiabevitelt igényel.


Babajátékok hónapos kortól. A legjobb, biztonságos, minőségi bébijátékok vásárlása, rendelése egyszerűen. Játékok újszülöttnek, 1-hónapos babának. A legjobb játékok babáknak az Okosjáték játékbolt és webáruházban.


Babalátogató ajándék ötleteket szeretnél kapni? A másfél éves gyerek mozgása egyre biztosabb, szabadabb és szertelenebb. Bár végtagjainak szinkronizálása és kordában tartása nem mindig sikerül, ez őt a legkevesebbé sem befolyásolja, a rohanást maximum egy orra esés miatti perces pityergés szakíthatja félbe… de általában azon is gyorsan túllendül és fut tovább. Hónapos babákkal milyen fejlesztő játékot szoktatok játszani? Egyáltalán mit játszotok velük?


Milyen fejlesztő játékai vannak amit szeret is és hasznos is? Már néha úgy érzem unja a játékait meg engem és már nincs ötletem mit játszani vele ami újdonság és érdekli is. A nyár elsősorban a szabadban eltöltött időről és a játékról szól, de akkor sem kell unatkoznunk, ha eső vagy éppen a rekkenő hőség miatt lakásba vagyunk kényszerítve. A második félévben a játék akkor jó, ha történik vele valami, amikor a baba manipulálja. Gondoljunk a régi, dobozból kiugró paprikajancsira.


Felhúztuk = csináltunk valamit, előugrott = történt valami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések