2015. január 15., csütörtök

Ikerláng menekülés

Yin és Yang: életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Egymásba fonódó fekete (yin) és fehér (yang) a földi jelenséget és élőlényeket szimbolizálja, a. Ikerláng- emberi (női) feldolgozásának szakaszairólMagam egyáltalán nem az ikerláng szakaszairól írnék, nem hiszem, hogy vannak szakaszok, nem hiszem, hogy akár két élet összehasonlítható, közös kapcsolódásokkal mérhető lenne. Amikor ikerláng-viszonyról beszélünk, a menekülő és üldöző fázis a hatodik állomás. Ezt a szakaszt egy erős belső nyugtalanság előzi meg, olyanok, mint például a személyiségkülönbségek, az én különbözősége, és a régi sebek is felszakadnak. Amikor azt érze hogy a kapcsolódás, amiben Vagy, egy belső, negatív örvénybe sodor, amelyben már nem tudod a hétköznapi élet folyását követni, és lezuhansz egy olyan szakadékba, ahol a folyamatosan zakatoló gondolatok terhelik az elmé és megakadsz a távolság miatt érzett fájdalomra fókuszálva, akkor tud hogy ez jelzés számodra.


Varga Csaba és Both Gábor (Emberiseg.hu) filmje. Amennyiben szívesen támogatnád munkámat havonta egy liter t. Az Ikerláng Kapcsolat nevében ott a megoldás: Iker-Láng. Tükröket tartotok egymásnak, mégpedig Lucifer tükreit a negativ érzésekkel, fájdalmak megélésével, mindezt Lángolva, égve a tűzben, mert a tűz tisztit és teremt egy új, tiszta kezdetet, egy jövőbe lépést, egy tiszta lapot. Ezek általi találkozások tapasztalataival pedig, megadhatom végre másoknak is mindazt a fejlődésekkel teljes változást, amin én is keresztül mentem.


Azok csak akkor történtek meg, amikor fizikailag is találkoztunk, és azóta is történnek. Tisztázzuk tehát, hogy az alábbi mondat egy TÉVEDÉS: Az az Ikerláng, aki elfut előle az nem a Te Ikerláng-feled. Köszöntelek, Kedves Ébredő! Nem véletlen, hogy itt jársz!


A tündérek segítségére, útmutatásra, szeretetre vágysz? Ha velem tartasz, akkor meg is tapasztalhatod mindezt: szívedet megnyithato szeretned biztonságos, az útmutatást, és spirituális ébredésedet pedig bátran vedd komolyan! A legkönnyebben a nevével lehetne elmagyarázni, az ikerláng egy olyan társ, aki teljesen ugyanolyan, mint én.


Spirituális oldalról megközelítve: amikor a lélek leszületett a földre, kettévált, két külön fizikai testbe, és ez a két lélekrész azóta keresi egymást, az ő egymásra találásuk lesz az Ikerláng kapcsolat. Hamis reményeket, valljuk be őszintén. De az ikerláng szerelemhez már szinte csak a szenvedést lehet kapcsolni.


Ikerláng menekülés

Ikerláng az az Őseredet Lélekpár, amely egy léleknek a kétféle megnyilvánulása a Föld energiaterében. Teljesen és tökéletesen kiegészítik egymást, éppen annyira hasonlítanak egymásra, mint amennyire különböznek is. A(z) Ikerláng -Lélektárs gyógyító festmények című videót Tóth István spirituális képei nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. Míg nem, eljött az idő, hogy én ott voltam, egy karon ülő csecsemővel, szerelmünk gyümölcsével, amikor egy segítőm, szembesítette az én másik felem, hogy nincs tovább menekülés , bele kell, hogy álljon, vagy ha még sem lenne számára ez opció, akkor garantáltan mindketten boldogtalanul fogjuk leélni életünket. Nap együtt áll pár napig a Neptunnal, amit megélhetünk a negatív rezgésekben csalódás-félreértés-tévedés-függőségekbe való menekülés tapasztalatokkal, vagy ha birtokában vagyunk a pozitÍv rezgéstartománynak, amely az elfogadás, feltétel nélküliség és megbocsájtás, akkor pedig szépséges, romantikus.


Szemeidben megtaláltam a Végtelent - Ikerláng utazás. Az oldal nem csak a Szerelemről szól. Hanem az Ikerlánggal kéz a. A Vipassana módszer a világon már több millió embernek változtatta meg az életét.


Ikerláng menekülés

Review Courses for nurse practitioners. Az ember intellektuálisan le tudja győzni a benne lévő félelmet és fájdalmat, aminek bárki által alkalmazható hatékony módszere, a Vipassana. A menekülés mögött ugyanis ezek az energiák rejtőznek, amelyek sokszor nem valódi eredményeket, hanem csak kényszermegoldásokat szülnek.


Ahhoz, hogy ezen változtass, ismerd fel, mikor teremtesz félelemből és szükségből, korlátozva ezzel saját magadat. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég.


Olyan szerelemként indult ami nem földi érzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések