2015. január 12., hétfő

Sürgősen eladó lakás 13 kerület

Sürgősen eladó lakás 13 kerület

Cirkófűtés, légkondicionáló a szobákban,. Budapest kerület Ráday u. Kerületben egy nagyon szép, újépítésű társasház legfelső szintjén lévő lakás. Virányoson, a Dániel úton földszinti, szobás, felújítandó lakás eladó. Az ingatlan egy jó állapotú, lakásos társasházban található.


A pincében lakásonként egy közös tároló van. Havonta több millióan választják az ingatlan. A körút közelében, csendes kis mellék utcában teljes körűen felújított lakás eladó. Tökéletes elhelyezkedésű, pár perc.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. A Duna Plázától percre, mégis csendes utcában kínálok eladásra egy per- és tehermentes 7. A lakás egy emeletes, liftes társasház 2. Az épület jó állapotú és folyamatosan. KIVÁLÓ LAKÁS ,KIVÁLÓ HELYEN ! A ház kiváló állapotú, új lifttel és zárt lépcsőházzal rendelkezik ! Központban egy teljes körűen felújítandó nm-es, szobás, komfortos lakás , amely kis átalakítással szobássá alakítható, mivel a szoba nagyméretű és db ablakkal rendelkezik. Békásmegyeren szobás GARZON panel lakás eladó ! MŰSZAKI EGYETEM mellett felújított garzonlakás eladó ! MINI GARZON LAKÁS eladó ! Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást.


Sürgősen eladó lakás 13 kerület

Eladó lakást keresel a 11. KÉTERKÉLYES - jelenleg szoba hallos - nagypolgári lakás eladó ! A ház 84nm alapterületű, két szintes (földszint és emelet), plusz a teljes aljában a garázs kb. A ház teljes körű felújításon esett át pár éve, leszigetelték, így nagyon alacsony a fűtés díj. Sürgősen eladó , alkuképes, angyalföldi garzon lakás eladó ! Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest vi. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. A keresővel tovább szűkítheti a feltételeket aszerint, hogy milyen budapesti ingatlanra van szüksége. SÜRGŐSEN ELADÓ , GYORSAN KÖLTÖZHETŐ szobás lakás ! Takarító MyBridge Korlátolt Felelősségű Társaság XIII. Róbert Károly körút és Lehel út kereszteződésénél, modern irodaterületbe keresünk sürgősen takarító kollégát. Munkaidő heti napon 18.


Radnóti Miklós utcában egy elsó emelti bruttó nm-es. Gödöllőn kiváló tájolású, világos palotakerti lakás sürgősen eladó ! A 57m2-es lakás konyhával, két szobával, közlekedővel, zuhanyzós fürdővel, külön mellékhelyiséggel, 6m2-es erkéllyel és 15m2-es közös tárolóval rendelkezik. Az 5nm-es telken a családi ház mellett két garázs, és kazánház is helyet kapott. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal és gáz cirkóval megoldott. A nagyméretű kényelmes fürdőszoba szépen felújított.


Hangulatos téglaépítésű lakás eladó A 13. Forgách utcában, 32m2-es, földszinti csendes, parkra néző,. K-Ny-i tájolású ablakai parkra néznek, így a szobák, a konyha napos, világos. Minőségi anyagokból lett építve, de nem hivalkodó. Igényes, egyedi belső és jól szigetelő külső nyílászárók, olasz és spanyol padlóburkolatok csempe illetve 1mm-es fózolt laminált padló.


Cégünk több mint éve elsősorban a budai lakóingatlanok eladására és kiadására, illetve irodabérletre specializálódott, de a pesti belső kerületekben és a Buda környéki településeken is dolgozunk a garzonlakásoktól a luxusvillákig!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések