2015. december 7., hétfő

Szerelmes mondatok

Szerelmes mondatok

Szerelmes versek Szerelmes SMS-ek. Ne feled hogy vannak, akik csak azt mondják, hogy őket nem érdeklik a szerelmes mondatok , de a valóságban nekik is jól esik és sokszor gondolnak vissza arra a személyre, akitől ilyet hallanak! Nem leszek többé szerelmes ! Sok olyan csók van, amire emlékszünk, sok olyan, amit elfelejtünk, de az a csók, amire mindig emlékezni fogsz, az az, amit nagyon akartál, DE nem kaptál meg! Fogom keze és őrzöm álmod ,mert angyal vagyok, s rád vigyázok.


Nem akarok de rád gondolok ,menekülnék, de nem tudok nyugalom kéne, béke, csend ,de itt visszhangzol idebent. A legszebb szerelmes idézetek, amelyeket nyugodtan elküldhetsz fiúknak is. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára! Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni. Simogató pillantásod érzem ajkadon, olyan ez mint a valóság csak kár hogy álmodom.


Sötét éjjel édes álom hamar tova száll, felébredek és a szívem vadul kalapál. Körül nézek és te nem vagy sehol se s ettől szenvedek, mert szeretném ha velem lennél mindig csak velem! Lehet, hogy épp ő is Rád gondol!


Elküldtem hát hozzád adja át a csókom, így csukódjon le a szeme ajkammal ajkadon. Két szív mely egy ritmusra dobog, két lélek mely csak együtt ragyog. Ezek vagyunk ketten, csak te meg én, szerelmünk soha véget nem ér. Bárki is mondta, hogy lehetetlen azt dolgot hiányolni, amid még nem volt, nyilvánvalóan sosem volt még szerelmes. Please try again later.


Ami azt illeti, épp ellenkezőleg. Olyan, mint amikor az ember bead egy dolgozatot, ami tutira egyes, de egy ideig még nem javítják ki – az a fajta nyugalom, amikor még nem utasítottak vissza, de tudo hogy hamarosan be fog. Vagy újra fel akarod lobbantani a lángot a kapcsolatodban? Fejezd ki magad mások szavaival.


Ha lemegy a Nap, és feljön a Hol a távolból valaki rád gondol. Nézi az eget, és reméli, hamarosan melletted lehet. Van valaki, akire várok, legyen az egy nap. Szép, szomorú, hosszú és rövid szerelmes versek.


Itt megtalálhatod a legszebb szerelmes SMS-eket témánként kategórizálva. Ha ezzel megvagy, már készen is áll a szerelmes üdvözlet, hogy az ajándék mellé csomagol vagy egyszerűen befűzd a masni alá, hogy amikor a kedvesed kibontja, megtalálja. Amennyiben azonban nem a fa alá szánod az idézet et, kicsit merészebb is lehetsz: a borítékra nyomj egy rúzsos csókot, így a címzett rögtön sejteni. MaCi_ nevű felhasználó kérdése: Tanulom a cigány nyelvet, írnátok ide pár mondatot, amit tudtok?


Te vagy a szerelmem, imádlak, álmomban láttalak - ehhez hasonlókat! Csak néznélek életen keresztül,ha hozzámérsz testem egyből megfeszül,lelkünk összeér ,szivünk egy ritmusra dobban. Az érzés amit irántad érzek egyre erősebb én csak lángolok mikor rád gondolok! Remélem a kezedet örökre kezemben tarthatom.


Hisz számomra te adsz erőt,te vagy az éltető levegő! Mikor mellettem fekszel és testünk összeér az időt örökre megállitanám. Vicces szerelmes idézetek válogatott gyűjteménye.


T here's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year, I gotta stand my ground even if it rains or snows but what else can I do when I'm still in love with him? Küldj idézetet a szerelmednek! Amikor két ember szerelmes egymásba, hajlamosak rá, hogy figyelmen kívül hagyják egymás hibáit. When two people are enamored with each other, there is a tendency to ignore each other’s faults.


Szavak, mondatok , hallottam már rég Ölembe bújsz halkan, csóko mint a jég Olcsó a szerelem, álmodj szép mesét (Bíborszél - Nem hiszem el) Álmod hogy nincs már szerelem, S Te leszel az én emberem, Remél hogy segít a józan ész, A szívedért eljön majd a Szívsebész. Ahhoz, hogy elmondjuk mit érzünk, nem mindig van szükség saját gondolatainkra. Ha úgy érezzük, nem vagyunk a szavak emberei, akkor bízzuk másra a vallomást!


Szerelmes mondatok

Most összegyűjtöttük a legszebb szerelmes idézeteket, versrészleteket, amivel elmondhatjátok szerelmeteknek, mit is éreztek iránta. Mondanátok nagyon megható szerelmes idézeteket? Olyan kellene ami nem egy sablonos szöveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések