2015. január 27., kedd

Csi miami helyszínelők 7 évad 6 rész

Csi miami helyszínelők 7 évad 6 rész

CSI : Miami helyszínelők 2. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. A helyszínelők egy bombagyáros ügyében vizsgálódnak. A floridaiak feje Horatio H. Közben egy másik ügy kapcsán Horatio fivére nyomaira bukkan, amelyből világossá válik számára, hogy öccse él, és valahol, valakik elől bujkál.


Mikor az unokaöccsét ismeretlen tettesek elrabolják, halottnak hitt testvére is felfedi magát és Horatio segítségét kéri. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Nézz sorozatokat online, ingyen!


Mészáros András és Kékesi Gábor. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. A híres plasztikai sebész, Dr. Reeger beesik egy kerti aprítógépbe és szörnyethal.


A balesetről hamar kiderül, hogy valójában gyilkosság történt, és a népszerű orvosnak volt néhány olyan páciense, akik elégedetlenek voltak az orvos beavatkozásaival. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Fear the walking dead 1. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna.


Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Caine, egykori gyilkossági. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Az aktuális rész ismertetője: Horatio újra összetűzésbe kerül exfeleségével, Juliával.


Valaki szabotálja Calleigh munkáját és ezzel veszélyezteti a nyomozás sikerét. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. CSI - Miami Helyszínelők ( CSI - Miami ) sorozat 04. Vagy írhatnék “új” részeket is, de hiába ment már mindkettő kábelen, a nézők zöme pénteken fogja először látni ezeket a részeket.


A sorozat rendkívül hiteles, azonban némileg elrugaszkodik a valóságtól. A használt berendezések és eljárások mindegyike létezik a valóságban, de az alkotók a legtöbb folyamatot az életben zajlónál sokkal gyorsabbnak ábrázolnak. DATA FÓRUM Az anyag nem vész el, csak ÁTALAKUL! Színes, magyarul beszélo, amerikai krimisorozat, (16). A Miami helyszínelok egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei.


Csi miami helyszínelők 7 évad 6 rész

Criminal Minds – ×01. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Ebben az évadban a sorozat kezdete óta jelen lévő Alexx Woods-ot alakító Khandi Alexander távozik. A nyomok rejtik a bizonyítétok és a tettest.


VIDEÓ - Csi Miami Helyszinelők évad része. Nézd meg a(z) Heartland epizódjait online! Unlimited DVR storage space. Gil Grissom és csapata azonban jól ismeri a sötét oldalát.


A bűnözők sokat fejlődtek és rengeteget tanultak, az utóbbi időben ravaszabbak lettek, mint valaha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések