2015. december 18., péntek

Ingyenes esti okj képzések 2019

Igen, az első és a második szakképesítés megszerzése ingyenes , de csak az iskolai rendszerű szakképzésben, és csak olyan oktatási intézményben, amely állami támogatásban részesül. A Nemzeti Szakképzési és. OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Bár nappali képzésre éves korig lehet járni (akkor is, ha már van egy államilag finanszírozott OKJ -s szakképesítésed), számos iskola csak esti tagozaton fogadja azokat a második szakmát kezdő diákokat.


Ingyenes esti okj képzések 2019

Nappali tagozaton nappalis, esti tagozaton estis diákigazolványt. A képzések vagy tanév alatt végezhetőek el. Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket.


OKJ -s képzésekre és tanfolyamokra közvetlen jelentkezési lehetőséget biztosít. Jelentkezési feltételek A melyiksuli. Diákigazolványra, családi pótlékra jogosult vagy nappali képzés esetén. Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj -s képzések ? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény. Szakmai érvényesülésed annyira fontos nekünk, hogy az ingyenes OKJ -s szakképzés mellett megajándékozunk egy 1órás ingyenes nyelvtanfolyammal is.


Ingyenes esti okj képzések 2019

Ingyenes nappali, esti és költségtérítéses OKJ képzések Budapesten, Győrben, Kecskeméten, Pécsen, Székesfehérváron, Zalaegerszegen és további városban. A META-Don Bosco Szakgimnázium által indított OKJ képzések. Várjuk azokat a fiatalokat, akiknek még nincs határozott elképzelésük a jövőjükről. Találd meg nálunk a helyedet céljaid eléréséhez.


Töltsd ki az űrlapot a kiválasztott képzés oldalán, és azonnal megkapod az ingyenes OKJ képzést szervező iskola elérhetőségét e-mailben. Nyerj időt és szerezz esélyt jövőbeli elképzeléseid megvalósításához. Telefonszámot azért nem találsz, mert weboldalainkon több iskola is hirdeti ingyenes OKJ képzéseit.


Esti tagozaton: Korhatár nélkül ingyenes az OKJ iskolarendszerű képzés, ha legfeljebb államilag támogatott OKJ -s végzettséggel rendelkezel. Az iskola ügyfélszolgálata készségesen válaszol a kérdéseidre. Az OKJ -s bizonyítvány nem feltétlenül jelent plusz pontot a felvételin, hiszen az OKJ alapján adható többletpont több tényezőtől is függ. Egyéb (nem OKJ -s) tanfolyamok, képzések. Ingyenes szakmai képzések az Érdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben.


Az OKJ mellett megismerhetsz másfajta tanfolyamokat, képzéseket is, így nemzetközieket és e-learning anyagokat. Az iskolarendszerű szakképzésben megszerzett első és második államilag elismert (munkakör betöltésére, foglalkozás, tevékenység gyakorlására képesítő) szakképesítés megszerzését az állam – a szakképzési törvényben meghatározott feltételekkel – ingyenesen biztosítja. Ezeket a bal oldali menüből éred el.


Nem véletlenül, hiszen egy folyamatosan fejlődő ágazatról és egyre bővülő hazai és uniós munkaerőpiacról van szó. A vendéglátóipari szakmacsoport, a cukrász, a pincér és a szakács szakma az utóbbi években is népszerű képzési formák és szakmák. Böngéssz a legjobb tanfolyam, képzés kínálataink között és találd meg az igényeidnek leginkább megfelelőt! Ingyenes OKJ -s ( esti tagozatos) felnőttoktatás Tisztelt Érdeklődő!


Schola Europa Akadémia, tandíjmentes érettségi utáni képzések. Sajnos, ennek az ingyenes OKJ képzésnek már lejárt a határideje, de egyéb OKJ képzéseket, tanfolyamokat tudunk Neked ajánlani. Az ingyenes OKJ képzések szeptemberben indulnak, vagy keresztféléves képzések esetén februárban. Amint ígértem, elindult a jelentkezés az esti és nappali képzésre. Az intézmény a pedagógiai és szociális szakmák, a vizuális képkultúra és médiaismeret, valamint az informatika, a sport és a művészetek területein kínál szakképzéseket.


BVHSZC Bókay János Szakgimnáziuma oldalán a nyitólapon alul találjátok. Sajnos a linket nem engedte bemásolni a rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések