2015. december 2., szerda

Egészség megőrzése

Egészség megőrzése

Egészség megőrzése , betegség gyógyítása címmel tartott előadást Prof. Papp Lajos szívsebész a Kamaraerdei Közösségi Házban. További ötletek a következővel kapcsolatban: Egészség , Egészséges életmód és Pilated edzés. Egészségünk megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy évente “nagy takarítást “ végezzünk odabenn! A természet segítségünkre lehet, hiszen a méregtelenítési folyamatra a tavasz és az ősz a legalkalmasabb.


Az egészség nem gyerekjáték, a béltisztítás se legyen az! A barát megismerése, megértése és szeretete a barátság feltétele. Az emberek természetes vágya az egészség megőrzése. A rendszeresen végzett mozgás jót tesz a testi-lelki egészségünknek. A mozgás javítja az állóképességünket, a teljesítőképességünket, általa kitartóbbá válunk.


Létfontosságú az egészség megőrzése szempontjából, és döntő szerepe van az ideális testsúly elérésében és megtartásában. Emberi kapcsolatok (barátság, másság elfogadása, segítségnyújtás) Együttműködés az egészségüggyel. Látjátok, mennyire összetett az egészségünk megőrzése ? Az Életfa Program számos lehetőséget nyújt az egészség és a prevenció területén annak, aki nyitott rá. Légy te is nyitott az új.


Ennek megőrzése (prevenció), megteremtése (habilitáció), fejlesztése és menedzselése (szűrővizsgálat, gondozás), valamint visszaállítása (terápia és rehabilitáció) az általános orvostan stratégiai célkitűzései. Ha a holisztikus egyensúly kibillen, betegség keletkezik. Az ENSZ definíciója szerint „az egészség megőrzése olyan fogalom, amely az egészséget elősegítő életmó és az ezt ösztönző társadalmi, gazdasági, környezeti és személyes tényezők támogatását öleli fel”.


A mentális egészség megőrzése érdekében a listánkon szereplő tételeket is bátran beépítheted a mindennapjaidba! A meditáció a buddhizmusból eredő módszer, amit ma már az orvostudomány is elfogad. Bizonyítottan alkalmas az elme betegségeinek kezelésére, a mentális egészség fenntartására.


Ma már egyre többen felismerik, hogy egészségi állapotuk, fizikai kondíciójuk, életminőségük, hangulatuk nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől. Ne feled ha beteg vagy, minden borul! Termékeink az egészséged megőrzésében játszhatnak aktív szerepet! Tökéletesen beilleszthetőek a mai rohanó életmódunkba!


Lelki egészség megőrzése : a felismerés. Ez mind nagyon jó dolog, hiszen ahhoz, hogy elinduljon az érzelmi életben a megerősödés, a pozitív irányú változás, ahhoz előbb elengedhetetlen a felismerés megteremtődése, az, hogy valami nem jó. A függetlenség napja – November 21-én ne gyújts rá! Minden év novemberének harmadik csütörtökén tartják a Ne gyújts rá! Nos, ha a válasz igen, akkor van még tennivalója az egészség megőrzése területén.


Egészség megőrzése

Egészség Áttörés: köldökzsinórvérrel gyógyítható a rettegett betegség Európában elsőként Lengyelországban érhető el ez a kísérleti terápia, ahova az egész kontinensről érkezhetnek a kis páciensek, többek között hazánkból is. Komplex programot dolgoztunk ki az egészség megőrzése érdekében. Nagyvállalati ügyfeleink számára olyan személyre szabott, szakértő partnereink közreműködésével kialakított széleskörű egészségfejlesztést támogató programokat dolgoztunk ki, amelynek célja, hogy a vállalatokat támogassa kollégáik egészségének megőrzésében. Számos pozitív tapasztalat bizonyította számomra, hogy a gyógygombák (ganoderma, cordyceps oroszlánsörény) sikeresen alkalmazhatóak az egészség megőrzése vagy egy már kialakult betegség kezelésében. A termékeket napi szinten használom és ajánlom azoknak, akik nyitottak a természetes gyógymódok iránt.


A latin „regenero” szó magyarul azt jelenti: helyreállít, visszaállít, újjáteremt, pótol. Az Újlipótváros szívében, a patinás Pozsonyi úton, nagyon könnyen megközelíthető helyen található Regenero Egészségház munkatársainak célja az egyik legfontosabb emberi érték, az egészség megőrzése , testi vagy lelki bajok esetén mihamarabbi teljes körű helyreállítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések