2019. október 25., péntek

Tűzoltóság hírek

A Pomázi Önkormányzati Önkéntes Tűzoltóság hivatalos weboldala. Ft-ot kaptunk, amit minden felajánlónak köszönünk! Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről! Az elmúlt óra történései egy helyen.


Tűzoltóság hírek

Az ausztrál tűzoltóság nem kicsiben játszik: a világon elsőként egy átalakított utasszállítót vetettek be erdőtűz ellen. Bűnügy - további hírek Ismét idős ember lett áldozata egy trükkös csalónak Szolnokon A gyanútlan sértettnek csak óra elteltével vált mégis gyanússá az eset, és értesítette a rendőrséget. Tűzvédelmi és munkavédelmi szaküzlet. Menü Tűzoltósági hírek.


Baleset-bűnügy: Sokkoló videó: felszállás után kigyulladt egy repülőgép, Kigyulladt egy utasszállító Los Angelesben, Újabb részletek a kunszentmártoni gyermekgyilkosságról: ezért volt egyedül az anya a kicsivel, Lopott luxus Mercedes akadt fenn Beregsuránynál, Újabb tragikus részletek derültek ki a kunszentmártoni éves kisfiú meggyilkolásáról, – év a. Székesfehérvár Megyei Jogú Város hivatalos napi frissítésű hírportálja, honlapja, tele hasznos információval. A FEOL Fejér megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal. Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy RAKOS MIKLÓS hegedű- és brácsatanár, zenetörténész életének 72.


Tűzoltóság hírek

Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BAKSA JÁNOS nyugállományú tűzoltó életének 75. Egyúttal köszönetet mondunk mindazoknak, akik. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Hatvan embernek kellett elhagynia lakását egy kőbányai paneltűz miatt.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Egész várost átölelő adventi hangulatra készül Siklós Számos formában jelenik meg idén az adventi hangulat Siklóson. A vár mellett a belvárosban is programok, rendezvények teszik színessé a legszentebb ünnep időszakát, de megannyi intézmény szerepvállalásával rászoruló családokért is összefognak a helyi egyesületek. HU Veszprém megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátható, gyorsan feldolgozható tartalmakkal.


Tűzoltóság hírek

Nézze meg, hogy mivel dobták fel a baszk várost a sztárépítészek! Adomány a Rák Ellenes Alapítványnak 2ezer forintot gyűjtött össze az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis hajózó állománya, a Bács.


Megyei védelmi igazgatási felkészítésen vettek részt a polgármesterek és közbiztonsági referensek november 18-án,. Gyulai hírek első kézből, Gyula városából. Rendőrségi, gazdasági hírek , videókkal. TV Híradó naponta kétszer, helyi hírekkel.


Fölszállott a páva: a fiatal debreceni néptáncosok is bejutottak a középdöntőbe. Debrecen - A Debreceni Hajdú Táncegyüttes Utánpótlás Csoportja bemutatta, milyen a húsvétolás Nádasmentén, a zsűritől kapott pontok alapján pedig továbbjutottak a táncegyüttesek csoportjában. Minden év utolsó heteiben hívja találkozóra a katasztrófavédelem a saját és elődszervezeteitől nyugállományba vonult volt tűzoltókat, a valamikor hivatásos állományban szolgálatot teljesítő és volt civil munkatársait. Kérdésünkre az Országos Mentőszolgálat megerősítette a hír, miszerint ma egy éves fiú munka közben balesetet szenvedett, melynek következtében a helyszínen életét vesztette az.


Az esemény tiszteletére a egész délutános programsorozattal tisztelegtek nemcsak a nagyatádi, de valamennyi környékbeli hivatásos és önkéntes tűzoltóság tagjai. Kattintson többre Új bérleti katalógus. Hírek , látnivalók, események.


Két korcsoport alkotásait és írásműveit várják január végéig. A pályázatnak különleges apropót ad az, hogy jövőre 1éves évfordulója lesz annak, hogy megalakult az első budapesti tűzoltóság. Annak, aki küzdött már úgy, hogy hátát egy másik háthoz vetette, örökre beleég a tudatába, lelkébe és szívébe az érzés, hogy nincs egyedül, a veszély legyőzhető. PÉCS, FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK.


Katasztrófavédelmi főigazgató köszöntője Szent Flórián napja alkalmából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések