2015. december 28., hétfő

Ikrek skorpió barátság

Ha a barátnője Ikrek , egy percig sem fog unatkozni mellette. De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott. Az Ikrek Olyanok, mint egy konferenciaközpont. Mindig hatalmas náluk az átmenő forgalom, és a barát maximum a portaszolgálatos (esetleg a hostess) szerepét töltheti be ebben az instrumentumban.


Neki folyton csöng a telefonjuk, - legyenek mosogatók egy étteremben vagy nagyvállalkozók, ez mindegy. Szenvedélyes, tüzes és változékony kapcsolatra számíthat az Ikrek a Skorpióval. Mindent megtalál a Skorpióban amit keres. Ikrek nő, nagyon bele tud szeretni a Skorpió férfiba, de igazán boldog sosem tud vele lenni, mert mindig lesz olyan dolog, ami nyugtalanítja. A Skorpió -szülő figyelemmel követi gyermekei fejlődését, képes időben felismerni adottságaikat és azt megfelelő módon fejleszteni.


Skorpió és Bak két gyakorlatias egyéniség, kik szigorúan nevelik gyermekeiket. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


Ikrek skorpió barátság

Tele vannak energiával és életerővel, ügyesek a szavakkal. Intelligensek és nagyon alkalmazkodóak minden helyzethez és emberhez. Bika - Ikrek családi horoszkóp. A fő különbség az, hogy egy hatalmas nőies erő helyett, a Skorpió férfi egy kemény, szexuális erőt mutat be.


Kihívásokkal teli kapcsolat. A Skorpió férfi nagyon érzékeny, magányos és kielégítetlen, de soha nem adja a nő tudtára. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed.


Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. A Mars a Skorpió jegyébe lép tizenkilencedikén, és ez a jegyváltás mindjárt új megvilágításba is helyezi a dolgait. Igaz, hajlamos lehet arra, hogy még mindig túlzott illúziókat tápláljon magában, és valamiféle örökletes hajlamot hordoz magában az akaratosságra, a túlzásokra és a nagy koncepciójú tervekre.


A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok? Tudd meg, hogy milyen barátra leltél. KOS (III. 21. – VI. 20.) A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot.


Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Amikor a Hold az Ikrek jegyben jár, akkor leginkább szabad mozgástérre van szükségünk. Felmerül bennünk az igény arra is, hogy a túlságosan szoros emberi kapcsolatainkon lazítsunk egy kicsit. Ilyenkor kevésbé vagyunk nyitottak a mélyebb kommunikációra, sokkal inkább a laza, könnyedséggel teli programokat keressük. A Skorpió bizalmát nehéz megnyerni, de a Rák pontosan tudja hogyan kell megszerezni.


A rendkívül válogatós Skorpió először hosszú ideig megfigyeli a Rákot, majd mikor meggyőződött róla hogy valóban olyan kedves, érzékeny és finom jelenség mint amilyennek mutatja magát, lecsap és azt mondja “Enyém vagy és kész! Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A Nyilas szereti magát jól érezni, míg a Skorpió hajlamos a drámázásra – főleg, ha úgy érzi, hogy elhanyagolják, vagy előtör belőle a rá nagyon is jellemző féltékenység.


Ikrek skorpió barátság

Amíg tart a szerelem, a Skorpió valósággal elbűvöli szexuális energiáival a Nyilast, aki minden izgalmas dologban benne van. IKREK HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK. Skorpió ásvány karkötő, Frozen Achát, Hematit, Türkiz ásványokból.


Barátság ásvány karkötők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések