2015. január 29., csütörtök

Átlátszó névjegykártya

Átlátszó névjegykártya

A kimondottan légies stílusú, mégis karakteres megjelenésű átlátszó plasztik névjegykártyával emlékezetes benyomást kelthet meglévő és leendő üzleti partnereiben. Mivel átlátszó felületre készül, nemcsak szép, de. Lefűzhető kártyatartók, bankkártyák és névjegykártyák tárolására, átlátszó műanyagból. Az igényes kártya védelem, már kis tételtől elérhető, jacket névjegykártya tok. PF-T-02) Kinyitható tok A jobb oldalon lévő fül, a bal oldalra hajlik vissza, ezáltal biztosítva a megfelelő zárást.


Az alábbiakban egy általunk korábban legyártott termék adatait láthatja. Tekintse át, talán Önnek is segít az árajánlatkérésben! AI – betűtípusok és minden egyéb link legyen belecsatolva az állományba, minden oldalt külön fájlba mentsenek,nyomdai jelölések nélkül. Aláírás panel Code1Dombornyomás EAN-EANexkluzív HiCo kapcsolat kedvezmény kártyanyomtatás Közelítő kártya Lekaparható felület lekaparható panel LoCo Mágnescsík Mágnes kártya mágneskártya névjegykártya Plasztikkártya Plasztik kártya QR kód RFID segédlet transparens törzsvásárlói kártya VIP. Digitális névjegykártya nyomtatás.


Egyedi paraméterekre kérjen árajánlatot! Mai jó tapasztalatomat szeretném megosztani Veletek. Szükségem volt bélyegzőre. A neten kerestem, aztán fel is hívtam egy céget, ahol mondták, hogy akár oda is mehetek, meg is várhatom, gyors és felár nélküli a bélyegző nyomólap helyszíni készítése. Vásárlás: Asztali és fali prospektustartó árak, eladó Asztali és fali prospektustartók.


Akciós Asztali és fali prospektustartó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Ma már sokan azt gondolják, hogy a névjegykártya nem fontos.


Minek, úgyis elmentem az okostelefonomba az illető adatait, aztán kész. Képzeld csak el: elcsípsz a liftben egy régóta keresett, magas beosztású, fontos személyt, aki rettenetesen elfoglalt, és épp rohan valahová. Nem sokan adnak ma még plasztik névjegykártyát! Ráadásul a plasztikkártya egy kiváló reklámfelület is, amelyre nem csak a személyes és céges adataidat teheted fel, hanem mondjuk egy QR kód alá egy speciális ajánlatot vagy üdvözletet is elrejthetsz!


Ha átlátszó alapra kére a hatás még nagyobb lesz! Ha a névjegykártya kézről kézre jár és strapabíró kialakítást igényel, válasszon hozzá erős alapanyagot, pl. Ezek az anyagok ellenállnak a zsírfoltoknak és a víznek, ezért a gasztronómiai és az outdoor ágazatokban különösen kedveltek.


Bejárkált a Köztársaság téri akkori pártszékházba, sőt, irodája is volt ott, olykor-olykor a választmányi üléseken is tiszteletét tette, de az érdemi politizálás terén nem jeleskedett. Plasztik névjegykártya grafikával Cégünk a plasztik alapú névjegyek gyártásával is foglalkozik, amelyek egyre népszerűbbek, mert anyagukból fakadóan tartósak és ezzel igazi minőséget sugároznak leendő ügyfelei számára. Modern, üzleties megjelenésére mindig büszke lesz majd. Stílusos, légies megjelenést biztosíthat ezzel az átlátszó plasztik névjegykártyával. Archives – Plasztikkártya készítő.


Ajánljuk edzőtermekbe, wellness centrumokba, hotelekbe, szoláriumokba és vendéglátó egységekbe, de akár névjegykártyaként is megállja a helyét. A névjegykártya készülhet egyoldalas, vagy kétoldalas kivitelben, esetlegesen arany. Fortuna névjegykártya tartó zseb, hátoldala öntapadó, így sima felületen megtapad.


Ideális katalógusok, prezentációs anyagok külső vagy belső oldalaira ragasztva, mert segítségével további anyagok, mint pl. Címkék: átlátszó , logózott, webfejlesztés) Hasonlót szeretne? Univ Dekor - Dekor Diszkont Kft.


Átlátszó névjegykártya

Az egyszerű fehér műnyomótól a kreatív papírokon át egészen az átlátszó műanyagig. Névjegykártyához sokféle hordozót használhatunk. Ha ön például egy fémipari cég vezetője, javasolnánk önnek, hogy a névjegyének anyaga alumínium legyen.


Ne feledje: az időgazdálkodás és a szervezett élet a kulcs a sikerhez! DEKORÁLJA KIRAKATÁT NÁLUNK NYOMTATOTT MATRICÁVAL! Nagyformátumú nyomtató és vágógépünkkel kültérre és beltérre egyaránt alkalmas matt, fényes, átlátszó vagy perforált öntapadós vinylt tudunk nyomtatni és kontúrvágni.


Átlátszó névjegykártya

Poliészter címkék, Rayfilm Univerzális Önt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések