2015. január 21., szerda

Okj technikus képzés

OKJ tanfolyamok, OKJ képzések Budapesten és országszerte. Minden tanfolyam, OKJ képzés esetén feltüntetjük a képzés pontos költségeit, kedvezményeket (ha vannak) és a részletfizetési lehetőségeket. Minden infót, részletet felteszünk, amit az iskola közül velünk. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ , amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. A gépgyártástechnológiai technikus tanfolyam célja: Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz gépek, géprendszerek, mechanikus berendezések tervezésében, gyártásában, működtetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában. A visszaigazolásban tájékoztatást adunk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, időbeosztásáról, helyszínéről és megküldjük a részvételi díjról szóló számlát.


Munkatársaink a képzés pontos elindítását csak a megfelelő csoportlétszám esetében tudják teljesíteni! Munkavédelmi technikus tanfolyamunk most 20. Ft kedvezménnyel vár Tége a Centrum Oktatóközpontban! Hétköznapi és hétvégi csoportok, profi oktatók és jó hangulató környezet, hogy élmény legyen a tanulás! A vízügyi technikus a szakismeretének megfelelő, alábbiakban felsorolt tevékenységeket a hatósági, munkabiztonsági előírások betartásával, az adott gazdálkodó szervezet belső szervezeti szabályzatának megfelelő irányítással, önállóan végzi.


Okj technikus képzés

A munkavédelmi technikus képzésünket teljesítő hallgatóinknak, a tűzvédelmi előadó tanfolyam árából további 20. Elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek. Folyamatos célunk, hogy képzési kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb tanfolyamot, mellyel versenyképes szakmára tehet szert. Hozd magaddal a barátodat, rokonodat, ismerősödet is és 20.


Ft-al jutalmazunk, melyet a képzés díjából levonunk! Egyszerre egy képzésre maximum fő után tudunk kedvezményt biztosítani. Kis létszámú OKJ képzés részletfizetéssel.


Okj technikus képzés

Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Ha nem riadsz vissza a kétkezi munkától sem, megbízhatóan és pontosan dolgozol, akkor jelentkezz a nappali elektronikai technikus OKJ képzésre! Az elektronikai technikus a vállalat, intézmény, szervezet operatív területi vezetőjének közvetlen munkatársa.


Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. Elektronikai technikus ingyenes OKJ képzés. Mindkét oktatási rendszer esetében a képzés modulrendszerben történik. Képzés bemutatása: A Vegyész technikus önállóan vagy mérnöki irányítással részt vesz nagyüzemi vegyi folyamatok végrehajtásában, ellenőrzésében, részleges vagy teljes irányításában, készülékek, berendezések üzemeltetésében, a termékek minőségének és kémiai összetételének ellenőrzésében. OKJ képzés Nappali és esti tagozaton is várjuk az érettségivel rendelkező jelentkezőket, akik megismernék és elsajátítanák egy rendkívül sokrétű szakma alapjait.


Jelenleg felhasználó olvas minket. Madách Gimnáziumban (VII. Barcsay utca 5.). Mérnök utca 39-ben lehet. A képzés komplex szakmai OKJ vizsgával zárul.


Ez az OKJ képzés csak NAPPALI formában indul, és csak év alattiak számára ingyenes. A tanrendben rögzített tananyagelemenkénti számonkérések teljesítése, valamint a képzés zárásaként modulzáróvizsgát kell tenni valamennyi modulból. A modulzáróvizsgákat követően a szakmai vizsgát az OMKT KFT. Az épületgépész technikus. Jelentkezzen és szerezzen versenyképes szaktudást!


OKJ -s képzés hirdetések Debrecen területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések