2015. január 13., kedd

Jó lenne veled lenni idézetek

Unsubscribe from Zsuzsi Füzesi? Elképzeltem, milyen jó lenne így élni. Milyen jó lenne vidámnak, kíváncsinak, boldognak lenni. Minden pillanatot mélyen átélni, magamba inni az életet.


Tudni harcolni azért, amit el akarok érni. Szeretni a férfit, aki szeret. Recorded at Radio NS, Novi Sa Yugoslavia. Nézz ki az ablakon, felhőtlen az ég. A vágyaim szállnak feléd.


Arra gondolok, most milyen jó lenne Vele és vajon most hiányzom-e Neked? Bűn az élet,meghalni félek. Csak egy dolog éltet, SZERETLEK TÉGED! Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya mikor melletted ül és tudo hogy sosem lehet a tiéd.


Ilyen lelki fájdalmat még soha nem éreztem. Bele gondolok hogy nem leszel az enyém, rosszul vagyok. Ami köztetek volt, az a múlt. Ha veled akarna lenni, akkor veled lenne.


Engedd el végre, hogy helyet adhass egy olyan férfinek, aki minden kétséget kizáróan téged választ majd. Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel! Néha olyan jó lenne újból gyereknek lenni.


A bohóc sem azért mosolyog, mert jó a kedve, hanem mert az arcára van Néz milyen szép az éjjel, Ránk köszönt csillagfénnyel, A Hold mily fényesen ragyog, És én oly boldog vagyok, Jöjj, ne félj. Látom ahogy nyáron, egy kurva meleg hajnalban, reszegen, betepve osszejottunk. Latom, ahogy azt gondoltuk, hogy csak egy fellangolas lesz. Latom az elso olyan csokot amikor egyutt voltunk.


Hogy minden nap egyre erosebb leszek. Amikor jó lenne, ha újra veled lenne! Ha álmodom, nem tudom mi az álom és mi a való.


Jó lenne veled lenni idézetek

Minden vágyam együtt lenni veled , csókolni a szá nézni a szemed. Mennyire örülnék neki,. Ha nem lenne más ott, csak mi.


A természet lágy ölében, Csak léteznénk a lelkünk völgyében. A mi lelkünk egybe olvadva, Egymást nézve, egymásba borulva. Ha majd leszáll az éjszakai lepke és az égen ezer csillag ragyog, gondolj rám, mert szeretIek, akármilyen távol is vagyok. Oly jó lenne most veled lenni , S mindig csak téged ölelni!


Akinek minden perc ajándék melletted. Aki gondol rá és aki törődik veled. Vajon meddig tart ez még így?


Talán egy napon, évek múlva - ha majd a fájdalom elviselhetővé csillapul - képes leszek visszanézni arra a néhány rövid hónapra, amely mindig is életem legboldogabb időszaka marad. Jó lenne tudni, van-e egyáltalán barátság? Most nem arra az alkalmi örvendezésre gondolok, mellyel két ember megörül egymásnak, mert életük egyik szakaszában bizonyos kérdésekről egyformán gondolkoznak, mert hasonló ízlésük, megegyeznek kedvteléseik.


A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések