2015. december 18., péntek

Garadnai görög katolikus egyházközség

Garadnai görög katolikus egyházközség

Garadnai Görögkatolikus Egyházközség. Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél. Kántorjánosi Görög Katolikus Egyházközség , Kántorjánosi. Egy fiatalasszony, tulajdonképpen még gyerek, tavaly ment férjhez, egy év se telt el, s a férje otthagyta, most éves és gyakorlatilag elvált.


S ha ez nem lenne elég, három napja ő mondta nekem, hogy az őket eskető pap fiát elütötte egy motor. Ma hallom, hogy a fiú meghalt. Mindahányan rendes, buzgó görög katolikus emberek. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) és a Romániai Püspöki Konferencia Állandó Tanácsai évente találkoznak, hogy megvitassák az aktuális és közös témákat.


Kedden este órakor GRFC egyetemista hittanra várjuk a fiatalokat a Gödörben. Hétfőn a szokott időben a középiskolásokat ugyanitt. Karácsonyi készületi időben szerda reggelenként 6. Roráte zsolozsmára” hívunk mindenkit a templomba. Csapókert és Érmellék a nagyobb családokért” nyertes projekt. Kedvezményezett: Segítők Innovatív Közössége Közhasznú Egyesület és Debrecen-Csapókerti Görög Katolikus Parókia EFOP-1.


Hírek, liturgia, szertartások, egyháztörténet, képtár, körpanorámaképek a templomokról, parochiák adatai, kiadványok, linkek. Az egyházközség rövid bemutatása: A 17. Minden megkeresztelt ember, annak az új életnek a tanúja, amit Krisztus adott nekünk az Egyháza révén. A görögkatolikus egyházunk tudatában van, hogy sok jó ember él a keresztény egyházon kívül is, de csak Jézus Krisztus képes Istenhez legközelebb vinni bennünket, a többi vallás nem képes erre. Nyíradonyi Görögkatolikus Egyházközség.


Dicsőség Jézus Krisztusnak! A tér közepén felállított adventi koszorú második gyertyáját Gulybán Tibor felsőzsolcai görög katolikus esperes parochus gyújtotta meg, majd a helyi Szent Miklós Óvoda gyermekei énekeltek és szavaltak. Esztergom, Görög Katolikus Ek. Fehérgyarmati Görög Katolikus Ek.


Garadnai görög katolikus egyházközség

Felsőgö Jézus Szíve P. Fonyó Nagyboldogasszony P. Fóti Szeplőtelen Fogantatás Ek. A sajópálfalai könnyezo kegykép rövid története. Húsvéti Szertartási rend. Akkor így írt a Szentatya: „Ti e nagy földrészről gyűltök össze, amelyet a vallási, nyelvi, kulturális sokszínűség jellemez, hogy megerősítsétek közös felelősségeteket az egységre és a katolikus hit integritására, valamint hogy új eszközöket és módozatokat találjatok a tanúságtételre az evangéliumról korunk. Szent Liturgián, a budaörsi római katolikus templomban ad hálát Füzesdi Mihály, görögkatolikus pap a pappászentelésétől eltelt esztendőért.


KISPESTI GÖRÖGKATOLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG. Inaszakadt vasárnapja Május 10. Megnézheted az oldalt kezelők és ott tartalmat közzétevők által tett lépéseket is. Miskolc-Diósgyőri Görög Katolikus Egyházközség.


Abodi Görögkatolikus Egyházközség Arnóti Görög Katolikus Egyházközség Baktakéki Görög Katolikus Egyházközség Bedői Görögkatolikus Egyházközség Boldogkőváraljai Görögkatolikus Egyházközség Budai Görög Katolikus Egyházközség Budaörsi Szent Demeter Görögkatolikus Egyházközség Dámóci Grög Katolikus. Az Újfehértói Görögkatólikus Egyházközség II. János Pál Szolgálatának hirdetménye támogatott projektről SZOCIÁLIS ELLÁTÁSFEJLESZTÉS ÚJFEHÉRTÓN - TOP 4.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések