2019. október 1., kedd

Otp ingatlan baja

Az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként megbízható megoldást nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlan adásvétel folyamatában és a hitelügyintézés során. Bács-Kiskun megye, Baja város Főközlekedési útjáról nyíló zsák utcájának végén elhelyezkedő társasházban LAKÁS ELADÓ. Az ingatlan kűlső homlokzatát a lakók a tulajdonukat képező rész tekintetében egyénileg újítgatják fel.


Baja és környéke ingatlan adatbázisa. Baja belvárosában eladásra kínálunk egy m2-es , szobás, tégla építésű, polgári házrészt. Az ingatlan a piac közelében található, alatta boltíves pince adhat helyet egy kis baráti összejövetelnek. Az udvarban a meglévő kamrákon kívül,.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A halastavak nagyobb tóból, valamint, 2db kisebb teleltető tóból állnak, amelyekhez leeresztő zsilipek és km hosszú lecsapoló csatorna tartozik. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Eladó házak Baja - ingatlan. Bankfiók és atm kereső, gépkocsinyeremény, árfolyaminformációk és. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Jelenleg 1lakás, 1ház és telek található.


Banki visszavett ingatlanok, ház, árverés, Budapest. Bedőlt hiteles ingatlanok, ingatlanárverések Köszötjük weboldalunkon! Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok.


A ház szerkezetkész állapotú, nm alapterületű, szoba-konyha elosztású. Az alapja beton, falazata km. Oldalunkon magyarországi, piaci ár alatt megvásárolható, végrehajtás alatt álló ingatlanok, ingóságok, és ingatlant kereső ügyfeleink között böngészhet. Ingatlanirodák, tanácsadás.


Kérjük jelölje meg, milyen ingatlan érdekli! Végrehajtás alatt lévő ingatlanok keresője, ingatlan árverések kereshető listája, ingatlan piaci elemzések, ingatlan adatbázis, árverés alatt lévő ingatlanok. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és útvonaltervezővel. Töltse le új mobil alkalmazásunkat és böngésszen több tízezres ingatlan kínálatunkban!


Otp ingatlan baja

Az ingatlan egy gondozott kis kert közepén helyezkedik el a garázzsal és a 24m2-es fedett terasszal. Az épület alsó szintjén találunk szobát, előszobát, fürdőszobát. Hirdetmény: A SUGÓ-HÁZ Kft. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.


A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A bank a hitelbírálat jogát fenntartja. Cégünk Magyarországon egyedülálló módon ötvözi az ingatlan - és a banki szakértelmet, és az ország egyik legjelentősebb ingatlanközvetítőjeként nyújt megbízható megoldást ügyfeleinek az ingatlan adásvétel folyamatában. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.


Otp ingatlan baja

OTP Bankcsoport tagjaként. A feltüntetett árak kínálati árak. Az ingatlan három szobás, konvektoros fűtésű, terasszal és kis kerttel rendelkezik. CIB Csoport tulajdonában lévő összes eladó ingatlan elérhető. Az eladásra kínált ingatlanok között kereskedelmi, szálloda- és vendéglátó-ipari, illetve lakóingatlanok is vannak, összértékük eléri a 2millió eurót (mintegy milliárd forintot).


A földszinten db,- az emeleten db hálószoba teljesen kész, illetve az emeleten további db szoba kialakítására van mód (a db szoba jelenleg emelt szerkezetkész állapotban van). Az ingatlan frekventált helyen található, pár perces közelségben helyi buszmegálló,- élelmiszerbolt,- és orvosi rendelő megtalálható. Az ingatlan akár több generációs családnak, akár munkásszállónak illetve befektetési céljából albérlet kiadására is alkalmas.


Otp ingatlan baja

Eladásra kínálunk Bágyogszováton egy nagy családi házat, ami lakásból áll.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések