2015. január 27., kedd

Munkahelyi flört kezdeményezése

Munkahelyi flört kezdeményezése

A flört tehát csak úgy van, l’art pour l’art, egy kis kényeztetés nekünk nőknek… és persze a kalandvágyó ifjaknak. Mi a különbség ismerkedés és flörtölés között? Az ismerkedésben benne van a hosszú-táv lehetősége, míg a flört következmény nélküli, rövid-távú akció.


A sokat sejtető gesztusoktól a huncutabb nonverbális praktikákig számos női flörttechnika létezik. Ahogy azonban a ruhák közül sem mind egyöntetűen a pasi kedvence, úgy a csábítás módszerei terén is válogatós. Ha tehát biztos sikerre vágysz, és nem szeretnél felsülni. Mivel nem akartam, csak jól esett a figyelmük, így maradtunk ennyiben.


Izzott azért a levegő néha, de csak annyira, hogy ne lobbanjon be semmi. A házinyúl finom falat, de macerás, jobb nem kiugrasztani a bőréből. A munkahelyi közegben való megjelenésünk egészen más, mint az otthoni.


Hiszen egy munkájában talpraesett és ügyes, minden nap elegáns ruhát viselő férfi kifejezetten vonzó benyomást tud tenni hölgy kollégáira, míg ugyanez a férfi hétvégi kivitelben egy slampos farmerben már lehet kevésbé megnyerő. Munkahelyi flört veszélyei. Mi történik, mikor ellaposodott a párkapcsolata, és a munkahelyére új kolléga érkezik, aki csábosan mosolyog, jó illata van, és még meg is dicsérte a kinézetét? De mi is történik ilyenkor? Miért indul el a vonzalom a munkahelyi flört ? Korunkban egyre inkább abba az irányba haladunk, hogy ha egy férfi kezdeményez egy nőnél, vagy bókol, elismerő megjegyzést tesz egy nő külsejére, akkor könnyen a szex-izmus stigmáját égethetik rá a környezetében.


Túlságosan is belénk vésődött, hogy csak az lehet szép, akinek XXS-es a mérete és, ha már egy kicsivel is nagyobb vagy, akkor eláshatod maga mert nem férsz bele a szépségideálba. Sok embernek a flört miért nem számít megcsalásnak? Ha nem is megcsalásnak, akkor nevezzük válóoknak. Itt szinte mindenki csak attól retteg, hogy mással fekszik le a párja.


De szerintem a megcsaláson kívül sok olyan dolog van, ami nem megcsalás, de válóok, ilyen a flört is. Ma is legtöbbször szilikonnal dolgoznak a plasztikai sebészek, ha mellnagyobbításra kerül a sor, mégsem teljesen ugyanarról az anyagról van szó, mint korábban. Valamely eljárás kezdeményezése előtt célszerű lehet az adatkezelőnek elküldeni a panaszt.


Nyilvános kommunikációs lehetőségek, egyéb kérdések. A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A flört menete normál esetben az, hogy a férfi igyekszik imponálni, vagyis a szociális dominancia (erő, határozottság) és az anyagi bőség (öltözködés, anyagi kellékek, nagyvonalúság) látszatát kelteni a bárban, a munkahelyen, az iskolában, vagyis bárhol, ahol az ismerkedési lehetőség fennáll. Want to meet eligible single woman who share your zest for life?


Munkahelyi flört kezdeményezése

Azért a munkahelyi flörtöt nem szabadna túlzásba vinni - mondja Susanne Rausch, az egyik német fejvadászcég vezetője, és hozzáteszi: a nőkre és a férfiakra egész más „játékszabályok” érvényesek a munkahelyi flört során. Ha egy férfi jegyzi meg, hogy kolléganője aznap milyen klassz ruhát visel, vagy milyen. Free to join to find a woman and meet a man online who is single and looking for you. Tényleg veszélyes a munkahelyi flört ? Sokan csinálják titokban és sokak szerint teljesen ördögtől való munkatárssal flörtölni. De a téma mindenkit foglalkoztat.


Hogyan csábítsuk el a nőket? Még egy apró munkahelyi vagy utcai flört is jól elkülöníthető ilyen módon. Ebben az esetben a közeledés a kölcsönös tiszteleten alapul, a felek folyamatosan érzékelik és tekintetbe veszik a másik fél visszajelzéseit, és következő lépésüket erre alapozzák. Ha nemet mondana, akkor mond hogy örültél a találkozásnak, és fordíts hátat.


Ne menj el, csak fordíts hátat. Ismét megszívatta mikor már biztos volt benne, hogy sikerült téged palira vennie. Persze mindez csak az első lépés a flört felé.


Ezek az ugratások jelzés értékűek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések