2015. december 28., hétfő

Hogy viselkedik a nő ha megcsal

Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Mivel nem rendelhetünk minden férfi mellé egy okos barátot, aki történetesen nő – pedig milyen jó is lenne –, adunk egy kis segítséget, hogy mik azok a jelek, amelyekre nem árt odafigyelni.


Hogy viselkedik a nő ha megcsal

Nem kell túlzásba vinni a paranoiát, de azért jobb, ha nyitva tartod a szemed! Egy nő életében is több kiváltó ok merülhet fel, amely eljuttathatja őt addig a pontig, hogy belemenjen egy párhuzamos kapcsolatba, és leginkább az ügyességén, körültekintésén múlik, hogy a (hivatalos) párja észreveszi-e ezt. Ha megcsal , az azért van, mert valamit nem kap meg tőle amire szüksége van, és ezt a valamit másnál keresi, és másnál is találja meg. Lehet ez érzelmi vagy testi szükséglet hiánya, de igazából tökmindegy is, mert a lényeg, hogy valami nem oké köztetek.


Ha jobban figyel rá ajándékokkal halmoz el minden különösebb ok nélkül, azt valószínűleg lelkiismeret furdalása miatt teszi, lehet hogy valamit így akar kompenzálni, illetve ha feltűnően figyel minden részletre, akkor valószínűleg rejteget valamit, és fél a lebukástól. Ha viszont téged is kétség gyötör, mert a pasid néha furán viselkedik vagy egyszerűen csak tudo hogy valami nem stimmel és félsz, hogy egy másik nő van a dologban, figyelj az apró jelekre, ugyanis ezek lebuktathatják a hűtlen partnert. Amit én javaslok, hogy érdemes a megcsalásról minél többet tanulni, minél többet olvasni, információkhoz. Főleg akkor, ha egyre többet nyomkodja, és tudo hogy nem éppen a Candy Crush legújabb pályáit döntögeti meg. Ezt nagyon nehéz pontosan megfogalmazni, de egy nő érzi, ha a párja elkezd teljesen máshogy, valamiért furcsán viselkedni.


Ne söpörd félre a megérzéseidet, inkább hallgass rájuk, és ha az a. Ha felteszel egy direkt kérdést neki, és ő csak motyogással és félrevont tekintettel válaszol, akkor biztos lehetsz abban, hogy hazudik. Ha ez a hazugság hosszabb ideig tart, akkor előfordulhat, hogy egy másik nő van az életében. Ha ezeket a jeleket tapasztalod a párodon, akkor van rá esély, hogy egy viszony áll a változások hátterében. Ezzel lehet, hogy egy új partnernek akar tetszeni.


Már nem mondja, hogy szeret. Próbál elkerülni, nem beszélgettek annyit, magába fordul. Hogyan viselkedik a nő , ha szeret – és ha már nem?


Bármelyik kapcsolat zsákutcába futhat, és nagyon nehéz szakítani valakivel, ha a szerelem elmúlt, de alapvetően a kapcsolattal nincs semmi más probléma. Nem szabad homokba dugnod a feje ha úgy érze hogy a párod megcsal téged! Itt az idő, hogy egy kicsit átgondold a dolgokat, és ha ezeket a jeleket tapasztalo minél előbb add ki az útját! Lehet kicsit paranóiás vagyok, de újabban furcsán viselkedik.


Nem maradozik ki továbbra sem, de rejteget előlem valamit. Egyedül tegnap nem ért haza időre a munkából, majd órát késett. Telefonáltam neki hogy merre jár, amire azt a választ kaptam majd jön, keresgél éppen valamit és most nélkülöznöm kell őt egy picit. Először mindig a hibát kereste benne (gondolom összehasonlítgatott és próbálta magát meggyőzni, hogy a másik nő jobb), aztán jobb lett a szex (többet kívánt, többször is voltunk együtt), közben eltűnt órákra kutyasétáltatás címén, törölgette a híváslistáját és az sms-eket, ha hívtam nem vette fel egyből, otthon hagyta a telefont, mondván, senki se zavarja.


LETMÓDI A legbiztosabb jelek, hogy megcsal a párod Ha néha egy kissé féltékennyé válsz, az teljesen normális dolog. De vajon mik lehetnek azok a jelek, amiket tapasztalva jogosan lehet elkezdeni gyanakodni? Ha vki kezd is veled annak ellenére, hogy bizonyos kritériumainak nem felelsz meg, akkor az a részéről sosem lesz az az érzés, hogy úristen ez a nő nekem kell, mindent megteszek érte, hogy az enyém legyen és megszerzem rengeteg melóval és utána becsülöm, mert megdolgoztam érte keményen. Ha úgy döntünk, nem, már nem akarunk tőle semmit, akkor érdemes szerelmi oldást végeztetni szakemberrel , aki ilyenkor egy mágia segítségével szétválasztja a két embert, hogy mindketten boldogak lehessenek egy másik párkapcsolatban. Ha egyszer csak azzal piszkál hogy járj már edzőterembe vagy öltözz másképp vagy gondolkozz máshogy mert neki ez így nem jó, akkor ezzel téged akar kisebbíteni, hogy a saját disznósága ne tűnjön akkorának - a saját szemében.


Elvégre, ha te nem vagy egy nagy szám, amit vele vagy ellened tesz, az sem olyan nagy dolog. Hogy férje megunja a másik nőt – vagy az őt – és újra csak az övé lesz. Azt hiszi, ha kisangyal módjára viselkedik , megmentheti a házasságát. Nem úgy veszi észre, hogy a férje egyebet is akarna a nőtől. Amíg hozzá jár haza és nem égeti a szerelem, hogy elváljon a másik nőért.


Hogy viselkedik a nő ha megcsal

Ha esetleg megemlíted neki, hogy szereted a Walking dead-et, ő pedig egy napon belül már két évadot is megnéz, csak hogy beszélgethessen veled róla, az biztosan egy elég jó jel. Meg akar csókolni – ha folyamatosan a szádat nézi, miközben beszélsz hozzá, az bizony azt jelenti, hogy meg akar csókolni. Függetlenül attól, hogy egy kapcsolatban a férfi vagy nő lép félre, valahogy mindig megérezzük. Ha nem is előre, de valamikor biztos.


Az ember érzi, ha a másik nem őszinte hozzá, ha szokatlanul viselkedik , nem önmaga, és nagyjából minden mozzanata eltér attól, amilyen addig volt. Aztán szép lassan beleszerettem. Tepert a csaj, folyton a nyakán lógott, hívogatta, öngyilkossággal fenyegette. Karcsi próbálta lerázni, de egy napon bevallotta, hogy még mindig nem közömbös neki egészen a lány.


Hogy viselkedik a nő ha megcsal

Nem kizárt, hogy már szemet vetett valakire. De a folyamat még nem visszafordíthatatlan. Ha tényleg szereted őt, akkor küzdj érte, mert van értelme! Sajnáljuk, hogy ezt kell mondanunk, de ennek a kapcsolatnak nagy valószínűség szerint vége. Talán párod nem csal meg, de hogy már máshol jártok, az biztos.


Előfordulhat, hogy megcsal. De ha nem csal meg,akkor sem indokolt így viselkednie veletehát szerintem ezt a helyzetet nem érdemes csak onnan vizsgálni,h megcsal -e. Inkább onnan,h miért viselkedik így.


A megcsalók sokszor nagyon kedvesek otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések