2015. december 17., csütörtök

Eladó családi ház budapest 18 kerület erzsébettelep

Havonta több millióan választják az ingatlan. Belsőmajor, Bókaytelep. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. KÉT SZINTES, SZOBÁS CSALÁDI HÁZ. A telekméret 5nm, utcafronti szélessége 15m.


Az ingatlan világos szobái, csendes, rendezett kertje kitűnő választás. A ház külső szigetelése megtörtént - félig már a vakolat is felkerült rá. JPÉTERITELEP - ELADÓ CSALÁDI HÁZ - 18.


PESTIMREI sportkastélyhoz közel, egy családias utcában ajánlom a figyelmébe ezt a TÖBBGENERÁCIÓS, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ családi házat. Erdőskert városrészben eladó egy 1nm-es családi ház , 3nm-es telken. Eladásra kínálunk a 18. Erzsébettelepen patinás, szobás családi házat.


Udvarral, garázzsal és tárolóval rendelkező családi ház , 5négyzetméteres saroktelken, jó állapotban várja új lakóit. Családi ház eladó , a XVIII. A területen több referenciával rendelkezik a tulajdonos.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest xviii. A családi ház két különálló lakással keresi új tulajdonosát. Mindkét emeleten nagyméretű. Külső dryvit szigetelést kapott a fűtésről új Ariston gáz cirkó és padlófűtés.


Római fürdőn, közvetlenül a Duna parton új építésű, kulcsrakész luxus családi ház várja tulajdonosát. A tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek a modern technológiai újításokra, aminek köszönhetően hőszivattyús padlófűtés, mennyezethűtés, intelligens épületelektronika, és wifi-s kaputelefon biztosítja a lakók kényelmét. A Startlakon db fényképes Budapest XVIII. Az eladó családi házak között többféle kategória megtalálható és persze Budapest XVIII.


Válogass a 2eladó ingatlan hirdetésből: családi ház budapest , 290000Ft-tól. Külön ki tudja listázni az 18. Találja meg az elképzeléseinek megfelelő ingatlant Bókay telep, XVIII, kerületben valamennyi ingatlan kategóriában. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!


Gyömrői úton: Hagyatékból származó,410nm saját telken,120nm hasznos alapterülettel rendelkez. A felújítás során megtörtént a nyílászárók cseréje, a tető felújítása, szigetelés, színezés, illetve a fűtés korszerűsítése is. A lakóingatlanok száma Budapest , XVIII. Ez azt jelenti, hogy Budapest , XVIII. Pestszentimre városrészben a lakóingatlanok száma év alatt 2. Alpár utca, 1m szoba, 4mtelek Adatvédelmi tájékoztatás A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Ingatlant vásárolna, bérelne? A ház a városrész csendes mellékutcájában újszerű családi házas övezetében található.


Eladó családi ház budapest 18 kerület erzsébettelep

Csontváry Kosztka Tivadar utca. Pliszé szúnyogháló eladó 18. Az általunk eladásra kínált pliszé szúnyogháló egy igazán esztétikus és trendi megoldás a rovarok elleni védelemben.


A pliszé szúnyogháló ajtó elegáns megjelentést kölcsönöz teraszának és távol tartja a nemkívánatos rovarokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések