2015. január 23., péntek

Eilat látnivalók

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Eilat legjobb látnivalóiról a TripAdvisoron. Eilat északi része felé haladva a település egy, az eddigiektől merőben különböző arcát fedezhetik fel a turisták. Kietlen, mégis gyönyörű vidék ez, ahol sárgás és rozsdabarna színű hatalmas hegyek és kiszáradt szurdokok magaslanak a város fölé. Eilat Várjuk, észrevételeit, véleményét, mert Ön fontos nekünk!


Eilat látnivalók

Munkatársainkkal karöltve azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy Önnek a legszebb úti célokat ajánljuk, a legjobb programokat szervezzük, mindezt a legkedvezőbb áron. Eilat és a déli régió Ha eilati nyaralásunkra egy hétnél kevesebb időnk van (a Ryanair jellemzően szerdán megy, szombaton jön), és a kötséghatékonyság az egyik fő szempont, akkor már a tervezésnél érdemes elengedni a vallási jelentőségű helyek körbejárásának igényét. Kellemes kikapcsolódás lehet a téli hónapokban Izrael mindig napos része. A vidám és bohém hangulat esténként Eilat kikötői részében garantált, míg napközben a tenger és a rengeteg természeti látnivaló nyújt izgalmas kalandokat. A Vörös-tenger partján pedig ne hagyjuk ki a naplementét, melynek egyedülálló hangulata van.


Napsütéses órák száma = Atlagos napsütéses órák száma naponta a Eilat. Valószínusége eso = Az átlagos napi eso valószínusége a Eilat. Páratartalom = Az az átlagos páratartalom a Eilat. Attól függoen, hogy az aktuális szél és a napfény mennyisége, az érték lehet magasabb vagy alacsonyabb. Eilat települése Edom, Midián és a Refidim törzseinek határterületén volt.


Eilat látnivalók

Az edomiták és az izraeliták között sok harc folyt a Vörös-tenger itteni partvidékért. Amikor Dávid király elfoglalta Edomot, bevette Eilatot is. Izraelbe a környező arab országokból szárazföldön külföldi turisták három határátkelőn léphetnek be: Egyiptom felől Tabánál Eilatba, Jordánia felől pedig Akabából Eilat felé, illetve északon az izraeli Beit Shean településnél levő határátkelőnél.


Ezt a célt segíti a virtuális térkép, valamint a látnivalók tematikus jegyzéke. Book your Hotel in Eilat online. Easy, fast and secure booking! Easy and Secure Online Booking.


New deals listed every day! Your booking instantly confirmed! Eilat is blessed with the most amazing and unique coral reef in the worl with an underwater marine observatory situated in the heart of the reef. The park offers its visitors a rare opportunity to enter the natural and abundant marine kingdom of the Red Sea – an unforgettable experience for both young and old. Corinne Hostel, located in the center of Eilat , offers a peaceful atmosphere, as well as private and shared rooms with air conditioning.


In the lobby there are several leisure activities, and free Wi-Fi is available in public areas. Both the private and shared rooms include colorful furniture, a wardrobe and a private bathroom with a shower. Orchid Reef Hotel közvetlenül a Coral Beach Természetvédelmi Terület mellett helyezkedik el. A szálloda szabadtéri medencével, wellnessrészleggel, ingyenes wifivel, díjmentes nemzetközi hívásokkal és ingyenes kerékpárkölcsönzési lehetőséggel várja vendégeit.


Már pusztán az a tény, hogy télen legrosszabb esetben is számunkra tavaszinak megfelelő időjárás vár, különösen csalogató lehet azoknak, akik szeretnének kimozdulni az itthoni zord környezetből. Eilat , Izrael legdélebbi csücskén a Vörös-tenger partján fekvő üdülőváros. Kiváló klímájának köszönhetően januárba is átlagosan Celsius a középhőmérséklet. Szeretném ha tudnátok hogy nagy rajongója vagyok az oldalnak, igaz sajnos túl sűrűn nem tudok utazgatni, de amikor sikerül mindig az utikritika az első ami eszembe jut mikor informálódni kezdek. Compare Prices and Save on your Stay!


Eilat A Vörös tenger partján található üdülőváros remek hely a kikapcsolódásra. Búvárkodni, delfinekkel úszni, a sivatagban tevegelni vagy éppen a dzsipszafarizás a legizgalmasabb programok. This property is minutes walk from the beach.


It offers bright and colourful rooms with air conditioning, an LCD TV, a fridge, and a kettle. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Repülőtér: Eilat Ovda (OVD) Repülési idő: kb. Hotelek távolsága a repülőtértől: kb. It has a bar where snacks and drinks are served and air-conditioned rooms with a flat-screen cable TV.


Eilat belvárosában és a tengerparti ‘turistás’ helyeken azonban az élet zavartalanul folytatódik (még szezonon kívül is). Akár egyszerű tengerparti pihenésre, akár aktív szavanna-túrákra vágyunk, Eilat és környéke tökéletes választás azoknak, akik télen, olcsón szeretnének eljutni egy igazán különleges helyre. Eilat egyéb látnivalói közé tartozik a King City, egy hightech, Biblia alapú családi szórakoztató park, a Timna Völgy park, ahol Salamon oszlopai és a világ legrégebbi rézbányája található, továbbá az idelátogatók megcsodálhatják az Európából Afrikába vándorló madarakat is.


Elat, Southern District, Israel Three Day.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések