2015. december 25., péntek

Halak férfi halak nő

Halak férfi halak nő

A Halak mottója az „én álmodom és érzek” lehetne. Eleme a víz és ez rá fokozottan igaz - rajong a vízért. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között.


Nem dinamikus és nem is kitartó a munkában. Számára az ötlet és nem a tett a fontos. Mérleg férfi és Halak nő kapcsolata. Rengeteg hálaének szól a Halak nőhöz titokzatossága, gyengédsége, együttérzése, megfoghatatlan bája és sokatmondó némasága miatt.


Valóban ő lehet a női archetípus megtestesítője. Róla mintázták a mesék kastélyának kedves és szép hercegnőjét, aki várja, hogy a lovag kiszabadítsa és megmentse. A HALAK párkapcsolat iránti vágya egy csodaszép álom, aminek a beteljesülésére nagyon kicsi az esély. Minden kapcsolatában valamelyik álmát szeretné megvalósítani, csak közben nem gondol arra, hogy más az álom és más a valóság.


Azonban a romantikáról olyan elképzelése van, ami már teljesen valótlan és a szerelem elmúlik, amikor rájön, hogy tökéletes nő nem létezik. Ez a férfi álomvilágban él és. Mit keres egy nőben a Halak pasi?


A barátot, a lelki társat, a szeretőt, a mesterét. Egyszerűen mindent, mert nem éri be kevesebbel, mint a tökéletes testi és lelki egyesüléssel. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét.


Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást. A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. A férfinak sohasem szabadna őt megbántania.


Ha a férfi elfogadja a Halak nő érzelmes természetét, kiváló szeretőt kap az ágyban, aki minden kívánságát tökéletesen kielégíti. Hogy a férfinak tetsszen, a Halak nőmég az utcára is kiáll strichelni Mindent megtesz azért, hogy a férfit boldoggá tegye. Válaszok erre az egyszerűnek tűnő kérdésre. Nagyon sebezhetőnek tűnnek, ezért az a férfi , aki első pillantásra szerelembe esik egy Halak nőbe, azt érzi, hogy a karjaiba kell vegye és úgy óvja kedvesét minden nehézséggel, problémával szemben. A HALAK FÉRFI : Nagyon jóindulatú, lelkes, optimista, de a negatív dolgokra is fel van készülve.


Alkata inkább erős, hízásra hajlamos, néha robosztus. Gyorsan kopaszodik, haja vékonyszálú. Elkényelmesedésre, pocakosodásra hajlamos, főként középkor után.


A boldogság sohasem hullik magától a Halak ölébe, meg kell harcolnia érte az év során. Végtelenül érzékeny vagy, nagy fantáziavilággal megáldva. Ehhez a szexuális jellegű fantáziák is hozzátartoznak.


Lehet, hogy önmagadtól nem mered ezeket kedveseddel megosztani, ám ha kifogsz egy olyan fiút, aki elég bátor, akkor mindenre nyitott vagy, a legvadabb vágyait is teljesíted. Első látásra ígéretes kapcsolatnak tűnik, de nem tud boldog házassággá fejlődni. Mozgásuk egyedi, úgy tűnik, mintha járás közben úsznának. Amit éreznek, az a valóság és ezt szavakba önteni az egyik legnehezebb feladat a víz jegy számára.


Imád mindig újabb és újabb dolgokat kipróbálni. Férfi legyen a talpán, aki ezt minden alkalommal teljesíteni tudja neki. A kettős jegyű Halak férfi összetett egyéniség, álmodozó és romantikus. Vonzza a tenger, a mélység, mindaz, ami titokzatos.


Elég komolyan foglalkozom az asztrológiával. Halak nő , bak férfi csak úgy működhet együtt, ha a nő aszkéta, picit mazo típus. Hosszú távon nem hallottam ilyen harmonikus kapcsolatról. A halak társhoroszkópja. Szembetűnő tulajdonságai közé tartozik a gyenge jelleme és erős és érzékeny szexualitása.


Egyet szeretne, és mást csinál. Azt hiszi, ezt a nőt szereti, majd egy másikkal bújuk ágyba. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való.


Halak férfi halak nő

Tudnunk kell, hogy a Halak férfi rendkívül szenzuális, a szerelem ezért megkülönböztetett helyet foglal el életében, és állandóan szerelmes. Kedvenc szexuális segédeszköze: egy pakli kártya. A lelkében kavargó érzelmi kavalkádnak megfelelően a szerelmet is a legkülönfélébb módon élheti meg, a légies, már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések