2019. október 25., péntek

Párkány utca eladó lakás

Párkány utca eladó lakás

Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása. Eladó panel lakás - Budapest 13. VIZAFOGÓN, rendezett panelház 8. A szaniterek, burkolatok, a beltéri ajtók és a falak színe az Ön igényei szerint választhatóak, mivel a lakás jelenleg emelt szintű szerkezetkész állapotban van. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Párkány utca címen található. Lépj kapcsolatba a hirdetővel. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


The average sqm price is based on the prices of properties in similar size and condition category. Az ingatlan teljes intimitást élvez az épület legfelső emeletén, szomszédoktól és kíváncsi szemek elől megbúvó elhelyezkedéssel. Vizafogón, eladó egy azonnal beköltözhető, tehermentes panellakás. A lakás egy emeletes társasház 4. Közlekedés szempontjából rendkívül jó az elhelyezkedés, a 3-as metró, 1-es villamos, illetve további számos busz elérhető alig pár perc sétával. Ft-os árfolyamon átszámítva XIII.


Párkány utca eladó lakás

Megvételre kínálunk Budapest 13. Rehabilitációs területen. INGATLAN ELOSZTÁSA: Előszoba, konyha, étkező, nappali plusz két külön nyíló szoba, fürdő wc külön helyiségben, erkély.


Rendkívül jó elosztása miatt nagyon jól használható lakásról van szó. A nagyszoba mellett van két félszoba, sőt egy étkező és gardróbhelyiség is. Dráva utca Budapest XIII. A panelház emeletes, liftes, folyamatosan karban tartott. A ház rendezett, tiszta, a lift frissen felújított.


Felújított panellakás eladó ! Jó állapotban van, két éve lett felújítva, járólapos, parkettás. Találja meg az elképzeléseinek megfelelő lakás hirdetést Vizafogó, 1 kerületben. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat. Bókaytelepen, szép, kulturált utcában eladó egy hibátlan állapotú két. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket.


Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk. PANORÁMÁS, ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS ELADÓ - CSOK IGÉNYELHETŐ! Viza sétánynál (Duna-part közelében) eladó egy VI.


Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Kálvária utca alapterület. Belváros közepén tip-top lakás autóbeállóval eladó ! Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Rólunk - Renthungary. Közel a Dunához, a Vizafogónál, frekventált helyen, az Árpád hídtól mindössze négy perc sétatávolságra, zöldövezeti környezetben, szép társasház harmadik emeletén, két külön nyíló szobával, nagy nappalival rendelkező, napfényes, erkélyes lakás eladó. Az eladó lakás Budapest listában részletes leírást talál a fővárosban eladó tégla lakásokról illetve panel lakásokról.


Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések