2015. január 23., péntek

Árpád fejedelem iskola

Passzold vissza plakát itt megnyitható. Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önt iskolánk honlapján. Weboldallal kapcsolatos problémákat, javaslatokat a. Fejedelem Általános Iskola.


Ezután az általános iskola nyolcadik osztályos tanulói következtek. A bevezető szalagos mozgás után versekkel, állóképpel, tánccal emlékeztek az eseményekre. Fő mondanivaló volt a köszönet mindazoknak, akik elérték, hogy szabadon élhessünk, tanulhassunk, dolgozhassunk.


Nem kizárt, hogy a fejedelem halálhíre – Árpád ekkor kb. Ezután az Úr megtestesülésének kilencszázhetedik esztendejében Árpád vezér is elköltözött ebből a világból. Reméljük, minden olyan információt megtalál, amire szüksége van. Ha valamit mégsem találna, kérjük jelezze felénk, hogy minél előbb pótolhassuk.


Árpád fejedelem iskola

Tökéletes választás annak a szülőnek, aki szeretné, hogy gyermeke reggelente vidám lelkesedéssel induljon el a tanulás fellegvárába, ahol mindennap történik valami vidám dolog. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az iskola igazgatója ezután a hagyományokhoz híven olyan családoknak mondott köszönetet, ahonnan már legalább két gyermek az iskola tanulója volt és ott végzett az elmúlt években. A ballagási ünnepségen díjat kaptak azok a tanulók is, akik a négy év során a legkiemelkedőbb eredményeket érték el.


A Mecseki Természettudományos Élményközpont szervezésében látogattak el iskolánk diákjai - elsőként az 5. Pécsi Állatkertbe, ahol változatos élménypedagógiai órákon vehettek részt. No thanks Check it out. EMMI államtitkárának kinevezése és a tiszaalpári szülők és tantestület, képviselőtestület bizalma alapján. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Kérjük, ismerkedjenek meg. A díjazott tanulót egy Árpád -plakett emlékérem, díszoklevél, egy könyv emlékezteti az. A felső tagozaton a tanítás 14. A tankönyveket szeptember 2-án vehetik át a tanulók.


Az idő múlásával nőtt a település lélekszáma, a XX. Az Árpád évfolyamos iskola. Legjobbiskola index az iskola eredményei alapján 1(százalék) az országos átlag szinenként (mérésenként).


Árpád fejedelem iskola

Indexünk ehhez képest mutatja, hogy jobb vagy rosszabb az eredmény. Az egészségnevelési és diáksportnapot felsős és gimnazista diákjaink is hasznosan töltötték: az elméleti tudáspróba mellett játékos sportversenyeken mérkőztek meg osztályaink. Hungarian tribes at the turn of the 9th and 10th centuries. Iskolánk diákjai szívesen vennének részt a közösségi programban. Amennyiben elnyertük tetszését, és szeretné diákjainkat foglalkoztatni, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek valamelyikén.


Bizottsági és Képviselő-testületi üléseken is teljes terjedelmében megtekinthető. Lehetőségeihez mérten hozzájárul új eszközök beszerzéséhez is. DUNAI PANORÁMÁS, ERKÉLYES, KLÍMÁS, GARÁZZSAL!


Felsőtárkányi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Czapné dr. Hármak Barta Csenge Kinga Cseh Bálint Vályi Dániel 6.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések