2015. január 23., péntek

Magyar román fordito

A román nyelvtant mutatja megfelelnek az egyéb balkáni nyelvek, pl. Egy tagja úgy tesz, mintha nevét, főnévi, és bemutatja a jövő idő stb Könnyen ragozási ragozott (csak 3. ige esik). Accent ingyenes és mozgatható. A román igéknél ezekből a főnévi igenevet a szótári alak elé helyezett „a” szócskával képezzük. Ha nem így járunk el, a román nyelv szerinti szavak listájában az összes ige az „a” betűnél egy blokkban szerepelne.


Magyar román fordito

Adja meg a keresett szót Keresés. Magyar - román fordító. A mi szolgáltatásunk viszont világszinten is az egyik legpontosabb eredményt adja.


Mindegy, hogy mire van szükségünk, legyen az angol- magyar , magyar -angol, német- magyar , magyar -német fordító, szótár, szövegfordító, mondatfordító, webfordító, weboldalfordító, ez nálunk már több mint nyelven elérhető. A Tabula fordítóiroda egyik erőssége a román nyelv, tegyen minket próbára és győződjön meg a hatékonyságunkról, barátságos árainkról! A portugál nyelv a román nyelvek családjába tartozik, és világszerte mintegy 2millió ember beszéli, ezért mondatfordítónkból sem hiányozhat. A portugál magyar fordító megbízhatóan és gyorsan működik, és ugyanez fordítva is érvényes.


Magyar román fordito

Egyszerűen jelentkezzen be és adjon hozzá újabb fordítást. Lehetővé teszi, hogy a szótár román magyar valódi legyen, hiszen anyanyelvűek állítják össze, a mindennapi nyelvhasználatnak megfelelően. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.


Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszé nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés. MTA SZTAKI online szótár.


SZÓTÁR ROMÁN - MAGYAR SZÓTÁR roman- magyar -szotar. Használja ingyenes olasz- magyar fordító szolgálatunkat, amely szavak, kifejezések és mondatok fordítását teljesíti. Román fordító - cégeknek. Az alsó szerkesztési ablakban kapja meg a magyar nyelvre lefordított szöveget.


Gazdaságos, precíz és gyors fordító szolgáltatás üzleti, műszaki, jogi, orvosi és magán célra. Egy további magyar - román online fordító szolgálat. A második magyar - román online fordítóprogram segít az egyes szavak, kifejezések, mondatok és rövid szövegek fordításában. Angol- román fordítás megerősítése. Itt látható a felhasználók által javasolt új angol- román fordítások listája.


Fordítás nyelven, garanciával. Ha új fordításokat javasolsz a román -angol szótárba vagy megerősíted mások javaslatait, pontokat is nyerhetsz, így felkerülsz a bab. Ha nem tudo hogyan kell használni egy bizonyos szót, illetve más kérdésed van a román nyelvvel kapcsolatban, kérdezz a román -angol fórumon.


FRANCIA- MAGYAR SZÓTÁR. Nyiss új román piacokra! Speciális fordítási feladatok esetén pedig a román nyelvet anyanyelvként beszélő fordítók várják megbízását.


Connect with facebook Now is possible to connect your facebook profile with dictionary profile. Minőségi román szakfordítás rövid idő alatt, lépjen velünk kapcsolatba még ma és mondja el, hogy mire volna szüksége! Kimondott szavakat és mondatokat is fordíthat, ha eszköze rendelkezik mikrofonnal.


Bizonyos nyelveken meg is hallgathatja a fordítást. Az elkészült fordítást általában e-mailben szoktuk visszaküldeni, a hivatalos fordítást pedig postai úton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések