2019. október 21., hétfő

Pénztárgép játék

Pénztárgép játék

Tekintsd meg a termék információit. Játék bolt gyermekeknek felszereléssel NO. A megvásárolni kívánt termékeket a kis kosárba pakolva a pénztár melletti pultra teszi a vevő, a pénztáros pedig beüti az árakat. Színes kis pénztárgép futószalaggal, bevásárló kosárral, árleolvasóval és játék pénzekkel.


Pénztárgép játék

Nyisd meg otthon saját kis boltodat, kereskedj a termékekkel, és a pénztárgép játszva megtanít számolni! A mikrofonba be tudod mondani az árat, a mérlegen meg tudod mérni a termékek súlyát. Játék webáruház gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Szerezzen gyermekének örömet ezzel a modern és szórakoztató játék pénztárgép szettel.


A pénztárgép LCD kijelzővel, mozgó szalaggal, működő mikrofonnal, fizetési terminállal és hanghatásokkal rendelkezik. A kassza kiegészítői közé tartoznak az élelmiszer makettek, a kosár, pénzérmék, bankjegyek és a hitelkártya is. A pénztárgéppel ki tudod számolni a végösszeget, a készlet játékpénzt, árucikkeket és bankkártyát is rejt magában. Elektromos kassza, pénztárgép – Simba.


A gyerekek kedvenc játéka a boltosat játszani, ez az elektronikus pénztárgép biztosan megkönnyíti a kis boltosok dolgát! Ez már egy igazi pénztárgép gyerekeknek, valódi számológép funkcióval! Játssz szupermarketes bevásárlóst!


Játszd el hogy te vagy a pénztáros, és neked kell végighúzni mindent a kasszánál, majd visszaadni a megfelelő mennyiségű pénzt. A működő számológép összeadás, kivonás, szorzás és osztás műveleteket tud végezni, ami a kijelzőn látható is. A scanner világítva és pittyegve olvassa le a termék árát.


Játékshop játékbolt az ország piacvezető játék webáruháza ahol a legnépszerűbb gyerekjátékok vásárolhatók meg raktárkészletről, garantált napos szállítással! Játékkonyha webáruház gyerekeknek - Játékkonyha és kiegészítők egy helyen, gyors házhoz szállítással a jatekkonyha. Kisméretű tárgyak gyerekeknek, mert játék a tanulás! The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a responsible manner.


A pénztárgépnek szám- és funkciógombjai vannak, amelyek megnyomásakor bekapcsolják a LED-eket, majd „ding” hangot hallanak. Játszatok kereskedőt, boltost az elemes pénztárgéppel! Az elemes pénztárgép kiegészítőkkel minden szupermarket játék elengedhetetlen tartozéka. A pénztárgép hangosan mondja a beütött számokat, a kasszafiók nyitható, a pénztárgéphez egy vonalkódolvasó is csatlakoztatva van.


Fedezd fel játék kínálatunk, amelyet kedvező áron vásárolhatsz meg, és azonnal raktárról szállítunk! A pénztárgép kijelzőjén megjelennek a beütött számok és az áruk képeit megérintve azok ára is, és valóban el lehet vele végezni az alap számolási műveleteket, melyeknek eredménye a kijelzőn megjelenik! Ha hitelesített mérlegre van szüksége vagy meghibásodott régi mérlege, esetleg hitelesítésre van szüksége, mi ebben is tudunk segíteni. Nagy forgalmú üzletének mindennapjait vonalkódolvasóval és blokknyomtatóval könnyítheti meg.


Ezeket a POS rendszereket számítógép vezérli, így a termékek értékesítése gyerek játék. Melyik gyerkőc ne szeretne pénztáros lenni? Lehúzni a termékeket, kiadni a számlát, beszedni a vásárlás összegét? Ezzel a pénztárgéppel most mindez lehetséges!


Imádja a pénzes társas játékot, és sokszor játssza azt, hogy valahol valamiért fizet. Játék pénztárgép dobozokból Ambrus egy ideje érdeklődik a számok és főleg a pénzek iránt. A Smoby elektronikus gyerek pénztárgép egy minőségi és komplex játék a boltos szerepjátékokat kedvelő gyerekek részére. A játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely éveken át kitart, de mindemellett nagyon kellemes, bársonyos tapintású.


A jogszabályok bizonyos tevékenységi körök végzése esetén előírják a pénztárgép kötelező használatát. A pénztárgép használata helyett azonban lehetőség van arra, hogy a gépi nyugta helyett számlát állítsunk ki a vevőnek, ám ez esetben a számla minden adatáról adatszolgáltatást kell teljesíteni a NAV részére a következő hó 15-ig. A REGIO JÁTÉK Webáruház önálló játéküzletként működik, ezért a webáruház oldalain megjelenő játékok árai a REGIO JÁTÉK üzleteiben kínált áraktól eltérhetnek.


Pénztárgép játék

A termékek színben és méretben a fotón látottaktól eltérhetnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések